Renault tavara-autot

Renaultin monipuolisesta tavara-automallistosta löydät varmasti vaihtoehdon kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Mallisto koostuu neljästä eri automallista: pienet pakettiautot Kangoo ja Express, keskikokoluokan Trafic, sekä suuriin pakettiautotarpeisiin Master. Renault tavara-autot on tehty vaativaan ammattikäyttöön ja niissä yhdistyy päivittäisessä liiketoiminnassa tarvittava kustannustehokkuus vankkaan rakenteeseen ja erinomaisiin ajo-ominaisuuksiin. Renault -pakettiautojen ominaisuuksiin kuuluu mm. autojen tunnistettava ja moderni ulkopuolen muotoilu, sekä loistava ajettavuus ja sisätilojen ergonomia.

Renault tavara-automalliston tavaratilojen hyötytilavuudet vaihtelevat kolmesta kuutiosta aina 14,8 kuutioon ja päällirakennettavien umpikoriautojen tapauksessa jopa yli 20 kuutioon saakka. Kantavuus riittää jopa yli 1 400 kiloon ja vetokyky 2 500 kilogrammaan saakka. Tavaratiloissa on runsaasti muunneltavuusvaihtoehtoja, kuten Kangoon ja Expressin avattava verkkoväliseinä ja Traficin vakiovarusteinen läpilastausluukku, jonka avulla autolla on mahdollista kuljettaa jopa 4,15 metrin pituisia esineitä.

Renaultin kaikissa tavara-automalleissa on taloudelliset, uusimmat päästömääräykset täyttävät dieselmoottorit ja Trafic on saatavana myös ominaisuuksiltaan runsaasti kiitetyllä EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla. Kaupunkijakeluun Renaultilta on saatavana myös täyssähköinen Kangoo Z.E., jonka WLTP-ajomatka on jopa noin 220 kilometria. Tavara-autoissa on joko 4 vuoden ja 100 000 tkm, tai kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta kattava takuu ja kolmen vuoden maksuton tiepalvelu.

Lue lisää Renault -tavara-automalleista ja tutustu autoihin jälleenmyyjälläsi!