RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

uusia ajokokemuksia

Megane E-Tech 100% electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. Edessä sijaitseva 220 hevosvoimainen sähkömoottori välittömällä 300Nm väännöllä yhdistettynä 20” vanteisiin luovat uudelleen käsitteen urheilullinen hatchback.

sähköautoilun uusi sukupolvi on syntynyt

Käänteentekevä täysin uusi CMF-EV pohjarakenne sisältää erittäin ohuen 60 kWh ajoakun ja pieneen tilaan mahtuvan 160 kW sähkömoottorin. Optimoitu painon jakautuminen, pitkä akseliväli ja matala painopiste mahdollistavat ensiluokkaisen ketteryyden ja suuret sisätilat.

uusia teknologisia innovaatioita

Hallitse autosi täydellisesti – ole tietoinen ympäristöstäsi integroidulla taustapeilin ja peruutuskameranäytön yhdistelmällä. Lisäturvaa tuo jopa 26 ajamista helpottavaa apujärjestelmää. Nauti tutuista suosikkisovelluksistasi uudella Google* pohjaisella OpenR Link -multimediajärjestelmällä. Google Assistant*, Google Maps* ja muut Google Play *-sovellussisällöt ovat käytettävissä suoraan autostasi (tuki ja sisältö vaihtelee alueittain).

TILOJA JA TOIMINTOJA

Matkapuheliman langaton lataus edessä, USB-C liittimet takana, sisätilojen säilytystilat ja suuri tavaratila. Megane E-Tech 100% electric täydentää matkustamisen tarpeita.

openR Link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Käytä openR link -järjestelmää, jossa on sisäänrakennettu Google* ja määritä jopa viisi tiliä. Käytä kaikkia suosikkisovelluksiasi ja hyödynnä Googlea* ilman, että sinun tarvitsee yhdistää puhelinta.


intuitiivinen navigointi

OpenR link -järjestelmän ja Google Maps -navigoinnin* ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

yksilöity kokemus

OpenR link -järjestelmä sisäänrakennetulla Googlella* tallentaa tekemäsi valinnat tunnelmaan ja ajamiseen liittyen muistiin. Älykäs auto muokkautuu mielesi mukaiseksi.

tuo sovelluksesi mukaan autoosi

Google Play -sovellustuen* avulla voit helposti ladata lempisovelluksiasi autoon ihan kuten puhelimessa. Voit kuunnella lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

Google Assistant*

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta* ja hallitse asioita puheellasi pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia).

älypuhelimen peilaus

Muiden edistyksellisten ominaisuuksien lisäksi auton OpenR link -multimedialaite tukee sekä Android Auto™*- että Apple CarPlay™ -älylaitteiden sisällön peilaamista.


Harman Kardon -äänentoisto

Uuden korkeatasoisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa pidemmälle vain nauttiaksesi äänentoistosta. Äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaiselle autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta. Äänityylin voi valita mieleiseksi valmiiksi säädetyistä esiasetuksista (natural, live, club, tai lounge).

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

26 kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja turvajärjestelmää takaavat huolettoman ajon.

kuljettajaa avustavat järjestelmät

Intuitiivisempi ja sujuvampi ajokokemus kuljettajaa avustavan teknologian avulla.

turvallisuus

Aja turvallisesti! Älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät tarkkailevat liikenneolosuhteita ja varoittavat odottamattomista tapahtumista tiellä.

pysäköintiavustin

Älä koskaan enää pelkää taskupysäköintiä ja tee kaikista pysäköintimahdollisuuksista helppoa pysäköintiavustinjärjestelmien avulla.

LIIKU 100% SÄHKÖLLÄ

Megane E-Tech 100% electric on yksi luokkansa kevyimmistä ajoneuvoista (1620 kg). Auton sisällä oleva järjestelmä säätelee automaattisesti akun ja moottorin lämpötilaa. Voit hyödyntää laajennettua kantamaa, jolla on samanlainen vaikutus ympäristöolosuhteista riippumatta.

lataaminen

Renault Megane E-Tech 100% electric on yhteensopiva useiden latausratkaisujen kanssa. Auton mukana tulee Type 2 Mode 3 -kaapeli, jota voidaan käyttää Wallboxissa kotona tai julkisilla latausasemilla.

Megane E-Tech 100% electric on mukanasi missä tahansa. Toimintasäde jopa 458 km WLTP.

VÄRIT

Värit

Glacier valkoinen 369 (perusväri)

Rafale harmaa KQJ (erikoisväri)

Schiste harmaa KQG (metalliväri)

Étoilé musta GNE (metalliväri)

Nocturne sininen RRE (erikoisväri)

Flamme punainen NNP (erikoisväri)

Tutustu mahdollisiin väriyhdistelmiin, joista voit valita haluamasi värin niin koriin kuin kattoon.  Puskureiden satiinikultaiset F1-helmat ovat vain Iconic-varustetasolla (ei punaisen värin kanssa). Voit halutessasi vaihtaa satiinikultaiset F1-helmat korin väriseksi.