RENAULT GO! -YKSITYISLEASING

Renault Go! -yksityisleasing on helppo, riskitön ja huoleton tapa hankkia auto!

Renault Go! -yksityisleasingissä teet sopimuksen uudesta autosta käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla kolmeksi vuodeksi. Sopimuksen kuukausihintaan kuuluvat ensimmäinen sarja talvirenkaita (kitka) alkuperäisin vantein. Kuukausierän suuruus määräytyy ajokilometrien ja valitsemasi lisävarusteiden perusteella. Voit täydentää sopimusta myös huolenpitosopimuksella, jonka lisäksi sinun on mahdollista ottaa autollesi erillinen Renault autovakuutus.

Et tarvitse käsirahaa, mutta voit halutessasi pienentää kuukausierää maksamalla suuremman ensimmäisen erän. Mikäli valtion sähköautojen hankintatukea on vielä hyödynnettävissä, niin sekin pienentää kk-erää. Sopimuskauden päättyessä palautat auton ja velvoitteesi loppuvat siihen tai voit vaihtaa sen uuteen Renault-malliin. Renault-jälleenmyyjämme voi myös halutessasi ostaa nykyisen autosi. Helppoa ja yksinkertaista!

Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten polttoaineet, verot, vakuutukset, renkaiden kausivaihdot, huollot, liikenne-ja kaskovakuutus sekä muut maksut eivät sisälly kuukausihintaan.  Yksityisleasing-palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy.

Renault Go! -yksityisleasing on saatavilla tällä hetkellä seuraavilta jälleenmyyjiltämme:

Arton Auto – Tervajoki
Auto-Kilta – Lappeenranta, Mikkeli & Savonlinna
Autoverkkokauppa.fi – Petikko & Raisio
Avain Vaunu – Kuopio & Iisalmi
Hämeen Autovaruste – Jyväskylä
Keskusautohalli – Salo
Käyttöauto – Tampere & Seinäjoki
MetroAuto
– Niittykumpu & Herttoniemi
Timosen Auto – Joensuu
Wetteri – Oulu, Kajaani, Kemi, Rovaniemi & Ylivieska