RENAULT RAHOITUS JA RAHOITUSLASKURI

Helppoa ja turvallista, kiinteällä kuukausierällä!rahoitus

Oletko kiinnostunut helposta rahoitusratkaisusta, jonka voit sovittaa taloudelliseen tilanteeseesi?

Renault rahoitus on tehty helpoksi, sinua varten. Osamaksu on turvallinen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä. Osamaksusopimuksen kuukausierä on helppo mitoittaa elämäntilanteeseesi sopivaksi ja se tehdään aina yksilölliset tarpeesi huomioiden. Osamaksu on joissakin tapauksissa mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Sopimusaika on joustava, parhaimmillaan 12–72 kuukauden välillä. Tyypillisin osamaksun sopimusaika on 48 kuukautta. Osamaksun vakuudeksi riittää hankkimasi auto ja auton omistusoikeus siirtyy sinulle, kun sopimus päättyy. Renault rahoituksella voit rahoittaa henkilö- tai pakettiauton ja erät voit maksaa vaivattomasti verkkolaskulla. Koron ja rahoituskulut sovit automyyjäsi kanssa ja ne pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan.

Miten auton hankinta rahoituksella etenee?

  • Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan mallin, siirry rahoituslaskuriin (sivun ala reunassa).
  • Rahoituslaskurin avulla voit etukäteen simuloida itsellesi sopivan kk-erän ja hakea luottopäätöksen etukäteen laskelmalle.  Tämä ei vielä sido sinua lainkaan.
  • Tieto hyväksytystä luottopäätöksestä menee myös jälleenmyyjän tietoon eli sinun on helppo jatkaa keskustelua auton hankinnasta liikkeissämme. Huom! Tämä ei siis edelleenkään sido sinua vielä mihinkään.
  • Rahoituslaskelma tarkennetaan tarvittaessa autoliikkeessä
  • Rahoitussopimus allekirjoitetaan sähköisesti uuden auton luovutuksen yhteydessä.
  • DNB Auto Finance toimittaa sinulle maksutiedot ja voit halutessasi tilata verkkolaskun perinteisen laskun sijaan.
  • Mikäli sinulla on sopimuksen aikana kysyttävää tai haluat mennä ulkomaille, voit olla yhteydessä DNB Auto Financen asiakaspalveluun.
  • Kun olet maksanut sopimuksesi loppuun, auton omistusoikeus siirtyy sinulle. Voit myös myydä tai vaihtaa auton koska tahansa kesken sopimuskauden.

Joustava rahoitus tarjoaa huolettomuutta sinun ja Renaultisi yhteiselle taipaleelle. Renaultin rahoituksella on mahdollista sisällyttää 6 kuukauden mittainen lyhennysvapaa jakso, jonka aikana maksat vain korot ja kulut. Sopimus koskee vain yksityisiä kuluttaja-asiakkaita. Rahoitussopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Renault-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Kysy lisätietoja Renaultin rahoituksesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Lyhennysvapaata voidaan myöntää maksimissaan 6 kk sopimuksen voimassaoloaikana. Lyhennysvapaan voi ottaa myös heti alkuun. Lyhennysvapaa pidentää sopimuksen kokonaisluottoaikaa lyhennysvapaan verran. Lyhennysvapaan myöntämisen ehtona kesken sopimuskauden on se, että asiakas on maksanut sopimukseen kuuluvat maksuerät ajallaan eikä asiakkaan luottokelpoisuudessa ole tiedossa muita negatiivisia asioita. Lyhennysvapaa voidaan myöntää silloin kun luoton saldo on alle 40 000 €. Lyhennysvapaan myöntämisestä kesken sopimuskauden peritään lisäpalveluhinnaston mukainen veloitus. Muutosmaksu on 30 €, jos lyhennysvapaan ottaa kesken luottoajan. Jos lyhennysvapaan ottaa heti alkuun, maksua ei peritä.

Renault Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy

DNB Auto Finance Oy on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat osamaksu, rahoitusleasing sekä jälleenmyyjä- ja automaahantuontiyritysten kaupintavaraston rahoitus ja esittelyajoneuvojen rahoitus sekä monipuolinen rahoituslaskin sähköisellä allekirjoitusmahdollisuudella.

DNB Auto Finance Oy on norjalaisen DNB -pankin ja suomalaisen Bassadone Automotive Nordic Oy:n yhteisyritys. Renaulteja maahantuova Nordic Automotive Services Oy kuuluu myös Bassadone -konserniin. DNB on Norjan suurin, vuonna 1822 perustettu pankki ja on autorahoituksen johtava toimija pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrä ollessa yli 500.000.

RAHOITUSLASKURI – pyydä rahoituspäätös helposti ja nopeasti

Kokeile laskurin avulla maksettavaksi jäävää kuukausierää. Voit valita haluamasi mallin ja vaihtaa kenttien arvoja, jolloin laskuri päivittää kuukausierän automaattisesti. Klikkaamalla HAE RAHOITUSPÄÄTÖS –painiketta, DNB Auto Finance Oy tarjoaa sähköisen rahoitushakemuksen, johon saat online luottopäätöksen jopa muutamassa minuutissa!

Tämä päätös ei sido sinua vielä mihinkään. Rahoitushakemukset muiden rahoitusyhtiöiden kanssa hoidetaan jälleenmyyjäliikkeissä.

Joustava rahoitus tarjoaa huolettomuutta sinun ja Renaultisi yhteiselle taipaleelle. Renault-rahoituslaskurissa on esimerkkinä korko 4,9 % (+ kulut). Kysy lopullinen rahoitustarjouksesi lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Kun hankit uuden Renaultin rahoituksella on sopimukseen lisäksi on mahdollista sisällyttää 6 kuukauden mittainen lyhennysvapaa jakso, jonka aikana maksat vain korot ja kulut. Sopimus koskee vain yksityisiä kuluttaja-asiakkaita. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Renault-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimusaika max. 60 kk.*

Huom! Kun valitset valikosta mallin, Auton hinta -kohtaan laskurissa siirtyy automaattisesti auton perushinta 600 euron toimituskuluineen. Voit halutessasi itse lisätä mahdollisten lisävarusteiden hinnan tälle varattuun kenttään. Kuukausittainen maksuerä vahvistuu lopullisesti luottopäätöksellä ja saattaa poiketa hieman laskurissa näkyvästä summasta.