UUTISET

23.11.2023

Renault Austral – Katumaastureiden uusi aalto nyt Suomessa

Renault Austral on täysin uusi malli nimeään myöten. Muotoilun lisäksi ohjaamossa on otettu hyppy tulevaisuuteen. Uuden perusrakenteen myötä niin ajettavuus, turvallisuus kuin varustelu sekä liitettävyys ovat edeltäjiin verrattuna paljon korkeammalla tasolla. E-Tech full hybrid esittelyautot ovat nyt saapuneet Suomeen ja myynti voi alkaa. Hinnat on saatu nipistettyä ennakkohinnoistakin edullisemmiksi. 

Lue lisää
12.10.2023

Renault ja pelastajat – Apua onnettomuuden uhreille mahdollisimman nopeasti

Renaultin pidemmän ajanjakson tavoitteena on pudottaa liikennekuolemat nollaan. Sähköautot ovat tuoneet uuden haasteen, minkä takia Renault on ainoana autonvalmistajana maailmassa tehnyt yhteistyötä pelastajien kanssa 13 vuotta. Konkreettisena apuna ovat koulutus ja uudet autot harjoituksiin, joita Renault on toimittanut Suomeen jo viiden vuoden ajan.

Lue lisää
7.9.2023

Uusi Renault Clio – MODERNIMPI JA VARUSTELLUMPI

Viisi Renault Clion sukupolvea ovat olleet vuodesta 1990 alkaen Euroopan myyntitilaston kärjessä. Nyt auton tyyliä on kehitetty entisestään niin ulkoa kuin sisältä ja varustelu on kattava. Ensimmäiset uudet Cliot ovat valmistuneet ja matkalla Suomeen ja siten uutuuden myynti alkaa nyt. Moottorivaihtoehtoja on kaksi TCe 90 sekä erittäin taloudellinen Clio E-Tech full hybrid 145, jonka hintaa on onnistuttu nipistämään aiemmasta mallista jopa 2100 eurolla.

Lue lisää
6.9.2023

Täysin uusi Renault Scenic E-Tech electric – Täyssähköinen perheauto, jonka suunnittelussa korostunut kestävä kehitys

Renault luo Scenicin täysin uudelleen, kun siitä tulee sähköauto. Idea on sama kuin 27 vuotta sitten. Järkeviin korin mittoihin on tehty mainiot ja mukavat tilat, joissa viihtyy pitkään. Turvallisuus ja ympäristön huomioon ottaminen ovat uudessa Scenicissä erittäin korkealla tasolla. Toimintamatka Scenic E-Tech electricissä on jopa 620 km.

Lue lisää