EASY LINK

Yhdistetyt My Renault -palvelut, navigaatio ja multimediajärjestelmä

Easy Link -järjestelmä tarjoaa laadukkaan näytön, jonka kotinäkymät ovat laajalti muokattavissa. Kun olet istahtanut autoosi Apple CarPlay -peilaustoiminnon tuella varustettu Easy Link -järjestelmä tarjoaa käyttöösi hallintamahdollisuuden yhteensopivan älypuhelimesi multimediasältöön. 4G-yhteys antaa sinulle pääsyn moniin palveluihin, kuten automaattiseen hätäpuheluun onnettomuuden sattuessa, automaattisiin navigaatio- ja järjestelmäpäivityksiin sekä liikennetiedotteisiin, polttoaineen hintoihin lähialueilla ja Google Search -osoitehakuun. Autoon integroitu navigointijärjestelmä kertoo sinulle koko ajan monipuolista tietoa liikenteestä: mahdolliset ruuhkat tai vaaranpaikat tai vaikkapa huoltoasemien sijainnit ja polttoainehinnat matkasi varrella. Tarvitset vain muutaman avainsanan löytääksesi määränpäähäsi – sinun ei tarvitse tietää kohteen tarkkaa osoitetta.  Voit muokata näyttöä omien mieltymystesi mukaan valitsemalla pienoissovelluksia – aivan kuten älypuhelimessasi.*

 

Easy Link-multimediajärjestelmän yhteydet ja karttapäivitykset

Easy Link -multimediajärjestelmän yhteyspalveluille ja karttapäivityksille on 3 vuoden ilmainen koeaika auton käyttöönotosta / yhteyksien aktivoimisesta.

Koeajan aikana voit nauttia monipuolisista palveluista sekä toiminnoista ja oman suosikkimaasi kartat päivittyvät automaattisesti. Koeajan päätyttyä yhteyspalvelut ja karttapäivitykset tulee ostaa valtuutetusta Renault huoltoliikkeestä.

Löydät sinulle sopivimman liikkeen yhteystiedot täältä: Renault jälleenmyyjät

Miten päivitän muiden maiden karttoja? Kun automaattisten karttapäivityksien yhteyspalvelut ovat aktiivisia, oman maan kartastot päivittyvät automaattisesti. Kun olet matkustamassa ulkomaille tai haluat tarkistaa suosikkimaasi päivitykset, voit päivittää kartastot käyttäen Easy Link Alliance Connect Toolbox -sovellusta tietokoneellasi.

Lataa sovellus:

Windows -käyttäjät

Mac-käyttäjät