UUTISET

28.3.2023

Täysin uusi Renault Espace – uusi sukupolvi, sama DNA

Renault Espace toi automaailmaan aivan uuden luokan, kun se esiteltiin vuonna 1983. Nyt Espace etenee kuudenteen sukupolveen, jossa tilat ovat edelleen pääasia. Nykyaikaan sopivasti tyylissä on siirrytty kohti katumaastureita. Voimalinjana on edistyksellinen hybridi, jolla kulutus on hämmästyttävän pieni auton kokoon ja kuljetuskapasiteettiin nähden.

Lue lisää
24.1.2023

Renault Espacen tarina jatkuu

Renaultin täysin uusi 5- ja 7-paikkainen SUV esitellään nimellä Espace. Ikoninen nimi yhdistää uuden SUV-mallin Espacen viiteen aikaisempaan sukupolveen. Ensimmäinen Espace-konseptiauto esiteltiin marraskuussa 1983 eli tämän vuoden marraskuussa juhlitaan sen 40-vuotista historiaa.

Lue lisää
3.1.2023

Uudistunut Renault Arkana – suomalaisille sovitettu mallisto

Renault Arkana on vuodelle 2023 uusien varustetasojen ansiosta entistä ylellisempi. Jatkossa keulalla on aina erittäin taloudellinen bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin yhdistelmä sekä automaattivaihteisto. Sähköllä liikkeelle lähtevän tyylikkään, huippuvarustellun Renault Arkanan hinnat alkavat E-Tech 145 E-Tech full hybrid Technon 37 390 eurosta.

Lue lisää

Uudistunut Renault Captur – lisää voimalinjoja ja uudet varustetasot

Vuonna 2023 Renault Captur antaa asiakkaalle enemmän valinnanvaraa. Perusmallin bensiinimoottorin rinnalla ovat nyt kevythybridi-, hybridi- ja lataushybridiversiot eli kolme voimalinjan sähköistämisen tasoa. Samalla varustetasot on yhtenäistetty Megane E-Tech 100% electric -sähköauton kanssa. Uuden vuosikerran Renault Captureiden hinnat lähtevät TCe 90 Equilibren 23 990 eurosta.

Lue lisää
17.10.2022

Renaultin uutuudet 89. Pariisin autonäyttelyssä 2022

Renaultin osasto alleviivaa Renaulution-strategian onnistumista. Upein uutuus on vuonna 2025 esiteltävän kompaktin sähköauton olemuksen paljastava 4EVER Trophy -tutkielma, jonka rinnalla aivan toisenlaista hurjuutta edustaa R5 TURBO 3E. Maailman ensi-illassa olevan sähköautotrion täydentää Kangoo E-Tech Electric. Täysin uusi mielenkiintoinen katumaasturi Austral on ensimmäistä kertaa yleisön nähtävänä. Lisäksi tulevaisuudesta kertoo muun muassa mielenkiintoinen Reno-avatar.

Lue lisää
22.9.2022

Renault R5 TURBO 3E – syntynyt driftaukseen

Upea tutkielma on suunniteltu ennen kaikkea driftaukseen sopivaksi, ja se on osa Renault 5 -mallin 50-vuotisjuhlintaa. Hienon auton taustalla ovat Renault 5 Turbo ja Turbo 2. Uudelleensyntyneen auton suorituskyky on luokkansa huippua. Hauskuus on muunnettu digitaaliseen aikaan.

Lue lisää
1.9.2022

Renault Megane E-Tech 100% electric – täynnä innovaatioita

Renault on valmistanut ja myynyt Euroopassa kymmenen vuoden aikana yli 400 000 sähköautoa. Niistä on saatu valtavasti kokemusta ja samalla kehitys on edennyt lähes uskomattomalla vauhdilla. Vuosien työn tulos näkyy uuden Megane E-Tech 100% electricin pienimmissäkin yksityiskohdissa. Taitoa todistaa myös se, että uuden sähkö-Meganen saa omakseen lyhyellä toimitusajalla.

Lue lisää