Renault MEGANE – sykähdyttävä uutuus.

Renault_Uusi_Megane_header-takuulla

Uuden Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat ja selväpiirteiset valot, jotka houkuttelevat istumaan ohjauspyörän taakse ja palaamaan todellisen ajonautinnon pariin. Pelkkä tunteen kuvailu ei ole mitään. Se on koettava. 

LED-teknologialla varustetut ajopäivävalot luovat selkeän vaikutelman ja takavaloyksiköissä on jatkuvasti palavat LED-valot, joiden 3D-efekti korostaa auton luonnetta. 18″ timanttihiotut vanteet tuovat oman lisänsä auton tyylikkyyteen. Urheilullinen, räväkkä ja joustava.

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

 

ULKOASU

 

Renault_Uusi_MEGANE_ulkoasu

Uuden Méganen dynaaminen olemus perustuu hyvin tasapainotetuille mittasuhteille. Se on 64 mm pitempi (4359 mm) ja 25 mm matalampi (1447 mm) kuin kolmannen polven Mégane. Sen raideleveydet ovat leveämmät (edessä: 1591 mm, +47 mm/ takana: 1586 mm, +39 mm) ja sen akseliväli (2669 mm, +28 mm) on pitempi kuin kilpailevissa malleissa. Sen takaosan ylitystä on lyhennetty verrattuna edeltäjiinsä. Saatavana olevien pyörien koot ulottuvat aina 18-tuumaisiin saakka.

 

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET

3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

SISÄTILAT

Renault_Uusi_MEGANE_sisatilat

Sisätiloja hallitsevat laadukkuus ja harmonia. Matkustamo on erittäin miellyttävä ja sen viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuren kattoluukun ansiosta aurinko hellii uuden Méganen matkustajia. Bose® audiojärjestelmä puolestaan mahdollistaa tarkan ja tasapainoisen äänimaailman. Ajokokemus on kokonaisvaltaisen hienostunut.

Tervetuloa uuden Méganen high-tech -ohjaamoon.

Renault_Megane_ohjaamo_Keskikonsoli

High-tech -ohjaamoon

Ympärilläsi on vain uusinta teknologiaa. Keskikonsolia hallitsee helppokäyttöinen 8,7" R-Link 2 -kosketusnäyttö (myös 7” versio). Suuren koon ansiosta näytössä voi olla samanaikaisesti useita tietoja.

Renault_Megane_ohjaamo_heads_up

Head-up -heijastusnäyttö

Käytössä on myös alas kojelautaan painuva head-up -heijastusnäyttö.

Renault_Megane_ohjaamo_TFT_mittaristo

TFT-mittaristonäyttö

TFT-mittaristonäyttö mukautuu Multi-Sense® -teknologian ansiosta valittavaan ajotapaan. Ole valmiina huippuluokan ajonautintoon. Moottori käyntiin!

 

 

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT

Renault_Uusi_MEGANE_MOOTTORIT

 

Renault on käyttänyt hyväkseen kilpa-autokokemustaan ja kehittänyt entistäkin paremmat moottorimallit uuteen Renault Méganeen. Moottoreiden tehokkuus sekä kulutus- ja päästöarvot ovat markkinoiden huippuluokkaa ja niiden mahdollistama ajomukavuus on aivan omaa luokkaansa!

ENERGY dCi 110  – Paras taloudellisuus
ENERGY dCi 110 -moottorilla on koko malliston pienin hiilijalanjälki. Moottorin tekniset ratkaisut kuten Stop & Start -järjestelmä ja teräsmännät mahdollistavat segmentin pienimpiin kuuluvat CO2-päästöt ja polttoaineenkulutuksen: kulutus on vain 3,7 l/100 km* ja CO2-päästöt 95 g/km*!

ENERGY TCe 130 – Parasta tehokkuutta ja ajomukavuutta
ENERGY TCe 130 tarjoaa samat tehot kuin 2-litrainen vapaasti hengittävä moottori: 130 hv 5 500 kierroksella ja 205 Nm:n väännön 2 000 kierroksesta lähtien. Sen suoraruiskutus ja integroitu turboahdin tekevät moottorista poikkeuksellisen joustavan ja hyvin reagoivan. Moottori kiihtyy suurillekin kierroksille tasaisesti ja pehmeästi. Lisäksi se erottuu edukseen hiljaisuudellaan. ENERGY TCe 130: kulutus 5,3 l/100 km*, CO2-päästöt 119 g/km*

EDC-vaihteisto
EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteistossa yhdistyvät automaattivaihteiston käyttömukavuus ja manuaalivaihteiston herkkyys ja taloudellisuus. Vaihteistossa on moottorimallista riippuen 6 tai 7 vaihdetta ja se tarjoaa joustavuutta, dynamiikkaa ja pienen polttoaineenkulutuksen. Mitä muuta autoltaan voisi vaatia?

* EU-yhdistetty. Polttoaineenkulutus- ja CO2 -päästöarvot on mitattu virallisten EU-määräysten mukaisesti. 

 

AJOAVUSTIMET

Renault Mégane helpottaa ajamista sekä tuo ajoon tyyneyttä, varmuutta ja tasaisuutta. Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävarusteena olevien ajoavustimien ansiosta nopeuden sääteleminen, kaistalla pysyminen, katvealueiden tarkkaileminen, pysäköiminen sekä lähi- ja kaukovalojen automaattinen vaihto muun liikenteen mukaisesti ei ole koskaan ollut helpompaa. Méganella ajat turvallisesti.

Renault_Megane_avustimet_Liikennemerkkitunnistin Liikennemerkkitunnistin
Järjestelmän avulla pystyt sovittamaan ajon kameran tunnistamien liikennemerkkien mukaisesti. Liikennemerkistä tunnistettu nopeusrajoitus näytetään mittaristossa ja järjestelmä varoittaa ylinopeudesta.
Renault_Megane_avustimet_pysakointiavustinAktiivinen pysäköintiavustin
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.
Renault_Megane_avustimet_Sokean_kulmaSokean kulman valvontajärjestelmä
Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.
Renault_Megane_avustimet_vakionopeussaadinMukautuva vakionopeussäädin
Vakionopeussäätimen avulla on helppo pitää turvaväli edellä ajavaan autoon. Mukautuva vakionopeussäädin on käytettävissä, kun nopeus on välillä 50 km/h ja 140 km/h. Järjestelmä jarruttaa, kun etäisyys on liian lyhyt ja painaa kaasua, kun tie on jälleen esteetön.
Renault_Megane_avustimet_MakilahtoavustinMäkilähtöavustin
Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

R-LINK 2 - INTUITIIVISTA OHJAUSTA

Renault_Uusi_MEGANE_R_LINK2

Renaultin suomenkielisen R-LINK 2 -multimediajärjestelmän avulla hallitset sormenpäilläsi monia toimintoja, jotka tekevät autolla ajamisesta entistäkin mukavampaa. Pystysuunnassa olevaa suurta jopa 8,7" kokoista herkkää ja ergonomista näyttöä on yhtä mukava käyttää kuin tablettia. Pyyhkäisemällä näyttöä tai käyttämällä ohjauspyörän kytkimiä pääset helposti yhteystietoihisi, musiikkitiedostoihisi, ladattaviin sovelluksiin (sähköposti, R-LINK Tweet, Renault Assistance -palvelu*) tai muihin R-LINK Storesta ladattaviin sovelluksiin. Voit käyttää myös intuitiivista R-LINK Voice* -puheohjausta soittaaksesi turvallisesti yhteystiedoissasi olevalle henkilölle, sanellaksesi osoitteen tai tuodaksesi tietyn sovelluksen näytölle. Renault R-LINK 2 on todellinen komentokeskus, jonka kautta voidaan ohjata myös MULTI-SENSE -järjestelmää, ja monia ajamisen aputoimia. Järjestelmään voidaan luoda jopa kuusi erilaista profiilia. Mégane tarjoaa useita tapoja nauttia ajamisesta.

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Sovellukset eivät välttämättä ole suomenkielisiä, eikä sisältö ole kohdennettu suomeen. Osa sisällöstä kuten internet-yhteyttä käyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Osa sovelluksista ovat maksullisia. Puheohjauksessa ei ole suomenkielen tukea.

 

KOE BOSE®-JÄRJESTELMÄN AINUTLAATUINEN ÄÄNI

Renault_Uusi_MEGANE_BOSE

Jokainen automatka voi nyt olla myös sukellus jännittävään äänimaisemaan. BOSE®:n ja Renaultin insinöörit ovat tehneet tiivistä yhteistyötä tarjotakseen erityisesti uuteen Renault Méganeen sopivan äänimaailman. Järjestelmään kuuluu yksi auton etuosassa oleva keskikaiutin ja kahdeksan muuta tehokasta kaiutinta, jotka sijaitsevat eri puolilla matkustamoa. Lisäksi tavaratilassa on bassokaiutin. Näin taataan, että kuuntelemasi musiikin pienimmätkin yksityiskohdat ja vivahteet toistuvat tarkasti. Valmistaudu uudenlaiseen aistielämykseen!