RENAULT 5 E-TECH 100% ELECTRIC

R5VOLUTION

100% sähköinen, täynnä teknologisia ratkaisuita, kattavat yhdistettävät palvelut. Renault 5 on retrofuturistinen mullistus, joka on tehty Euroopassa. Malli esiteltiin Geneven autonäyttelyssä 26.2.2024. 100% sähköinen Renault 5 on saavuttanut suuren suosion koko Euroopassa ja innostus myös Suomessa on ollut ennakoitua valtaisampaa. Autoja tulee saapumaan aluksi rajoitetusti ja sen johdosta olemme päättäneet avata ennakkotilaukset ilman asiakkaan lopullista sitoutumista kauppaan. Oletko ensimmäisiä, jotka pääsevät ratin taakse tämän hetken arvion mukaan vuoden 2025 alussa? Linkki ennakotilaukselle alla.

Alkuun Renault 5 E-Tech electric tulee myyntiin viidellä värillä, joista kaksi on klassikkoja: Pop keltainen ja Pop vihreä. Ne ovat kuin suoraan 5-mallin 1970-luvun värikartasta. Uudella tekniikalla tehdyt värit näyttävät kauempaa perusvärisiltä, mutta ovatkin lähempää katsottuna hehkuvia metallivärejä. Kahdesta väristä Pop vihreä on väri, jonka saa ilman lisähintaa. Kolme muuta väriä ovat Nacré valkoinen, Étoilé musta ja Nocturne sininen.

R5ENERGIZED

Ikoninen kaupunkiauto on palannut, nyt 100 % sähköisenä. Renaultin innovatiivinen E-Tech-moottori, uusi akku ja nopeaa latausta. Renault 5 on täynnä energiaa.

toimintamatka
jopa 400 km (WLTP)*

nopeaa latausta
15 prosentista 80 prosenttiin toimintamatkasta 30 minuutissa, versiosta riippuen.*

R5SPONSIVE

Reaktiivinen ja tasainen kiihtyvyys, sekä matalampi painopiste yhdistettynä taka-akselin movivarsituentaan tarjoaa suurempaa ajonautintoa. Saat hymyn huulillesi Renault 5:lla.

E-Tech 100 % electric voimalinja
150 hv*

vääntömomentti
245 Nm*

PR5CTICAL

Kompakti ulkomitoiltaan. Sisään mahtuu jopa 5 matkustajaa. Pysäköintiä avustavien toimintojen ansiosta se on helppo liikuteltava ja pysäköitävä. Kaupunkiauto arjen jokaiseen tilanteeseen.

pituus
3,92 m

tavaratilat
326 L

CR5ATIVE

Mallistosta löytyy sopiva yhdistelmä jokaiseen makuun ja voit valita mieleisesi. Renault 5:n saa muun muassa viidellä eri värillä ja kaksivärisenä värillisellä kattolistalla. Räätälöi Renault 5 omaan makuusi sopivaksi.*

INTER5CTIVE

openR link sisäänrakennetulla Googlella*: ääniohjaus, reaaliaikainen navigointi ja yli saatavilla jopa 50 sovellusta*. Ja ensimmäistä kertaa: voit vuorovaikuttaa reno:n, eli Renaultin virallisen avatarin, matkakumppanisi kanssa, joka on yhtä veijari kuin Renault 5:si.

openR -multimediajärjestelmä
2x 10 tuuman näyttöä, jossa hyödynnetty
jatkuvasti kehittyvää tekoälyä*

VISIONAR5

Kaksisuuntaisen laturin avulla (hankittavissa erikseen*) auto voi varastoida ja lähettää adapterin kera sähköä ulkoisten laitteiden käyttöön tai lataamiseen (esim. sähköinen ilmapumppu, sähköpyörä jne.). Renault 5 loistaa oveluudellaan.

käytettävissä
jopa 3 700 W

*saatavuuksissa maakohtaisia eroja

R5CYCLABLE

0% nahkaa, istuintekstiilit koostuvat 100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista

kierrätettyä muovia
vähintään 40 kg*

kiertotalouden materiaaleja
vähintään 25 %*

 

MADE IN EUR5PE

Renault 5 kootaan Renaultin tehtaalla Douai’ssa, Ranskassa, käyttäen eurooppalaisia toimittajia. Uusi eurooppalainen tähti.


R5 IS BACK!

Renault 5 tuntuu vain niin oikealta. Se on hauska, leikkisä, ystävällinen ja silti niin tyylikäs. Eläväinen, rohkea ja kyvykäs kaupunkiauto, jolla on jopa 400 km* toimintamatka yhdellä latauksella. Unohtamatta sen ranskalaista viehätystä.


openR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Reaaliaikainen navigointi, puheohjaus ja saatavilla jopa 50* sovellusta 2×10 tuuman multimedianäytöllä. Tutustu yhteen parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä kuljettajan käytettävissä olevista järjestelmistä. Ohjaa toimintoja openR link -multimediajärjestelmän ja sisäänrakennetun Googlen* avulla.

 

Yksikertainen ja intuitiivinen puheohjaus

Sähköinen ajokokemus reaaliaikaisella navigoinnilla ja Google Mapsilla* varustettuna


”HEY RENO”

Virtuaalinen matkakumppanisi

Renault 5 E-Tech 100% electric on ensimmäinen automalli, jossa on Reno, virtuaalinen matkakumppanisi. Reno on avatar, jolla on persoonallisuus. Se auttaa ja komminukoi kanssasi. Reno auttaa oppimaan kaiken tärkeän autosta ja sen toiminnoista. Samalla se on sähköautojen asiantuntija, joka voi vastata kysymyksiin ja antaa käytännön neuvoja. Siltä voi vaikkapa kysyä: ”Hey Reno, how can I increase the range of my car?” Kysymykset esitetään englanniksi. Toiminta Suomessa tarkentuu myöhemmin.

voin vuorovaikuttaa äänellä

Renaultin virtuaalinen avatar on auttamassa sinua perehtymään autoon ja päivittäiseen ajamiseen. Nouseeko mieleesi kysymyksiä? Sinun tarvitsee vain sanoa ”hei Reno” ja voit kysyä mitä tahansa.

voin helpottaa päivittäistä elämääsi

Reno voi suorittaa joitakin komentoja Renault 5:lle pyynnöstäsi. Ohjelmoi Renault 5:n lataus, käynnistä esilämmitys matkustamoon tai aktivoi ilmanpuhdistus: se voi tehdä lähes mitä tahansa.

pidän sinusta huolta ja voin antaa ohjeita

Reno on täysin yhteydessä Renault 5:een. Se voi antaa sinulle ohjeita auton käyttöön liittyen ja ehdottaa toimia huomioiden ajotilanteesi.

voin vastata kysymyksiisi

Tekoälyn tukemana reno voi kertoa sinulle Renault 5:stä, viimeisimmistä uutisista, mitä tapahtuu työmatkallasi ja monista muista asioista. Jos haluat jutella, kysy jotain. Jos haluat kuulla vitsin, onnistuu.


MUKAVUUTTA JA TYYLIÄ

INTER5OR

Valitse itsellesi sopivat lisävarusteet tuomaan persoonallisuutta Renault 5:si sisustukseen. Vaihtoehdoista löytyy myös 3D tulostettuja lisävarusteita.

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi 26 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

active driver assist

Säätelee nopeutta karttatietojen mukaan. Hitaassa ruuhka-ajossa auto pysähtyy ja lähtee liikkeelle automaattisesti.

automaattinen hätäjarrutus

Varoittaa ja jarruttaa, jotta voisi välttää törmäyksen jalankulkijoiden, 2-renkaisien ja muiden ajoneuvojen kanssa. Järjestelmä auttaa sinua hallitsemaan ympäristösi.

kaista-avustin ajolinjan korjauksella

Varoittaa törmäysriskistä kaistanvaihdon aikana ja korjaa ajolinjaa automaattisesti.

pysäköintiavustin

Käyttää äänimerkkiä ja kuvakkeita varoittaakseen lähellä olevista esteistä edessä takana ja sivuilla.

matkustajan turvallisen poistumisen varoitin

Kun auto pysäköity ja sinä tai matkustaja avaa oven, järjestelmä varoittaa vaarasta mikäli toinen ajoneuvo on ajamassa ohi.

kuljettajan vireystilan varoitin

Seuraa ja arvioi kuljettajan ajotapaa ja mikäli kuljettajan tarkkaavaisuus vaikuttaa heikentyneeltä, auto ehdottaa taukoa.

HALUATKO LISÄTIETOA?


Haluatko saada ensimmäisten joukossa ajankohtaiset tiedot Renault R5-mallista? Tilaa uutiskirje alta!