Uusi Renault MÉGANE hatchback – yksityiskohtien erinomaisuutta

Mégane hatchback

Tyylin uudet säännöt

Renault Mégane on aina ollut yksi suosituimmista malleistamme. Méganen neljää sukupolvea on myyty kaikkiaan Euroopassa jo yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Uusi Renault Mégane hatchback on luokkansa nopein viisiovinen urheilullinen hatchback. Siinä on erottuva design, joka huokuu eleganssia ja tuoreutta. Keulassa korostuvat kauniit, Renaultille ominaiset C:n muotoiset LED-ajovalot. Etusäleikkö on saanut uudelleen muotoillussa puskurissa kromikorostukset ja takana leveät valopaneelit korostavat sporttista liikettä.

Uusi Mégane hatchback on saatavilla Zen- ja Intens varustelutasoissa. Intens -varustelutasossa varustelista on lähes hengästyttävän pitkä, sillä vakiona ovat muun muassa älyavainkortti, kaukovaloavustin, kuljettajan vireystilan valvonta, lämmitettävä ohjauspyörä, tummennetut takalasit ja tummentuva kehyksetön sisätaustapeili ja monipuolinen Multi-Sense -järjestelmä.

PYYDÄ TARJOUS

KATSO AJANKOHTAISET KAMPANJAT

 

Mégane hatchback

ULKOASU


Renault Méganen nykyinen sukupolvi on saanut kiitosta upeasta ulkonäöstään. Sen takia muotoihin ei ole uudistuksen yhteydessä tehty merkittäviä muutoksia. Uuden Renault Meganen ulkoasua on hiottu entistä tyylikkäämmäksi, jopa veistokselliseksi. Sporttinen ulkoasu täydentyy edessä tehokkailla virtaa säästävillä täys-LED valoilla, joissa on merkin tunnukseksi otettu C-valokuvio.  Myös sumuvalot ovat nyt toteutettu LED-tekniikalla. Lisäksi edessä on uusi puskuri ja auton tyylikkyyttä painottava kromisäleikkö.

Sivuprofiilissa näkyvät uudet vanteet ja Mégane näyttää linjakkaammalta haineväantennin myötä (Intens-varustetasosta lähtien). Uudistuneen Méganen LED-takavalot, joissa on kaikissa varustetasoissa dynaaminen vilkku, viimeistelevät tyylikkään muotoilun.

 

Mégane hatchback

SISÄTILAT


Uusi Mégane hatchback – kun sisällön laadulla on merkitystä

Uusi Renault Mégane hatchback täyttää vaatimukset niin sisustan tyylin kuin teknologiankin osalta. Korkealuokkaiset materiaalt yhdistettynä koettuun mukavuuteen tarjoavat erittäin miellyttävän ja modernin matkustusympäristön – niin kuljettajalle, kuin matkustajillekin. Ohjaamoon on tehty paljon parannuksia, jotka tekevät siitä erittäin modernin ja nostavat samalla Meganen laatuvaikutelmaa. Kaikissa versioissa on joko 7- tai 10-tuumainen digitaalinen mittaristo ja 7- tai 9,3-tuumainen Easy Link -multimediajärjestelmän kosketusnäyttö. Vakiovarusteisiin kuuluu myös kaksialueinen automaatti-ilmastointi, jonka käyttö on uusien katkaisimien ansiosta erittäin helppoa. Verhoilumateriaalit ovat aiempaa korkeatasoisempia ja kuljettajaa avustavia edelleen kehitettyjä järjestelmiä on saatavana enemmän kuin ennen.

Vakiovarusteisiin ZEN-varustelutasosta alkaen kuuluvat ESC -ajonvakautusjärjestelmä luistonestolla, ABS-jarrut hätäjarrutustehostimella ja aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistimella. Lisäksi saat etuistuimien turvatyynyt, mukautuvat etuturvatyynyt (etumatkustajan turvatyynyt poiskytkettävissä) ja turvaverhot edessä ja takana. Nämä ovat esimerkkejä matkustajaturvallisuuteen vaikuttavista rakenteellisista ominaisuuksista. Mukavuutta tuovia esimerkkejä ominaisuuksista ovat lämmitettävät istuimet, sähkötoimiset, lämmitettävät sivupeilit ja takapysäköintitutka. ISOFIX-kiinnityspaikat takaistuimen sivupaikoilla tuovat helpotusta lastenistuinten kiinnittämiseen.

Intens varustelutasosta alkaen saatavilla muun muassa haineväantenni, etupysäköintitutka, kuljettajan ristiseläntuen säätö, taittuvat ulkotaustapeilit ja älyavainkortti kävele pois -toiminnolla. Nauti mukavuudesta autossasi.

Räätälöi ajokokemuksesi makusi mukaan

Olipa tarpeesi millainen hyvänsä, voit räätälöidä autosi ominaisuuksia tarpeen mukaan uuden Meganen MULTI SENSE-järjestelmällä. Järjestelmän avulla voit muokata tunnelmavalaistuksen väriä, ajotilavalintoja, sekä ilmastoinnin ja lämmityksen toimintatapaa ajotilanteen ja mielialan mukaan. Voit valita sinulle kulloinkin sopivan vaihtoehdon neljästä ajotilasta. Erilaisia ajotiloja edustavat Eco, Comfort, Sport ja My Sense. Eco-tila optimoi auton polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä. Comfort sopii erinomaisesti rentoon ja mukavaan ajamiseen ja Sport ajotilassa auto reagoi nopeasti kuljettajan toiveisiin ja siten tarjoaa nimensä mukaisesti urheilullisemman ajokokemuksen esim. nopeissa kiihdytyksissä. My Sense -tilassa voit vapaasti muokata auton eri ominaisuudet oman mieltymyksesi mukaiseksi.

EASY LINK -multimediajärjestelmällä voit hallinnoida isompaa kokonaisuutta autosi näytöltä käsin. Auton jopa 9,3-tuumainen kosketusnäyttö tukee sekä Android Auto™*- että Apple CarPlay™ -älylaitteiden sisällön peilaamista. 4G-yhteys antaa sinulle pääsyn moniin palveluihin, kuten automaattiseen hätäpuheluun onnettomuuden sattuessa, automaattisiin navigaatio- ja järjestelmäpäivityksiin sekä liikennetiedotteisiin, polttoaineen hintoihin lähialueilla ja Google-osoitehakuun. Voit muokata näyttöä omien mieltymystesi mukaan valitsemalla pienoissovelluksia – aivan kuten älypuhelimessasi. Maailma aukeaa eteesi suurella ja helppokäyttöisellä näytöllä. *

*Internetyhteyden vaatimat toiminnot tarvitsevat maksullisen palvelun tilaamisen koeajan päätyttyä. Sovelluksien ja palveluiden valikoima, niiden kieli ja alueellinen tuki vaihtelevat maakohtaisesti. Automaattisen päivitystoiminnon lisäksi muut päivityskeinot voivat olla tarpeellisia. Älypuhelimen peilaukseen Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -tuki: Toiminnot vaativat yhteensopivan puhelinmallin ja niissä on maa-, kieli- ja puhelinkohtaisia rajoituksia. Android-puhelimissa täytyy olla Android Auto -sovellus, jonka saatavuus on rajoitettua. Apple CarPlay™ ja Android Auto™ käyttävät matkapuhelimeen datansiirtoa.

Android Auto™ on Google Inc.:n tavaramerkki. Apple CarPlay™ on Apple Inc.:n tavaramerkki.

 

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT


TCe 140 / TCe 140 EDC7  – suorityskykyistä ajomukavuutta

Meganen suorituskykyisessä TCe 140 -bensiinimoottorissa teho ja vääntö ovat loistavia alhaisista kierroksista lähtien ja hiukkassuodattimen avulla päästöt pysyvät matalina. Moottorissa on lukuisia kehittyneitä ratkaisuja, kuten uusittu nokka-akselien muuttuva ajoitusjärjestelmä ja uudenlainen sylinteriputkien pinnoitus kitkan vähentämiseksi. Osittain integroitu pakosarja ja sähköisesti ohjattu turboahdin mahdollistavat entistä paremman yhdistelmän suorituskykyä ja polttoainetaloutta. Moottori on saatavilla 140 hevosvoimaisena automaattisella EDC7-kaksoiskytkinvaihteistolla ja Zen-varustelutasolla myös manuaalivaihteisena.

Blue dCi 115 EDC7 – puhdasta tehoa

Blue dCi -dieselmoottori tarjoaa korkeamman väännön ja tehon ajomukavuuden varmistamiseksi. Pakokaasujen päästöjen vähentämiseksi Blue dCi -dieselmoottori on varustettu AdBlue® SCR-järjestelmällä**. Tämä tekniikkaa muuttaa typpioksidipäästöjä harmittomiksi kaasuiksi. AdBlue® -lisäainetta on saatavilla mm. huoltoasemilta ja auto ilmoittaa, kun AdBlue® -säiliö on täytettävä.

** AdBlue® SCR-järjestelmässä pakokaasujen hiukkassuodattimeen suihkutetaan erikseen täytettävästä säiliöstä AdBlue® -nestettä, jonka sisältämä ammoniakki (NH3) aiheuttaa kemiallisen reaktion muuttaen typpioksideja (NOx) puhtaammiksi kaasuiksi (vesihöyryä ja harmitonta typpeä).

Automaattinen EDC7 -kaksoiskytkinvaihteisto

Nykyaikainen automaattinen EDC-kaksoiskytkin-vaihteisto yhdistää perinteisen automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston taloudellisuuden sekä suorituskyvyn. Vaihteisto on 7-vaihteinen ja se tarjoaa joustavuutta, suorituskykyä sekä alhaisen polttoaineenkulutuksen. Mitä muuta voisit toivoa?

 

Mégane hatchback

AJOAVUSTIMET


Uusi Renault Mégane hatchback tarjoaa turvallisuutta paremman mielenrauhan puolesta

Uuden Meganen innovatiiviset teknologiat ovat koko ajan apunasi, jotta ajaminen olisi yksinkertaisempaa. Megane antaa matkoillesi mielenrauhan edistyksellisten ajoavustimien avulla. Kojelaudan digitaalimittaristo tai saatavilla oleva tuulilasin HUD-heijastusnäyttö tuovat kaiken tarvittavan tiedon ulottuvillesi.

Vireystilan valvontaVireystilan valvonta
Tämä ominaisuus analysoi ajotyyliäsi ratin liikkeitä seuraamalla ja varoittaa, jos havaitsee merkkejä väsymisestä. Ilmoitus näytössä ehdottaa sinua pitämään taukoa ajamisesta.
Kaistavaroitin ja kaista-avustin.Kaistavaroitin ja kaista-avustin.
Uusi MEGANE varoittaa sinua ja korjaa ajolinjaa, jos auto suuntaa pois ajokaistaltaan ilman, että vilkkua käytetään.*
Moottoritie- ja ruuhka-avustin.Moottoritie- ja ruuhka-avustin.
Tämä älykäs varustekokonaisuus yhdistää mukautuvan vakionopeudensäätimen Stop & Go -toiminnolla ja kaistakeskittimeen. Mukautuva vakionopeudensäädin säätelee auton nopeutta ja säilyttää turvallisen välimatkan edellä ajaviin ajoneuvoihin. Liikenneruuhkassa auto pysähtyy tarvittaessa ja voi lähteä jopa automaattisesti liikkeelle jälleen, kun liikenne edessä alkaa edetä. Lisäksi järjestelmä pyrkii pitämään auton oman ajokaistansa keskellä (kuljettajan on pidettävä kädet ohjauspyörällä). *
Etu- ja takaosan pysäköintitutkat, peruutuskamera ja Easy Park Assist -pysäköintiavustin.Etu- ja takaosan pysäköintitutkat, peruutuskamera ja Easy Park Assist -pysäköintiavustin.
Järjestelmä informoi kuljettajaa ajoneuvon ja muun esineen/kohteen välisestä etäisyydestä.
Easy Park Assist -toiminon avulla pysäköit helpommin tiukkoihinkin paikkoihin ja halutessasi pysäköintiavustin hoitaa ohjausliikkeet puolestasi.*
Risteävän liikenteen varoitin peruutettaessaRisteävän liikenteen varoitin peruutettaessa
Varoitin tarkkailee takanasi ohi kulkevaa liikennettä ja varottaa, mikä olet parkkiruudusta peruuttaessa menossa suoraan toisen auton eteen.* 
Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmäAktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistimella.
Uusi MEGANE suojelee sinua ja muita tiellä liikkujia. Auto varoittaa, jos edellä oleva ajoneuvo jarruttaa äkillisesti tai jalankulkija lähtee ylittämään tietä. Järjestelmä pystyy myös tekemään automaattisen hätäjarrutuksen.*
Nopeusvaroitin liikennemerkkien tunnistuksella.Nopeusvaroitin liikennemerkkien tunnistuksella.
Autoon sijoitetun kameran avulla täysin uusi MEGANE välittää sinulle tiedon nopeusrajoituksesta ja auttaa sinua ajamaan rajoitusten mukaan.*
Katvealuevaroitin.Katvealuevaroitin.
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa sivupeileihin sijoitetuilla merkkivaloilla, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa vaikeasti havaittavissa.*
*Kaikki turvajärjestelmät ovat avustavia järjestelmiä ja vastuu ajamisesta on aina kuljettajalla. Varusteet ja ominaisuudet varustelutasosta riippuen joko vakio- tai lisävarusteita.

 

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

KATSO LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI