TULOSSA: TÄYSIN UUSI RENAULT
SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

täyssähköinen perheauto

Muutimme kaiken, paitsi nimen.  220 hv E-Tech 100% sähköinen voimalinja, toimintamatka yli 625 km*, 90 % kierrätettäviä materiaaleja*, openR link -järjestelmä* sisäänrakennetulla Googlella*, valittavissa mieleiset sovellukset lukuisten vaihtoehtojen joukosta* ja 545 litraa tavaratilaa.

MUOTOILU JA OMINAISUUDET

Täysin uudella Renault Scenicillä on erottuva tyyli. Suunnittelu on tehty rohkeasti uuden ajan Renaultien tärkeimpiä tunnuspiirteitä kunnioittaen.

Keulan keskeltä löytyy Nouvel’R-merkki eli timantti, josta lähtee lähes taideteoksen kaltainen kuviointi kohti kulmia. Päiväajovaloissa on vinoneliömäinen kuvio, joka muistuttaa ajokisoissakin käytettävää ruutulippua. Takavalot ovat kuin kaksi toisiaan osoittavaa nuolta, jotka etuvalojen tapaan korostavat Scenicin leveyttä. Toinen rohkeutta kuvastava ominaisuus on Solarbay-lasi-panoraamakatto. Sen tekniikan ansiosta, lasin voi himmentää tai kirkastaa segmentti kerrallaan. Kojalauta on ergonominen, eikä sen verhoilussa käytetä ollenkaan nahkaa.

Ohjaamosta löytyy jopa 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa ja mahdollistaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä. Scenicissä kaksi näyttöä, vaakasuorassa oleva 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo ja pystysuoraan sijoitettu 12-tuumainen kosketusnäyttö kojelaudan keskellä. Ne ovat saaneet uuden grafiikan ja visuaalisen ilmeen, joka on entistä modernimpi ja kirkkaudeltaan huippuluokkaa. Takaata löytyy älykäs kyynärnoja 2 USB-C portilla älypuhelimien lataukseen. Ulkoasussa vaikutuksen tekevät yksilölliset 20 tuuman Oracle-vanteet.

kierrätetty ja kierrätettävä

Täysin uusi Renault Scenic E-Tech 100% electric sisältää jopa 90 % kierrätettäviä materiaaleja*. Ohjaamossa 28 % materiaaleista on joko kierrätettyjä* tai bioperäisiä*. Scenicin ajoakussa on jopa 12 erikseen korjattavaa ja kierrätettävää moduulia. Techno- ja esprit Alpine -varustetasoissa istuinverhoilu on tehty kokonaan kierrätetyistä muovipulloista ja turvavöistä. Auton ohjaamossa ei käytetä nahkaa enää ollenkaan. Renault on luopumassa  nahan käytöstä kaikissa autoissaan.

Uudessa Scenicissä suuri määrä teräsosista tehdään kierrätetystä teräksestä ja konepellin sekä ovien alumiinista valtaosa on kierrätettyä. Uudenlaisen panoraama-lasikaton lasista vain puolet on uutta lasia, minkä lisäksi elinkaaren päätyttyä se voidaan kierrättää suurilta osin.

MATKUSTAMISEN MIELEKKYYS JA TAVARATILAT

koko perhe on huomioitu

yli 625 km stressitöntä toimintamatkaa (WLTP)*
Scenic E-Tech 100% electric sisältää lämpöpumpun, joka osallistuu auton lämmönhallintaan ja auttaa optimoimaan toimintamatkaa. Scenic vastaa kaikkiin liikkuvuustarpeisiisi.

kätevimmän reitin laskentaa Googlen* avustuksella
Nauti rentouttavasta ajosta: reitinlaskentajärjestelmä näyttää latauspisteen sijainnit ja ehdottaa järkevimpiä reittejä akun lataustason perusteella. Scenic E-Tech 100% electriciä voit ladata nopeasti käyttäen AC- tai DC-virtaa.

solarbay panorama-lasikatto

Säätele valaistusolosuhteita ja mukavuuttasi uudella sähköisesti himmennettävällä solarbay -panoraamakattoikkunalla. Voit valita haluamasi valaistustilan neljästä eri vaihtoehdosta. 1,65 m² kattoikkunan tiloja voi hallita kosketus- tai ääniohjauksen avulla. Saat parhaimman mahdollisen visuaalisen mukavuuden ja lämpömukavuuden kaikissa olosuhteissa.

älykäs takapenkin kyynärnoja

Alas taittuvassa keskipenkin kyynärnojassa on 2 USB-C porttia kannettavien laitteiden lataukseen. Monikäyttöisessä keskikyynärnojassa on myös esiin käännettävät tuet tableteille ja älypuhelimille, jotta niiden käyttö olisi vaivatonta.

matkustusmukavuutta jokaiselle

Scenicissä on tasainen lattia, mikä mahdollistaa paljon. Käytettävissä oleva tila on maksimoitu ja muun muassa piensäilytystilaa löytyy 38 litran edestä. Takapenkit tarjoavat tilaa ja matkustusmukavuutta 27,8 cm polvitilalla ja 88,4 cm pääntilalla.

545 L tai jopa 1670 L kaikille matkatavaroillesi

Kuljeta koko perheen matkatavaroita Scenicin tilavassa tavaratilassa, joka tarjoaa 545 litrasta alkaen aina 1 670 litraan tavaratilaa, kun takaistuin on taitettu alas.


openR Link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Hemmottele itseäsi yhdellä parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä ajokokemuksista openR link -multimediajärjestelmän ja sisäänrakennetun Googlen* avulla. Edessäsi 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä. Scenicissä on kaksi näyttöä, vaakasuorassa oleva 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo ja pystysuoraan sijoitettu 12-tuumainen kosketusnäyttö kojelaudan keskellä. Ne ovat saaneet uuden grafiikan ja visuaalisen ilmeen, joka on entistä modernimpi ja kirkkaudeltaan huippuluokkaa.

774 cm² openR-näytöt mahdollistavat käyttäjällensä kokemuksen, jollaista saa muualta hakea. MultiSence auttaa säätämään ajo- ja matkustuskokemuksen mielialan mukaan. Valittavana on neljä vaihtoehtoa, jotka ovat Comfort, Sport, Eco ja omien mieltymysten mukaan tehtävät säädöt. Esivalitut ajotilat vaihtavat matkustamon värejä, lämpötilaa sekä näyttöjen antia. Lisäksi ne vaikuttavat kuljettajan istuimen säätöihin sekä ajoon liittyviin asioihin, kuten ohjaustuntoon ja moottorin toimintaan.

Sisäänrakennetun Googlen* avulla käyttäjällä on pääsy lukuisiin sovelluksiin ja Renaultin yhdistettyihin palveluihin. My Renault-sovelluksen kanssa voit seurata ajomatkoja ja hallita latausta kätevästi suoraan taskustasi.

Sujuvoita ajokokemustasi openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella*. Ääniohjauksella helpotat säätöjen tekemistä kesken ajomatkan. Voit ladata suoraan autoosi suosikkisovelluksiasi.*

Google Assistant
Hyödynnä Googlen puhetunnistusta* ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”*, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).


MOOTTORIT JA OHJAUS

huippuluokan teknologiaa – E-Tech 100% electric

Uuden sähköisen voimalinjan alusta mahdollistaa erittäin matalan painopisteen ja ultra-ohuen akun. Nämä yhdistettynä voimakkaaseen ja ketterään 220 hv sähkömoottoriin* takaavat Scenic E-Tech 100% electricillä tehokkaan ja dynaamisen ajon. Scenicistä tulossa myös 170 hv voimalinja.

 

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi jopa 27 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

huomaa, ilmoittaa ja opastaa

Turvallisuutta parantaakseen turvallisuuspisteytys analysoi nopeutta, ajolinjoja ja käytettyä turvaväliä antaen jokaisen matkan jälkeen pisteytyksen ajamisen turvallisuudesta. Turvallisuusopastin varoittaa kuljettajaa reitin varrella mahdollisista vaarapaikoista hyödyntäen reaaliaikaisia tietoja.

älykäs mukautuva vakionopeudensäädin

Tämä ominaisuus analysoi liikennettä ennakoidakseen ajotilanteita ja mukauttaakseen nopeutta. Järjestelmä tunnistaa edessä ajavan ajoneuvon ja jos etäisyys kutistuu liikaa, järjestelmä palauttaa turvallisen etäisyyden jarruttamalla sopivan verran.

aktiivinen pysäköintiavustin, 360 asteen näkymä 3D-kameralla

Ajoneuvon jopa 4 kameraa luovat autosta selvän näkymän auton ympärille, mikä helpottaa auton sovittamista pienempiinkin väleihin ja pystyt suoriutumaan pysäköinnistä vaivattomammin.

Vaikka ajamisen avustavat järjestelmät ovatkin kehittyneitä, auton varusteet ovat aina ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta. Hankalat olosuhteet, kuten lumi ja jää voivat vaikuttaa ajoavustimien toimintaan ja voivat estää niiden toiminnan.

HALUATKO LISÄTIETOA?


Haluatko saada ensimmäisten joukossa ajankohtaiset tiedot Täysin uudesta Renault Scenic 100% electric-mallista? Tilaa uutiskirje alta!