RENAULT AUTOMYYNNIN AJANKOHTAISET KAMPANJAT

Haluatko auton käyttöösi nopealla toimituksella? Meillä se onnistuu. Varastossamme on sekä sinne on tulossa hyvä valikoima niin Renault henkilö- kuin tavara-autoja. Jopa E-Tech full hybrid ja plug-in hybrid voimalinjalla varustettuja. Tutustu nopean toimituksen -sivustollamme saatavissa oleviin autoihin ja pyydä helposti vaihtotarjous kyseiseen autoon.

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Tekniikan Maailman talvivertailun menestyjä: **** ja 3.sija. Paras normaalihintaisista autoista!

Nyt rajattu erä nopeaan toimitukseen edullisella kk-hinnalla, ilman käsirahaa ja voit halutessasi palauttaa auton 12 kk:n kohdalla tai jatkaa normaalia rahoitussopimusta.

Esimerkiksi:

60kWh 220hv Equilibre 489 €/kk
sisältäen City-paketin

60kWh 130hv Evolution ER 499 €/kk
sisältäen ajoavustinpaketin (mm. älykäs mukautuva vakionopeudensäädin, kaistakeskitin…)

60kWh 220hv Techno 529 €/kk
sisältäen ajoavustin- ja lisätyn näkemisen paketit

Kampanja-auton voit palauttaa vuoden kuluttua takaisinostosopimuksen mukaisesti. Ajosuorite palauttaessa max 15t km. Voit myös jatkaa samalla kk-hinnalla sopimuskauden loppuun ilman km-rajaa, jolloin sopimus jatkuu normaalina osamaksurahoituksena ja voit myydä auton haluamassasi vaiheessa. Kampanjahintaan ei sisälly talvirenkaat eikä metalliväri.

Tarjous koskee rajattua erää nopean toimituksen autoja, vain uusiin asiakastilauksiin, jotka rekisteröidään 31.5.2023 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.

*Katso rahoitusesimerkki ja kampanjan tarkemmat ehdot

60kWh 220hv Equilibre kampanjahinta 45 590 €, rahoitettava osuus 45 780 €, käsiraha 0 €, sopimusaika 72 kk, korko 3,9 %, perustamismaksu 190 €, käsittelykulu 9 €/kk, kk-erä 489 €/kk, viim. suurempi erä max. 19 440 €, luottokust. 8 578,21 €, tod. luottohinta 58 168,21 €, tod. vuosikorko 4,41 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki.

Tarjous koskee rajattua erää nopean toimituksen autoja, vain uusiin asiakastilauksiin, jotka rekisteröidään 31.5.2023 mennessä. Kampanja-auton voit palauttaa vuoden kuluttua takaisinostosopimuksen mukaisesti. Ajosuorite palauttaessa max 15t km. Auto tulee olla palauttaessa ilman vaurioita sekä vuosihuollettu. Palautuksesta on ilmoitettava asiakaspalvelu@renault.fi viimeistään 1 kk ennen palautusta. Voit myös jatkaa samalla kk-hinnalla sopimuskauden loppuun ilman km-rajaa, jolloin sopimus jatkuu normaalina osamaksurahoituksena ja voit myydä auton haluamassasi vaiheessa.

HUOLLON TARJOUKSET

Tutustu Renault-merkkihuollon ajankohtaisiin tarjouksiin, jotka ovat voimassa 31.3.2023 asti.

RENAULT TRAFIC & MASTER

Master- ja Trafic-mallistoon Renault huolenpitosopimus veloituksetta (4 vuotta ja 100 tkm).

Tarjouskampanja koskee uusia asiakastilauksia 31.3.2023 asti.

Huolenpitosopimus Renault ajoneuvoosi!

Huolenpitosopimus varmistaa autoilusi huolettomuuden, sillä sen avulla voit ennakoida autosi huoltokustannukset kuukausittain.
Huolenpitosopimuksen avulla myös autosi arvo säilyy.