Renault TRAFIC. Kaikkiin tarpeisiin.

Ylivoimainen vakiovarustelu ja luokkansa pisin tavaratila

Renault Traficissa on luokkansa pisin kuljetustila (jopa 4.15 m) ja markkinoiden paras vakiovarustelu. Lisäksi moottorimallistoon kuuluu kaksi TwinTurbo-moottoria, jotka takaavat joustavat ajo-ominaisuudet. Matkustamon muotoilu on suunniteltu käytännölliseksi ja mukavaksi. Siinä on henkilö- ja tila-automalleista tutut ajomukavuus, ajoasento sekä laadukas ja miellyttävä yleisilme. Kuljettajan istuimen runsaat säädöt (korkeus, syvyys ja ristiselän tuki) sekä ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö tarjoavat mahdollisuuden säätää ajoasento mahdollisimman mukavaksi.

Renault tavara-autojen takuu on 4 vuotta tai 100 000 km.

ULKOASU

Ammattimainen ja tyylikäs

Renault Traficin vahvan ja dynaamisen ilmeen luovat näyttävät ajovalot, iso Renault-logo ja tehokkaasti suojaavat puskurit. Eleganttia tyylikkyyttä kaipaaville on tarjolla lisäksi 2 Design pakettia, jotka lisäävät korinväristen yksityiskohtien määrä autossa.

SISÄTILAT

Ohjaamo on suunniteltu toimivaksi ja tyylikkääksi.

Ohjaamossa on mukavat ja suuret istuimet,jotka huolellisen muotoilun ansiosta tukevat erinomaisesti sivusuunnassa. Sopivan asennon löytäminen on helppoa korkeus- ja syvyyssuunnassa säädettävän ohjauspyörän sekä kyynärnojalla varustetun kuljettajan istuimen ansiosta.

Ohjaamossa on paljon käteviä säilytysratkaisuja. Säilytystiloja on yhteensä 90 litraa, 14 eri puolille integroitua säilytyslokeroa sekä tilava 54-litrainen säilytystila, joka sijaitsee matkustajan penkin alla katseilta suojassa.

MOOTTORIT

Moottorivalikoimassa yhdistyvät taloudellisuus, sitkeys ja suorituskyky. Moottoreiden tekniikassa hyödynnetään Renaultin osaamista Formula 1 -maailmasta ja 1.6 dCi Energy Twin Turbo -moottorissa on onnistuttu yhdistämään pieni kulutus ja säilytetty silti tuttu ajamisen nautinto.

Kaksoisahdetun turbomoottorin ansiosta ajo-ominaisuudet ovat joustavat ja kiihdytykset voimakkaita myös silloin, kun auto on kuormattuna. Auton teho suurilla kierroksilla on entistä parempi, ensimmäinen turboahdin on pienillä pyörivillä massoilla oleva herkkäliikkeinen turbo, joka tuottaa suuren matalakierrosväännön ja takaa nopean reagoinnin liikkeellelähdöissä ja matalien kierroksien kiihdytyksissä. Toinen turbo toimii suuremmilla kierroksilla ja tuottaa suuren tehon saaden aikaan pehmeän ja lineaarisen kiihtyvyyden.

OMINAISUUDET

Väliseinän ja matkustajan istuimen läpilastausluukku
Tavaratilaa on mahdollista jatkaa väliseinän ja matkustajan penkin alla olevien läpilastausluukkujen ansiosta jopa 4.15 m saakka. Lisäksi väliseinän lastausluukku on älykkäästi saranoitu ja siinä magneettikiinnitys, joten käyttö on helppoa ja nopeaa.
Riittävästi kuormansidontalenkkejä
Tavaratilassa on jopa 20 kpl kuormansidontalenkkejä, jolloin erilaisten esineiden kiinnittäminen onnistuu turvallisesti.
Kuolleenkulmanpeili
Etumatkustajan häikäisysuojaan integroitu peili laajentaa näkökenttää sivusuunnassa, jotta näet katvealueelle
6 turvatyynyä
Turvallisuutta parantaa 6 turvatyynyä: kuljettajan ja matkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt ja sivuturvaverhot. Lisäksi kaikki turvavyöt on varustettu esikiristimillä ja voimanrajoittimilla
Peruutuskamera
Navigointilaitteen näytössä näkyvä peruutuskamera helpottaa auton käsittelyä. Sitä täydentää peruutustutkan lähettämä varoitusäänimerkki.
Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin
Vakionopeussäätimen/nopeudenrajoittimen avulla voit asettaa joko tasaisen nopeuden tai enimmäisnopeuden. Valittua nopeutta voi säätää ohjauspyörän painikkeiden avulla.
Uuden sukupolven ESC
Uuden sukupolven ESC varmistaa auton ajovakauden ja havaitsee kuormauksen tason, jotta ajonvakauden hallinnan tehokkuutta voidaan säätää tarvittaessa. Perävaununvakautusjärjestelmä havaitsee perävaunun heilumisen ja korjaa sen kulkua. Extended Grip-järjestelmän ansiosta auton pito säilyy myös pehmeällä alustalla, kuten hiekalla, mudalla tai lumella ajettaessa.
Mäkilähtöavustin
Järjestelmä ylläpitää jarrupainetta automaattisesti 2 sekunnin ajan, mikä parantaa ajoneuvon liikkeellelähtöominaisuuksia sekä helpottaa käsiteltävyyttä.
Suomenkielinen integroitu navigointi- ja audiojärjestelmä
7” kosketusnäytöllä ja suomenkielisellä käyttöjärjestelmällä varustettu on helppo ja turvallinen käyttää. Suomenkielisen navigoinnin lisäksi järjestelmässä on radion, Bluetooth handsfree -järjestelmä musiikin suoratoistomahdollisuudella, USB- ja Aux-in -liittimet. Käyttömukavuutta lisäävät vielä ääniohjausmahdollisuus ja ohjauspyörän takana sijaitseva kaukosäädin.

 

RENAULT TRAFIC NAVI EDITION -MALLISTO

Trafic Navi Edition on luokkansa parhaiten varusteltu tavara-auto.
Vakiovarusteena siinä on mm:

 • Suomenkielinen integroitu navigointi- ja audiojärjestelmä 7” kosketusnäytöllä ja kaukosäätimellä
 • Nahkaverhoiltu ohjauspyörä
 • Peruutustutka ja -kamera
 • 12 V virranulosotto tavaratilan takapilarissa
 • Sade- ja valotunnistin
 • Etusumuvalot
 • Ajotietokone
 • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella
 • Ilmastointi + raitisilmasuodatin
 • 6 turvatyynyä
 • Kauko-ohjattu keskuslukitus 3-toimi avaimella
 • Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit
 • Sähkötoimiset lasinnostimet
 • Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin
 • Liukuovi oikealla
 • Vararengas

 

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›