RENAULT CLIO

uusi auto, sama vahva energia

Renault Cliossa on uusi entistä sporttisempi muotoilu, jopa 20 aktiivista kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja uusi esprit Alpine E-Tech full hybrid 145 hv.

MUOTOILU JA OMINAISUUDET

Uusi etusäleikkö, Renaultin logon muotoja mukailevat päiväajovalot ja etu- ja taka-ajovalot on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Uusi Renaultin symboli keulalla ja mustat yksityiskohdat ulkopuolen typografiassa. Jopa 10 tuuman digitaalinen mittaristo ja 9,3 tuuman Easy Link -multimediakosketusnäyttö. Uutena sisäverhoilu sekä oven ja kojelaudan pinnat on tehty jopa 60% kasvikuiduista. Lisäksi esprit Alpine versiossa on tyylikkäät 17 tuuman timanttihiotut kevytmetallivanteet.


esprit Alpine

Esprit Alpine ilmentää terävää siirtymää jännittävän uuden muotoilun pariin. Mallista löytyy veistokselliset kyljet, entistä leveämpi tumma krominen etusäleikkö ja uudet täys-LED-ajovalot, jotka on suunniteltu muistuttamaan puolikasta timanttia. Esprit Alpine malli herättää sporttisuuden uuteen eloon. Ulkopuolelta löytyy tunnusomaiset 17 tuuman kevytmetallivanteet, symbolinen F1 etusiiven inspiroima harmaa helma ja tunnus kyljessä.  Sisältä löytyvät tunnusominaiset verhoilun yksityiskohdat, kuten kirjaillut Alpine -logot, erottuvat siniset tikatut ompeleet ja Ranskan lippu. Punaiset, valkoiset ja siniset tikkaukset ohjauspyörässä kunnioittavat osaltaan esprit Alpinen historiallista perintöä.


MOOTTORIT

E-Tech full hybrid 145 hv, automaatti

Ajokokemus tuoreella voimalla. Polttoainetehokkuutta ja hiljaisuutta. Tämä hybridi -voimalinja on sekä reagoiva että tehokas.
Aja jopa 80% sähköllä kaupunkiajossa ja nauti jopa 900 km kokonaistoimintamatkasta* ilman ulkoista lataustarvetta. Akusto ottaa talteen jarrutusenergiaa regeneroimalla moottorijarrutusten ja jarrutusten aikana.

maksimivoima
105 kWh (145 hv)

vaihdelaatikko
automaattinen monitilavaihteisto

akun jännite
230 V + 1.2 kWh kapasiteetti

päästöt
96g/km varustelutasosta riippuen

kulutus
4,2 L/100 km

TCe 90 91 hv, manuaali bensiini

Toinen moottorivaihtoehto Clioon on tehokas ja taloudellinen TCe 90 -moottori. Modernissa kolmesylinterisessä moottorissa on muun muassa imuventtiilien ajoituksen ja avautumisen säätö sekä osittain sylinterikanteen integroitu pakosarja. Moottori kehittää 67 kilowattia 91 hv tehoa ja 160 Nm vääntöä. Sen yhteydessä on aina 6-portainen manuaalivaihteisto.


matkustamisen mielekkyys ja tavaratilat

Renault Clio E-Tech full hybridissä toteutuu täydellinen kultainen keskitie matkustusmukavuuden ja tavaratilan koon välillä. Voit muokata tiloja kunkin hetken tarpeidesi mukaan. Voit lisätä tilaa helposti kaatamalla takapenkit, joko 1/3 tai 2/3 suhteessa. Saavutat 301 litran tavaratilasta jopa 979 litran tavaratilan taittamalla alas kaikki 3 takapenkkiä.


digitaalinen mittaristo ja multimedianäyttö

Kulloiseenkin tarpeeseen muokattavissa oleva digitaalinen jopa 10 tuumainen* mittaristo antaa kuljettajan valita mitä mittaristossa näkyy ajon aikana. Jopa 9,3 tuumainen* Easy Link -multimediakosketusnäyttö yhdistetyillä palveluilla mahdollistaa esimerkiksi yhdistetyn TOMTOM navigaation ja sen automaattisten karttapäivitysten hyödyntämisen veloituksetta ensimmäisen 3 vuoden ajan. Voit yhdistää puhelimesi multimedialaitteeseen hyödyntäen Android Auto™ and Apple CarPlay™* älypuhelimen peilausta.

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi jopa 20 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

älykäs mukautuva vakionopeudensäädin

Tämä esprit Alpine -mallista löytyvä ominaisuus analysoi liikennettä ennakoidakseen ajotilanteita ja mukauttaakseen nopeutta. Järjestelmä tunnistaa edessä ajavan ajoneuvon ja jos etäisyys kutistuu liikaa, järjestelmä palauttaa turvallisen etäisyyden jarruttamalla sopivan verran.

automaattinen hätäjarrutus

Uusi Clio suojelee sinua ja muita tiellä liikkujia. Auto varoittaa, jos edellä ajoneuvo jarruttaa äkillisesti tai jalankulkija/pyöräilijä lähtee ylittämään tietä. Järjestelmä pystyy myös tekemään automaattisen hätäjarrutuksen.*

Näiden lisäksi Cliossa myös jopa 17 muuta kuljettajaa avustavaa järjestelmää kiitos Renaultin human first -ohjelman.

 

 

VÄRIT JA VERHOILUT

Värit

Sisusta

Glacier valkoinen (369) perusväri

Schiste harmaa (KQG) metalliväri

Etoile musta (GNE) metalliväri

Flamme punainen (NNP) metalliväri

Iron sininen (RQH) metalliväri

Valencia oranssi (EQB) metalliväri

Rafale harmaa (KQJ) erikoisväri

Evolution: harmaa kangasverhoilu 3D-kuviolla

Techno: kangas-/synteettinen nahkaverhoilu

Esprit Alpine: kangas-/synteettinen nahkaverhoilu esprit Alpine yksilöinneillä


MITAT