RENAULT TRAFIC COMBI

Renault Trafic Combi on loistava vaihtoehto esimerkiksi koulukuljetuksiin, taksiksi, perheen kanssa matkustamiseen tai vaikkapa liikematkailuun useamman hengen voimin. Combi tarjoaa kuljettajan lisäksi runsaasti tilaa kahdeksalle matkustajalle ja matkatavaratilaa jopa 1800 VDA-litraa lisävarusteisen matkatavaraverkon kanssa. Kolmas penkkirivi kaatamalla tavaratila on mahdollista kasvattaa jopa 3400 litraan.


ULKOASU

Renault Trafic Combi, ulkoasu

Trafic Combin päivitetty keulailme on moderni, tyylikäs ja Renaultin muotoilustrategian mukainen tunnistettavine C-LED-päiväajovaloineen.

Mallistoon on tullut myös runsaasti muita ajomukavuutta parantavia uudistuksia, kuten mm. uudet täys-LED ajovalot lisättynä sumuvalojen kaarrevalotoiminnolla ja päivitetty moottorimallisto automaattivaihteistoineen. Uudet 2,0 litraiset M9R-dieselmoottorit on päivitetty vastaamaan asiakkaiden viimeisimpiä vaatimuksia ja ovat aiempaa hiljaisempia ja mukavampia ajaa, erityisesti kuusiportaisen EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteiston kanssa. Moottorista on saatavana tehoversiot 110 hv (300 Nm), 150 hp (360 Nm) ja 170 hp (380 Nm), joista kaksi jälkimmäistä on saatavana myös automaattivaihteisina.

VÄRIT

Värit

Carmin punainen (NPF) metalliväri

Glacier valkoinen (369) Perusväri (Ei SpaceClass)

Highland harmaa (KQA) metalliväri

Comete harmaa (KNA) metalliväri

Urban harmaa (KPW)

Pearl musta (D68) metalliväri


SISÄTILAT

Jo aikaisemmin hyväksi havaittu ja runsaasti kiitosta saanut sisusta ja ergonomia on pidetty pääsääntöisesti ennallaan. Ohjaamossa on runsaasti säilytystilaa ja erilaisia ratkaisuja tavaroiden kuljetustarpeisiin. Matkustamo on valoisa laajojen ikkunapinta-alojen ansiosta ja sisältää useita 12 voltin virtapistokkeita esimerkiksi älypuhelimien latausta varten.

Multimedia- ja navigointijärjestelmäksi on valittavissa uusimmat järjestelmäversiot Renaultin R & Go- ja Easy Link -laitteistoista, jotka tarjoavat laajat mahdollisuudet älypuhelinintegraatioon joko Apple Carplay- ja Android Auto -tuen (Easy Link) tai oman älypuhelinapplikaation avulla (R&Go). Järjestelmät ovat aina täysin suomenkielisiä ja niissä on myös Bluetooth -tuki mediatoistoa ja puheluita varten.

Renault Trafic Combi valmistetaan Sandouvillen tehtaalla Ranskassa ja se on myynnissä yli 50 maassa. Combin moottorit valmistetaan Pohjois-Ranskan Cléonissa. 

Trafic Combi, sisätila, spaceclass

Huippuvarusteltu SpaceClass tarjoaa edellisten lisäksi:

  • Kiiltävän mustat yksityiskohdat ulkona (konepellin merkintausta, kylkilistat, ovenkahvat, ulkopeilien kuoret, takaluukun avauskahva, rekisterikilven valojen kehys
  • Alumiinivanteissa mustat yksityiskohdat
  • Yksiosainen avattava takaluukku pyyhkimellä, lämmityksellä ja huurteenpoistolla
  • Automaatti-ilmastointi ohjaamossa
  • Kaksipaikkainen toinen penkkirivi kääntyvillä penkeillä ja penkkirivien väliin kokoontaittuva pöytätaso
  • Yksiosainen, korkeussäädettävä etumatkustajan istuin lämmityksellä ja ristiselän tuen säädöllä
  • Liukuovi myös vasemmalla (jossa avattava ikkuna)
  • Etupysäköintitutka