RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

sähköisiä ajokokemuksia

Järjellä ja tunteella. Meganen valitset molemmilla perusteilla. Megane E-Tech 100% electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. 220 hv, välintöntä vääntöä kiihdytyksiin ja jopa 458 km WLTP-toimintamatkaa. OpenR link-multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella* ja Harman Kardon -äänentoisto. Valmistettu Euroopassa.

MUOTOILU JA OMINAISUUDET

Megane E-Tech 100% electricin kompakti koko yhdistettynä crossover-vaikutteiseen korkeampaan, sporttiseen ja aerodynaamiseen muotoiluun antavat Meganelle erottuvan ja taloudellisemman ulkoasun. Optimoitu painon jakautuminen, pitkä akseliväli ja matala painopiste mahdollistavat ensiluokkaisen ketteryyden ja suuret sisätilat. Ajokokemus on poikkeuksellisen innostava.

Oman lisämausteensa ulkoasuun tuovat keulan vahva ilme, upotetut ovenkahvat, ajovalojen tunnusomainen muotoilu, kolmiulotteinen moiré-valokuvio takana ja techno ja iconic -varustelutasoihin saatavilla olevat 20 tuuman renkaat.

 

matkusta mukavasti

Renault Megane E-Tech 100% electric edustaa teknologiaosaamisen kärkeä. Tämä tuntuu ja näkyy.

Sisätila on suunniteltu helpottamaan matkantekoa. Megane E-Tech 100% electricistä löytyy kuljettajakeskeinen ohjaamo openR-link multimediajärjestelmällä, joka on jaettu kahdelle 12 tuuman näytölle tarjoten yhteensä jopa 774 cm² näyttöpinta-alaa. Ohjaamon hallintaominaisuudet on sijoiteltu kätesi ulottuville mikä tekee ajamisesta käytännöllisyyden lisäksi myös turvallisempaa. Techno-varustelutasosta alkaen löytyvä taustapeilin ja siihen integroidun peruutuskameran kokonaisuus auttaa sinua tiedostamaan ympäristöstösi uudella tavalla.

Sisätiloista löytyvät lisäksi matkapuhelimen langaton latausalusta edestä ja USB-C portit takaata. Nämä ovat hyviä käytännöllisyyden esimerkkejä yksityiskohdista, joihin on kiinnitetty huomiota suunnittelussa.

Megane E-Tech 100% electricin ainutlaatuinen alusta mahdollistaa täysin tasaisen lattian. Tämä vapauttaa sisälle lisätilaa yhdessä leveämmän akselivälin kera mahdollistaen jopa 209 mm jalkatilaa takana, suuren jopa 440 L tavaratilan ja yhteensä jopa 33 L käytönnällistä lisäsäilytystilaa matkustamoon. Näin ollen Meganen alustalla saat optimaalisen ajomukavuuden ja matkustustilat suhteessa auton kompakteihin ulkomittoihin.

Olit sitten menossa pidemmälle matkalle, harrastat paljon tai tarvitset työssäsi erityisesti paljon lisätilaa, niin Renault Meganen jopa 900 kg (jarruton 750 kg) vetomassa mahdollistaa mm. peräkärryn vetämisen. Vetokoukku saatavilla lisävarusteena.


openR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Meganesta löydät yhden parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä ajokokemuksista. Kätesi ulottuvilta löytyy OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*, jossa on 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa tarjoten pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä. Järjestelmä koostuu kahdesta näytöstä; vaakasuorassa olevasta 12,3-tuumaisesta digitaalisesta mittaristosta ja pystysuoraan sijoitetusta 12-tuumaisesta kosketusnäytöstä kojelaudan keskellä. Näytöissä on nykyaikainen grafiikka ja raikas visuaalinen näyttö, joka on kirkkaudeltaan huippuluokkaa.

teknologista huippuosaamista, jollaista saa muualta hakea

Yksilöi ajokokemuksesi oman makusi mukaan. OpenR link -järjestelmä sisäänrakennetulla Googlella* tallentaa tekemäsi valinnat auton tunnelmaan (MultiSence) ja ajamiseen liittyen muistiin. Älykäs auto muokkautuu mielesi mukaiseksi. Valittavana on neljä ajotilavaihtoehtoa, jotka ovat Comfort, Sport, Eco ja omien mieltymysten mukaan tehtävät säädöt. Esivalitut ajotilat vaihtavat matkustamon värejä, lämpötilaa sekä näyttöjen antia.

Lisäksi ne vaikuttavat kuljettajan istuimen säätöihin sekä ajoon liittyviin asioihin, kuten ohjaustuntoon ja moottorin toimintaan. Sisäänrakennetun Googlen* avulla, sinulla on pääsy lukuisiin sovelluksiin suoraan auton näytöllä kuten puhelimessa. Voit kuunnella lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

Hyödynnä Google Assistant* -puhetunnistusta ja hallitse asioita äänelläsi, jolloin voit pitää varsinaisen huomiosi ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia).

Muiden edistyksellisten ominaisuuksien lisäksi auton OpenR link -multimedialaite tukee sekä Android Auto™*- että Apple CarPlay™ -älylaitteiden sisällön peilaamista. Hallitse autoasi etänä. My Renault-sovelluksen kanssa voit seurata ajomatkoja ja hallita latausta kätevästi suoraan taskustasi.

navigoi ja aja rauhallisin mielin

OpenR link -järjestelmän ja intuitiivisen Google Maps* -navigoinnin ansiosta pääset ketterämmin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja liikenneolosuhteet huomioivaa reititystä. Kun olet ilmoittanut määränpääsi, ottaa Google Maps-navigointijärjestelmä myös huomioon latauspisteiden sijainnit ja ehdottaa optimoitua reittiäa akun varaustason huomioiden.

openR link -järjestelmän automaattinen päivitys

Renault Meganen OpenR link-multimediajärjestelmä päivittyy automaattisesti ollessaan yhteyksien päässä. Hyväksyt päivitykset suoraan auton näytöltä ja se ohjeistaa sinua toimimaan oikein – näin ominaisuudet ovat ajantasalla ja pääset nauttimaan kaikista saatavilla olevista palveluista.

Voit lukea lisää OpenR link-järjestelmästä täältä.

Ja katsoa video-oppaita täältä.

Harman Kardon -äänentoisto

Uuden korkeatasoisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa pidemmälle vain nauttiaksesi äänentoistosta. Ainutlaatuinen äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaiselle autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta. Äänityylin voi valita mieleiseksi valmiiksi säädetyistä esiasetuksista.

Äänijärjestelmä tuottaa yhteensä 410W kahdella diskanttikaiuttimella, jotka sijaitsevat kojelaudan sivuilla, kahdella bassokaiuttimella etuovien paneleissa, kahdella diskanttikaiuttimella ja kahdella bassokaiutinta takaovien paneleissa sekä yhdellä bassokaiuttumella takakontissa. Musiikki muuntuu unohtumattomaksi kokemukseksi viiden eri äänimaiseman ja Quantum Logic Surround™ -tekniikan avulla.


MOOTTORIT JA AKKU

100% sähköinen, loppuun asti mietitty

Käänteentekevä vain Renaultin sähköautoille suunniteltu alusta sisältää erittäin ohuen erillisistä ja erikseen korjattavissa olevista akkumoduuleista koostuvan ajoakun ja pieneen tilaan mahtuvan sähkömoottorin. Tästä syystä Meganen paino on saatu optimaaliseksi, siinä on pidennetty akseliväli ja matala painopiste. Tämä akkurakenne yhdistettynä jopa 220 hv tai 130 hv sähkömoottoriin tekee Megane E-Tech 100% electricistä on ajossa ketterän, vakaan ja tarkka ajettavan, välittömällä väännöllä. Voidaan puhua jopa ajokokemuksesta, sillä sitä se todella on.

jopa 458 km yhdellä latauksella*

Megane E-Tech 100% electric on matkakumppanisi lyhyillä ja pidemmpillä matkoillasi. Megane säätelee automaattisesti akun ja moottorin lämpötilaa, jolloin auto optimoi toimintamatkaa. Se on myös yksi luokkansa kevyimmistä ajoneuvoista.

Renault Megane E-Tech 100% electric on yhteensopiva useiden latausratkaisujen kanssa. Auton mukana tulee vakiona Type 2 latauskaapeli. Megane E-Tech 100% electric on ladattavissa 22 kW Type 2-laturilla (3-vaihe) ja lisäksi CCS (DC)-pikalaturilla, jolloin 60 kWh akulla saat 130 kW ja 40 kWh akulla saat 85 kW. Tai halutessasi vaikka kotona Suko (Schuko) -latauskaapelilla (saatavilla lisävarusteena) pistorasiasta.

nopeaa lataamista ja edulliset käyttökustannukset

Renault Megane E-Tech 100% electric mahdollistaa pikalatauksen käytön, jolloin saat palautettua toimintamatkaa jopa 300 km / n. 1h 30 min moottoritieajoa vain 30 minuutin latauksella riippuen latausolosuhteista.

Sen lisäksi, että Megane E-Tech 100% electric latautuu missä tahansa kattavien latausvaihtoehtojen ansiosta, on sähköauton lataaminen reilusti halvempaa kuin vastaavan polttomoottoriauton tankkaaminen.

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi jopa 30 edistyksellistä ja innovatiivista tuvallisuusominaisuutta.

active driver assist

Active driver assist -kokonaisuus yhdistää mukautuvan vakionopeudensäätimen Stop&Go -järjestelmän ja kaistakeskittimen.

Järjestelmäkokonaisuus säätelee nopeutta ottamalla huomioon ajoympäristön, säilyttää turvallisen välimatkan edellä ajavaan ja pitää autosi ajokaistansa keskellä. Jos liikenne hidastuu, autosi pysähtyy ja lähtee jälleen liikkeelle automaattisesti.

matkustajien turvallinen poistuminen

Auton ollessa pysähtyneenä järjestelmä hälyttää, jos ovea ollaan avaamassa, kun toinen ajoneuvo lähestyy takaata. Visuaalinen varoitus ilmestyy taustapeiliin, ja äänimerkki kuuluu kojelaudan alueella.

360° kamera 3D-näkymällä

Neljän kameran kuvilla luodaan 360 asteen näkymä auton ympärille, jotta esimerkiksi pysäköinti on sujuvaa.

*saatavilla iconic-varustelutason yhteydessä

Vaikka ajamisen avustavat järjestelmät ovatkin kehittyneitä, auton varusteet ovat aina ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta. Hankalat olosuhteet, kuten lumi ja jää voivat vaikuttaa ajoavustimien toimintaan ja voivat estää niiden toiminnan.

VÄRIT

Vanteet

Kaksivärinen

Yksivärinen

Sisusta

Glacier valkoinen 369 (perusväri)

Rafale harmaa KQJ (erikoisväri)

Schiste harmaa KQG (metalliväri)

Étoilé musta GNE (metalliväri)

Nocturne sininen (RRE)

Flamme-punainen (NNP)

Glacier valkoinen mustalla katolla (XUF)

Schiste harmaa Etoile mustalla katolla (YVM) mattaväri

Rafale harmaa mustalla katolla (YWU)(erikoisväri)

Flamme punainen mustalla katolla (XPA)

Nocturne sininen mustalla katolla (YWW)

Glacier valkoinen Schiste harmaalla katolla (YWY)

Etoile musta Schiste harmaalla katolla (YWX)

Nocturne sininen Schiste harmaalla katolla (YWZ)

Flamme punainen Schiste harmaalla katolla (YXA)

18" oston kevytmetalli

18" oston bis kevytmetalli

20" enos kevytmetalli

20" soren kevytmetalli

harmaa kangasverhoilu

harmaa kangasverhoilu ja synteettinen nahka

tumma nahkaverhoilu

vaalea nahkaverhoilu


MITAT

Mitat millimetreinä