Renault MEGANE – sykähdyttävä hatchback.

Renault_Uusi_Megane_header-takuulla

Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat ja selväpiirteiset valot, jotka houkuttelevat istumaan ohjauspyörän taakse ja palaamaan todellisen ajonautinnon pariin. Pelkkä tunteen kuvailu ei ole mitään. Se on koettava. 

LED-teknologialla varustetut ajopäivävalot luovat selkeän vaikutelman ja takavaloyksiköissä on jatkuvasti palavat LED-valot, joiden 3D-efekti korostaa auton luonnetta. 18″ timanttihiotut vanteet tuovat oman lisänsä auton tyylikkyyteen. Urheilullinen, räväkkä ja joustava.

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

ULKOASU


 

Renault_Uusi_MEGANE_ulkoasu

Méganen dynaaminen olemus perustuu hyvin tasapainotetuille mittasuhteille. Se on 64 mm pitempi (4359 mm) ja 25 mm matalampi (1447 mm) kuin kolmannen polven Mégane. Sen raideleveydet ovat leveämmät (edessä: 1591 mm, +47 mm/ takana: 1586 mm, +39 mm) ja sen akseliväli (2669 mm, +28 mm) on pitempi kuin kilpailevissa malleissa. Sen takaosan ylitystä on lyhennetty verrattuna edeltäjiinsä. Saatavana olevien pyörien koot ulottuvat aina 18-tuumaisiin saakka.

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

SISÄTILAT


Renault_Uusi_MEGANE_sisatilat

Sisätiloja hallitsevat laadukkuus ja harmonia. Matkustamo on erittäin miellyttävä ja sen viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuren kattoluukun ansiosta aurinko hellii uuden Méganen matkustajia. Bose® audiojärjestelmä puolestaan mahdollistaa tarkan ja tasapainoisen äänimaailman. Ajokokemus on kokonaisvaltaisen hienostunut.

Tervetuloa uuden Méganen high-tech -ohjaamoon.

Renault_Megane_ohjaamo_Keskikonsoli

High-tech -ohjaamoon

Ympärilläsi on vain uusinta teknologiaa. Keskikonsolia hallitsee helppokäyttöinen 8,7" R-Link 2 -kosketusnäyttö (myös 7” versio). Suuren koon ansiosta näytössä voi olla samanaikaisesti useita tietoja.

Renault_Megane_ohjaamo_heads_up

Head-up -heijastusnäyttö

Käytössä on myös alas kojelautaan painuva head-up -heijastusnäyttö.

Renault_Megane_ohjaamo_TFT_mittaristo

TFT-mittaristonäyttö

TFT-mittaristonäyttö mukautuu Multi-Sense® -teknologian ansiosta valittavaan ajotapaan. Ole valmiina huippuluokan ajonautintoon. Moottori käyntiin!

 

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT


Renault_Uusi_MEGANE_MOOTTORIT

 

Renault on käyttänyt hyväkseen kilpa-autokokemustaan ja kehittänyt entistäkin paremmat moottorimallit uuteen Renault Méganeen. Moottoreiden tehokkuus sekä kulutus- ja päästöarvot ovat markkinoiden huippuluokkaa ja niiden mahdollistama ajomukavuus on aivan omaa luokkaansa!

TCe 140 DPF – suorituskykyä ja mukavuutta
Uudessa bensiinimoottorisukupolvessa on parantunut suorituskyky ja hiukkassuodatin (DPF). Moottorin teho ja vääntö on kasvanut alhaisilta kierroksilta lähtien tarjoten lisää ajomukavuutta. Uudessa moottorissa on kasvaneen litratilavuuden lisäksi lukuisia kehittyneitä ratkaisuja, kuten uusittu nokka-akselien muuttuva ajoitusjärjestelmä ja uudenlainen sylinteriputkien pinnoitus kitkan vähentämiseksi. Osittain integroitu pakosarja ja sähköisesti ohjattu turboahdin mahdollistavat entistä paremman yhdistelmän suorituskykyä ja polttoainetaloutta. Moottori on saatavilla 115, 140 ja 160 hevosvoimaisina versioina ja tehokkaammat versiot myös EDC-automaattivaihteistolla.

Bensiinimoottorien pakokaasujen hiukkassuodatin (DPF)
Hiukkaspäästöjen vähentämiseksi uudet suorasuihkutusmoottorit on varustettu pakokaasujen hiukkassuodattimella (DPF). Suodatin pysäyttää pakokaasujen hiukkaspäästöjä ja puhdistaa ne polttamalla automaattisella toiminnolla. Hiukkas-suodatin ei tarvitse säännöllisiä huoltotoimenpiteitä.

Blue dCi 115 – Puhtaampaa tehoa
Uusi dieselmoottori tarjoaa korkeamman väännön ja tehon ajomukavuuden varmistamiseksi. Pakokaasujen päästöjen vähentämiseksi uusi Blue dCi -dieselmoottori on varustettu AdBlue® SCR-järjestelmällä**. Tämä tekniikkaa muuttaa typpioksidipäästöjä harmittomiksi kaasuiksi. AdBlue® -lisäainetta on saatavilla mm. huoltoasemilta ja auto ilmoittaa, kun AdBlue® -säiliö on täytettävä. Tämä moottori tulee saataville piakkoin.

** AdBlue® SCR-järjestelmässä pakokaasujen hiukkassuodattimeen suihkutetaan erikseen täytettävästä säiliöstä AdBlue® -nestettä, jonka sisältämä ammoniakki (NH3) aiheuttaa kemiallisen reaktion muuttaen typpioksideja (NOx) puhtaammiksi kaasuiksi (vesihöyryä ja harmitonta typpeä).

EDC-vaihteisto
Nykyaikainen automaattinen EDC-kaksoiskytkin-vaihteisto yhdistää perinteisen automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston taloudellisuuden sekä suorituskyvyn. Vaihteisto on moottorista riippuen 6 tai 7-vaihteinen ja se tarjoaa joustavuutta, suorituskykyä sekä alhaisen polttoaineenkulutuksen. Mitä muuta voisit toivoa?

AJOAVUSTIMET


Renault Mégane helpottaa ajamista sekä tuo ajoon tyyneyttä, varmuutta ja tasaisuutta. Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävarusteena olevien ajoavustimien ansiosta nopeuden sääteleminen, kaistalla pysyminen, katvealueiden tarkkaileminen, pysäköiminen sekä lähi- ja kaukovalojen automaattinen vaihto muun liikenteen mukaisesti ei ole koskaan ollut helpompaa. Méganella ajat turvallisesti.

Renault_Megane_avustimet_Liikennemerkkitunnistin Liikennemerkkitunnistin
Järjestelmän avulla pystyt sovittamaan ajon kameran tunnistamien liikennemerkkien mukaisesti. Liikennemerkistä tunnistettu nopeusrajoitus näytetään mittaristossa ja järjestelmä varoittaa ylinopeudesta.
Renault_Megane_avustimet_pysakointiavustinAktiivinen pysäköintiavustin
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.
Renault_Megane_avustimet_Sokean_kulmaSokean kulman valvontajärjestelmä
Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.
Renault_Megane_avustimet_vakionopeussaadinMukautuva vakionopeussäädin
Vakionopeussäätimen avulla on helppo pitää turvaväli edellä ajavaan autoon. Mukautuva vakionopeussäädin on käytettävissä, kun nopeus on välillä 50 km/h ja 140 km/h. Järjestelmä jarruttaa, kun etäisyys on liian lyhyt ja painaa kaasua, kun tie on jälleen esteetön.
Renault_Megane_avustimet_MakilahtoavustinMäkilähtöavustin
Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

R-LINK 2 - INTUITIIVISTA OHJAUSTA


Renault_Uusi_MEGANE_R_LINK2

Renaultin suomenkielisen R-LINK 2 -multimediajärjestelmän avulla hallitset sormenpäilläsi monia toimintoja, jotka tekevät autolla ajamisesta entistäkin mukavampaa. Pystysuunnassa olevaa suurta jopa 8,7" kokoista herkkää ja ergonomista näyttöä on yhtä mukava käyttää kuin tablettia. Pyyhkäisemällä näyttöä tai käyttämällä ohjauspyörän kytkimiä pääset helposti yhteystietoihisi, musiikkitiedostoihisi, ladattaviin sovelluksiin (sähköposti, R-LINK Tweet, Renault Assistance -palvelu*) tai muihin R-LINK Storesta ladattaviin sovelluksiin. Voit käyttää myös intuitiivista R-LINK Voice* -puheohjausta soittaaksesi turvallisesti yhteystiedoissasi olevalle henkilölle, sanellaksesi osoitteen tai tuodaksesi tietyn sovelluksen näytölle. Renault R-LINK 2 on todellinen komentokeskus, jonka kautta voidaan ohjata myös MULTI-SENSE -järjestelmää, ja monia ajamisen aputoimia. Järjestelmään voidaan luoda jopa kuusi erilaista profiilia. Mégane tarjoaa useita tapoja nauttia ajamisesta.

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Sovellukset eivät välttämättä ole suomenkielisiä, eikä sisältö ole kohdennettu suomeen. Osa sisällöstä kuten internet-yhteyttä käyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Osa sovelluksista ovat maksullisia. Puheohjauksessa ei ole suomenkielen tukea.

 

KOE BOSE®-JÄRJESTELMÄN AINUTLAATUINEN ÄÄNI


Renault_Uusi_MEGANE_BOSE

Jokainen automatka voi nyt olla myös sukellus jännittävään äänimaisemaan. BOSE®:n ja Renaultin insinöörit ovat tehneet tiivistä yhteistyötä tarjotakseen erityisesti uuteen Renault Méganeen sopivan äänimaailman. Järjestelmään kuuluu yksi auton etuosassa oleva keskikaiutin ja kahdeksan muuta tehokasta kaiutinta, jotka sijaitsevat eri puolilla matkustamoa. Lisäksi tavaratilassa on bassokaiutin. Näin taataan, että kuuntelemasi musiikin pienimmätkin yksityiskohdat ja vivahteet toistuvat tarkasti. Valmistaudu uudenlaiseen aistielämykseen!