UUTISET

2.5.2024

Renault Symbioz – auto elämää varten

Renault tuo alempaan keskiluokkaan aivan uudenlaisen Symbioz-katumaasturin, jossa on kohtuullisissa ulkomitoissa suuret tilat. Matkustamoon on todella panostettu, mikä näkyy varusteissa, joita on yleensä saatavilla vain ylemmän hintaluokan autoihin. Kokonaisuuden täydentää valtava tavaratila. Renaultin tapaan tekniikka on hyväksi havaittua, ja hybridinä Symbioz kulkee sata kilometriä reilusti alle viidellä litralla bensiiniä.

Lue lisää
8.4.2024

Renault Scenic E-Tech 100% electric -nautinto ajajalle ja matkustajille

Renault Scenic E-Tech 100% electric, Car of the Year 2024 -voittaja, tarjoaa upeat ominaisuudet ja tilat kohtuulliseen hintaan. Se on suunniteltu alusta alkaen sähköautoksi ilman kompromisseja. Täysin uusi Renault Scenic E-Tech electric valmistetaan Euroopassa lähituotantona monin tavoin ympäristöä kunnioittaen. Tehdashintojen varmistuttua viralliset hinnat on nyt julkaistu. Ennakkohinnastoon verrattuna on hintoja pystytty tarkentamaan 1500 – 2000 euroa alaspäin.

Lue lisää

Renault Captur –suosikki siirtyy uuteen tyyliin

Renault Captur jatkaa kompaktien katumaasturien edelläkävijänä ja autona, joka on tehty elämää varten. Vain 4,23 metrin pituuteen on saatu mainiot tila ja Capturilla on ilo ajaa. Uudistunut Captur näyttää täysin uudelta, kun siinä on otettu käyttöön muotoilujohtaja Gilles Vidalin futuristiset linjat, jotka nostavat sen luokassaan huipulle. Raikkaana, urheilullisena vaihtoehtona on esprit Alpine, ja ohjaamossa tieto-viihdejärjestelmä on nyt huippuluokkaa.

Lue lisää
26.2.2024

Renault 5 E-Tech electric – automaailman ikonin sähköinen paluu

Renault 5 E-Tech electric antaa uudet kasvot sähköiselle vallankumoukselle. Renaulution-strategiasta luotu retrofuturistinen uusi sähköauto vie ajatukset sekä merkin historiaan että tulevaisuuteen. Alle neljä metriä pitkä täysin uudelle tekniikalle tehty 5 E-Tech electric tuo mukanaan paljon edistyksellistä tekniikkaa. Edullisimman version hinta jää 25 000 euron tuntumaan.

Lue lisää

Renault Scenic E-Tech 100% Electric on The Car of the Year 2024 -voittaja

Renault Scenic E-Tech 100% electric on eurooppalaisten autotoimittajien valinta vuoden autoksi eli The Car of the Year 2024. Scenic E-Tech 100% electric on kompakti ja kevyt auto kaupunkiliikenteeseen, mutta samalla varustettu huipputeknologialla ja mukavuudella pitkille matkoille. Sen toimintamatka on jopa 625 km (WLTP). Scenic on seitsemäs Renault, joka on valittu vuoden autoksi.

Lue lisää
8.2.2024

RENAULT SYMBIOZ, KOMPAKTI SUV PERHEILLE

Renault esittelee keväällä 2024 täysin uuden maltillisen kokoisen katumaasturityylisen perheauton, jossa ajonautinto yhdistyy tilaviin sisätiloihin sekä E-Tech full hybrid 145 -täyshybridin polttoainetehokkuuteen. Uutuuden nimi on Symbioz.

Lue lisää
23.11.2023

Renault Austral – Katumaastureiden uusi aalto nyt Suomessa

Renault Austral on täysin uusi malli nimeään myöten. Muotoilun lisäksi ohjaamossa on otettu hyppy tulevaisuuteen. Uuden perusrakenteen myötä niin ajettavuus, turvallisuus kuin varustelu sekä liitettävyys ovat edeltäjiin verrattuna paljon korkeammalla tasolla. E-Tech full hybrid esittelyautot ovat nyt saapuneet Suomeen ja myynti voi alkaa. Hinnat on saatu nipistettyä ennakkohinnoistakin edullisemmiksi. 

Lue lisää