LUOTETTAVA RENAULT-MERKKIHUOLTO TUNTEE AUTOSI

Varaa aika huoltoon kauttamme, tai voit varata ajan myös puhelimitse tai verkosta suoraan huoltopisteestä.

kiitos autovalinnastasi

Renault-merkkihuolto pitää huolta autostasi jatkossa! Pitämällä huolta laadukkaasta Renault-autostasi merkkihuollossa eli valtuutetussa Renault-huoltoliikkeessä, takaat laadun säilymisen. Autamme sinua autonomistajan taipaleellasi tarjoamalla kattavia palveluita, kuten huolenpitosopimus, määräaikaishuollot, kausihuollot, katsastuspalvelut ja alkuperäiset varaosat. Renault-merkkihuollon asiakkaana säästät aikaa ja rahaa kattavien tarjoustemme ansiosta ja saat 100% mielenrauhan luottamalla autosi ammattilaisten käsiin. Koulutetut merkkihuoltomekaanikkomme tuntevat autosi parhaiten.

Säännölliset huollot takaavat Renault-autosi turvallisuuden ja ajomukavuuden. Olipa autosi minkä ikäinen tahansa, kannattaa se huollattaa ja korjauttaa valtuutetussa Renault-huoltoliikkeessä. Autosi tarvitsee erityisosaamista ja valtuutetussa Renault-huoltoliikkeessä käytämme uusinta teknologiaa ja pystymme vastaamaan sekä sinun, että autosi tarpeisiin tilanteesta riippumatta. Renault-huoltoliikkeillä on kaikki tarvittavat työkalut huoltoon ja korjauksiin rikkoutumis- tai kolaritilanteiden varalta.

Valtuutetuissa Renault-huoltoliikkeissä merkkikoulutetut mekaanikot käyttävät alkuperäisiä Renault-varaosia ajoneuvosi huoltoon ja korjauksiin. Alkuperäisillä Renault-varaosilla on 12 kuukauden takuu.

näistä syistä valitset Renault-merkkihuollon

  • Merkkihuollon käyttäminen ei ole kallista. Tarkista kilpailukykyinen hinta huollostasi!
  • Varmistat autosi takuun ja jälleenmyyntiarvon säilymisen.
  • Työlle ja varaosille 12 kuukauden takuu
  • Renaultin merkkikoulutetut mekaanikot tuntevat autosi parhaiten. Luota palvelun laatuun!
  • Uusin tieto tehtaan tuoreimmista ohjeista ja päivityksistä
  • Uusimmat Renaultin testilaitteistot sekä merkki- ja mallikohtaiset työkalut
  • Alkuperäiset Renault-varaosat tai Renaultin hyväksymät varaosat, jotka täyttävät laatuvaatimuksemme. Tiedä mitä autoosi asennetaan!
  • Koritarkastus tehdään aina osana määräaikaishuoltoa
  • Minun Renault -palvelukanava käytössäsi. Rekisteröidyttyäsi palvelukanavalle, saat ajankohtaiset huoltotarjoukset, voit varata suoraan huollon haluamaasi merkkihuoltoon ja saa tuoreimmat Renault-uutiset.

Renault tekee jatkuvaa laaduntarkkailua käytössä oleviin autoihin. Kun tuot autosi merkkihuoltoon, tarkistamme aina samalla, onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita. Tarvittavia tehdaskampanjoihin liittyviä korjaustoimenpiteitä voi tehdä vain valtuutettu merkkihuolto ja ne ovat asiakkaalle maksuttomia.


huolto-ohjelma

Renaultin huolto-ohjelma on autokohtainen. Jos autostasi puuttuu A4-kokoinen huolto-ohjelma, pyydä tämä tuloste jälleenmyyjältäsi rekisteri- tai valmistenumerolla. Renaultilla ei ole sähköistä huoltokirjaa. Käyttöohjekirjan lopusta löytyy paikat huoltomerkinnöille ja huollon suorittaneen liikkeen leimoille.

Tervetuloa valtuutettuun Renault-merkkihuoltoon. Meillä on paras asiantuntemus autostasi!