RENAULT TRAFIC

Luokkansa paras vakiovarustelu ja luokkansa pisin tavaratila.

Uusi Trafic on ulkonäöltään nuorekas ja keulan modernia ilmettä täydentävät C-muotoiset LED-päiväajovalot yhdessä täys-LED-ajovalojen kanssa. Ohjaamo on suunniteltu kokonaan uudelleen helpottamaan kuljettajan työtä ja lisäämään niin kuljettajan kuin matkustajien mukavuutta. Luokkansa parhaiten varustellussa Navi Edition-mallissa on vakiovarusteena mm. LED-ajovalot, peruutuskamera ja -tutka, suomenkielinen integroitu navigointi, sadetunnistin ja 6 turvatyynyä sekä lisälämmitin ajastimella. Ohjaamossa on peräti 90 litraa säilytystilaa erilaisille tavaroille ja taitettava keski-istuimen selkänoja antaa kuljettajalle mainion työtilan ja luontevan paikan tietokoneelle.

Kuten ennenkin mukaan voi lastata kätevien läpilastausluukkujen ansiosta jopa 4,15 metriä pitkiä tavaroita, mikä on enemmän kuin missään kilpailijassa.

Renault tavara-autojen takuu on 4 vuotta tai 100 000 km.


ULKOASU

Traficin ulkoasu on ammattimainen, tehokas ja tyylikäs.

Renault Traficin vahvan ja dynaamisen ilmeen luovat näyttävät ajovalot, iso Renault-logo ja tehokkaasti suojaavat puskurit. Tyylikkyyttä antavat etusäleikössä olevat ja ajovalojen ympärillä sijoitetut kromisomisteet.

VÄRIT

Värit

Glacier valkoinen (369) Perusväri

Platinum harmaa (D69) Metalliväri (ei uusia tehdastilauksia)

Cométe harmaa (KNA) Metalliväri

Urban harmaa (KPW) Erikoisväri

Midnight musta (D68) Metalliväri

Magma punainen (NNS) Perusväri


SISÄTILAT

Ohjaamo on suunniteltu toimivaksi ja tyylikkääksi.

Ohjaamossa on mukavat ja suuret istuimet, jotka huolellisen muotoilun ansiosta tukevat erinomaisesti sivusuunnassa. Sopivan asennon löytäminen on helppoa korkeus- ja syvyyssuunnassa säädettävän ohjauspyörän sekä kyynärnojalla varustetun kuljettajan istuimen ansiosta.

Ohjaamossa on paljon käteviä säilytysratkaisuja. Säilytystiloja on yhteensä 90 litraa, jotka on eri puolille ohjaamoa integroituja säilytyslokeroja sekä tilava 54-litrainen säilytystila, joka sijaitsee matkustajan istuimen alla, katseilta suojassa.


MOOTTORIT

Traficissa on uudet tehokkaat ja taloudelliset 2,0 dCi-moottorit. Tehovaihtoehtoja on 120hv:sta aina 170hv:hen saakka. Uuden EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteiston saa kahden tehokkaamman moottorin yhteyteen (145hv ja 170hv).

 

OMINAISUUDET

Väliseinän ja matkustajan istuimen läpilastausluukku
Tavaratilaa on mahdollista jatkaa väliseinän ja matkustajan penkin alla olevien läpilastausluukkujen ansiosta jopa 4,15 m saakka. Lisäksi väliseinän lastausluukku on älykkäästi saranoitu ja siinä magneettikiinnitys, joten käyttö on helppoa ja nopeaa.
Riittävästi kuormansidontalenkkejä
Tavaratilassa on jopa 20 kpl kuormansidontalenkkejä, jolloin erilaisten esineiden kiinnittäminen onnistuu turvallisesti.
Kuolleenkulmanpeili
Etumatkustajan häikäisysuojaan integroitu peili laajentaa näkökenttää sivusuunnassa, jotta näet katvealueelle
6 turvatyynyä
Turvallisuutta parantaa 6 turvatyynyä: kuljettajan ja matkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt ja sivuturvaverhot. Lisäksi kaikki turvavyöt on varustettu esikiristimillä ja voimanrajoittimilla
Peruutuskamera
Navigointilaitteen näytössä näkyvä peruutuskamera helpottaa auton käsittelyä. Sitä täydentää peruutustutkan lähettämä varoitusäänimerkki.
Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin
Vakionopeussäätimen/nopeudenrajoittimen avulla voit asettaa joko tasaisen nopeuden tai enimmäisnopeuden. Valittua nopeutta voi säätää ohjauspyörän painikkeiden avulla.
Uuden sukupolven ESC
Uuden sukupolven ESC varmistaa auton ajovakauden ja havaitsee kuormauksen tason, jotta ajonvakauden hallinnan tehokkuutta voidaan säätää tarvittaessa. Perävaununvakautusjärjestelmä havaitsee perävaunun heilumisen ja korjaa sen kulkua. Extended Grip-järjestelmän ansiosta auton pito säilyy myös pehmeällä alustalla, kuten hiekalla, mudalla tai lumella ajettaessa.
Mäkilähtöavustin
Järjestelmä ylläpitää jarrupainetta automaattisesti 2 sekunnin ajan, mikä parantaa ajoneuvon liikkeellelähtöominaisuuksia sekä helpottaa käsiteltävyyttä.
Suomenkielinen integroitu navigointi- ja audiojärjestelmä
7” kosketusnäytöllä ja suomenkielisellä käyttöjärjestelmällä varustettu on helppo ja turvallinen käyttää. Suomenkielisen navigoinnin lisäksi järjestelmässä on radion, Bluetooth handsfree -järjestelmä musiikin suoratoistomahdollisuudella, USB- ja Aux-in -liittimet. Käyttömukavuutta lisäävät vielä ääniohjausmahdollisuus ja ohjauspyörän takana sijaitseva kaukosäädin.

Renault TRAFIC NAVI EDITION -mallisto

Trafic Navi Edition on luokkansa parhaiten varusteltu tavara-auto. Vakiovarusteena siinä on mm:

 • Suomenkielinen integroitu navigointi- ja audiojärjestelmä 7” kosketusnäytöllä ja kaukosäätimellä
 • Nahkaverhoiltu ohjauspyörä
 • Peruutustutka ja -kamera
 • 12 V virranulosotto tavaratilan takapilarissa
 • Sade- ja valotunnistin
 • Etusumuvalot
 • Ajotietokone
 • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella
 • Ilmastointi + raitisilmasuodatin
 • 6 turvatyynyä
 • Kauko-ohjattu keskuslukitus 3-toimi avaimella
 • Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit
 • Sähkötoimiset lasinnostimet
 • Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin
 • Liukuovi oikealla
 • Vararengas