RENAULT SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

auto elämää varten

Renault Symbioz on täydellinen kokonaisuus, jossa pääsee oikeuksiinsa katumaasturin parhaat ominaisuudet. Sisä- ja tavaratilan suhdetta voi helposti muunnella kulloisenkin käytön ja tarpeen mukaan. Kehittynyt teknologia ja ajomukavuus kulkevat sulassa sopusoinnussa. Pääset nauttimaan Renaultin  sähköisesti himmennettävästä solarbay® -panoraamalasikatosta ja openR link -multimediajärjestelmästä sisäänrakennetulla Googlella*.

Matkustamoon on  panostettu, mikä näkyy varusteissa, joita on yleensä saatavilla vain ylemmän hintaluokan autoihin. Kokonaisuuden täydentää valtava tavaratila. Optimaaliset korin mitat puolestaan helpottavat auton käyttöä kaupungissa ja pysäköintialueilla. Tämä auto on suunniteltu elämää varten. Tulossa Suomeen alustavan arvion mukaan syksyllä 2024.


MUOTOILU JA OMINAISUUDET

Renault Symbioz ilmentää voimakasta persoonallisuutta ja sen ominasuudet soveltuvat elämän todellisiin tarpeisiin. Symbioz on muotoiltu linjakkaasti ja katumaasturityylinen ulkoasu viehättää silmää. Symbiozin käytännöllisistä ominaisuuksista hyvänä esimerkkinä voi nostaa tilavan tavaratilan ja kätevästi muunneltavan matkustamon.

Tyylikäs etusäleikkö, 19 tuuman vanteet, puolikkaan timantin muotoinen valokuviointi edessä ja esprit Alpine tunnukset tuovat lisämaustetta ulkoasuun. Esprit Alpine -varustelu nostattaakin muotoilun yksityiskohtia entisestään. Teknologinen kehitystyö on esimerkillistä, tästä esimerkkinä varustelutasosta riippuen saatavilla oleva sähköisesti himmennettävä solarbay® -panoraamalasikatto.

 

innovatiivisten teknologioiden liitto

solarbay® panoraamalasikatto*

Säätele Renault Symbiozin valaistusolosuhteita ja mukavuuttasi uudella sähköisesti himmennettävällä solarbay®-panoraamakattoikkunalla. Voit valita haluamasi valaistustilan neljästä eri vaihtoehdosta. Kattoikkunan tiloja voi hallita painikkeen lisäksi myös ääniohjauksen avulla. Saat parhaimman mahdollisen visuaalisen mukavuuden ja lämpömukavuuden kaikissa olosuhteissa.

*versiosta riippuen

solarbay® –panoraamalasikatto

himmennettävissä osissa – kirkas edestä

himmennettävissä osissa – kirkas takaata

himmennettävissä osissa – kokonaan himmeä

jopa 624 L tavaratilaa*

*takaistuin etuasennossa, versiosta riippuen

jopa 16 cm suuntaansa liukuva takapenkkirivi ja sähköisesti säädettävät etuistuimet*

*versiosta riippuen

openR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Koe yksi parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä käyttökokemuksista Symbiozin openR link -multimediajärjestelmän ja sen sisäänrakennetun Googlen* myötä. 10,4 tuumainen kosketusnäyttö on kätesi ulottuvilla ja My Renault -sovellus mukana matkallasi. Näytön grafiikka ja visuaalisen ilme on moderni ja kirkkaudeltaan huippuluokkaa.

laaja sovellusvalikoima kätesi ulottuvilla

Hallinnoi suosikkisovelluksiasi Google-tilisi* avulla autossa, aivan kuten puhelimessasi. Nauti suosikkisovelluksistasi ja kuuntele esimerkiksi lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti. Lisäksi auton OpenR link -multimedialaite tukee sekä Android Auto™*- että Apple CarPlay™ -älylaitteiden sisällön peilaamista.

Google Assistant*

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta* ja hallitse asioita puheella pitäen huomiosi ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”*, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).

Google Maps* ja reittivalinnat

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps* navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

hallinnoi autoasi My Renault -sovelluksella

Onko autosi hukassa pysäköintialueella? Ei hätää. Lähetä My Renault sovelluksella puhelimellasi visuaalinen signaali autostasi ja löydät autosi tuota pikaa!

automaattinen päivitys

Multimediajärjestelmä päivittyy automaattisesti ja saavutat viimeisimmät ominaisuudet helposti.

Harman Kardon -äänentoisto

Ainutlaatuinen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaiselle autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta. Äänityylin voi valita mieleiseksi valmiiksi säädetyistä esiasetuksista.


MOOTTORIT JA OHJAUS

Koe sähkövoiman monipuoliset hyödyt ilman tarvetta lataukselle: kaupunkiajosta jopa 80 % sähköllä ja polttoaineen kulutus vähenee jopa 40 %.

E-Tech full hybrid 145 hv

toimintamatka (WLTP)
toimintamatka olosuhteista riippuen jopa 1000 km

E-Tech full hybrid moottorilla kaupunkiajosta jopa 80 % sähköllä, jolloin voit saavuttaa 40 % polttoaineen säästön käyttötottumuksia muuttamatta. Akku latautuu nopeuden laskiessa ja jarrutettaessa eli autoa ei ole tarvetta kytkeä sähköverkkoon akun lataamiseksi.

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi jopa 29 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

active driver assist

ennakoivaa hybridiajoa

360° asteen kameranäkymä

 

automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä peruuttaessa

kaistaltapoistumisvaroitin

matkustajien turvallinen poistuminen

HALUATKO LISÄTIETOA?


Haluatko saada ensimmäisten joukossa ajankohtaisimmat tiedot Renault Symbioz E-Tech full hybrid -mallista? Tilaa uutiskirjeet alta!