RENAULT EXPRESS

vallankumouksellinen pikkupakettiauto

Kustannustehokas Express antaa rahalle erinomaisen vastineen. Renaultin pakettiautomallistoa täydentävä Express on muotoiltu ranskalaismerkin tyylikoodin mukaisesti ja siinä korostetaan kestävyyttä sekä nykyaikaisuutta.

Laatua ja mukavuutta painottavassa ohjaamossa on uudet vahvistetut istuimet. Ergonomiaan ja tavaroiden säilytystiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamossa onkin tavaroille tilaa 48 litran verran ja tavaratila on 3,3  kuutiometrin kokoinen.

Expressiin on saatavana myös Renaultin Easy Link -multimediajärjestelmä, ja paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten digitaalinen taustapeili, katvealueen varoitin, etu- ja takapysäköintitutkat.


ULKOASU

Renault Express on kestävä ja dynaaminen

Etsitkö pakettiautoa, joka ilmentää yrityksesi energiaa? Renault Express on juuri oikea valinta! Sen linjakkaassa muotoilussa korostuvat mm. uudet kylkisuojalistat ja monet muut puoleensavetävät yksityiskohdat. Modernin etupuskurin ohella C-muotoiset päiväajovalot antavat autolle tunnistettavan, Renaultin muotokielen mukaisen ilmeen. Jäähdyttimen säleikkö ja leveä konepelti kertovat Expressin kestävyydestä ja sopivuudesta kaikenlaisiin työtehtäviin.

VÄRIT

Värit

Glacier valkoinen (369) Perusväri

Urban harmaa (KPW) Erikoisväri

Highland harmaa (KQA) Metalliväri

Pearl musta (676) Metalliväri

Iron sininen (RQH) Metalliväri


SISÄTILAT

lastaamisen helppoutta ja aina käytännöllisyys edellä

Koostuvatko päiväsi tavaroiden lastaamisesta ja purkamisesta? Expressin epäsymmetriset, 180° aukeavat takapariovet, 3,3 kuution hyötytilavuus ja jopa 1,91 metrin lastauspituus tarjoavat äärimmäisen helppokäyttöisen tavaratilan ja mm. luokassaan pisimmän tavaratilan lastauspituuden auton ulkomittoihin suhteutettuna.

Lastattavuutta helpottaa myös jopa 716 mm leveä liukuoven lastausaukko, joka on suurin pienten pakettiautojen segmentissä. Express on yksinkertaisesti oikea valinta kompaktiin tavarankuljetukseen!

Expressiin on saatavilla lukuisia erityisen käyttökelpoisia ja hyödyllisiä lisävarusteita. Kojelaudan muotoilussa yhdistyy virtaviivaisuus ja erittäin käytännölliset säilytystilat. Saatavilla olevaan EASY LINK -järjestelmään sisäänrakennettujen älypuhelinpeilaustoimintojen avulla voit nauttia erittäin helppokäyttöisestä käyttäjäkokemuksesta. Nämä toiminnot mahdollistavat mm. puhelimesi navigointi-, viesti- ja puhelintoimintojen peilauksen suoraan auton 8” kosketusnäytölle. Induktiivinen langaton latausalusta (lisävaruste) edesauttaa puhelinintegraatiota entisestään. Ohjaamon säilytysratkaisut tarjoavat jopa 48 litraa tilaa tavaroille ja mahdollistavat ohjaamon hyödyntämisen maksimaalisesti.


MOOTTORIT

Valitse sopiva vaihtoehto tarpeeseesi

Renault Expressiin on saatavana taloudellinen, suorituskykyinen ja moderni Blue dCi -turbodieselmoottori 75 tai 95 hevosvoiman tehoversiona ja 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Moottorit täyttävät uudet päästödirektiivivaatimukset. 

Blue dCi 75
Maksimiteho 55 kW (75hv)
Vakiovarusteena Stop & Start
Yhdistetty WLTP-kulutus 5,0 l/100 km

Blue dCi 95
Maksimiteho 70 kW (95 hv)
Vakiovarusteena Stop & Start
Yhdistetty WLTP-kulutus 5,0 l/100 km