UUTISET

17.10.2022

Renaultin uutuudet 89. Pariisin autonäyttelyssä 2022

Renaultin osasto alleviivaa Renaulution-strategian onnistumista. Upein uutuus on vuonna 2025 esiteltävän kompaktin sähköauton olemuksen paljastava 4EVER Trophy -tutkielma, jonka rinnalla aivan toisenlaista hurjuutta edustaa R5 TURBO 3E. Maailman ensi-illassa olevan sähköautotrion täydentää Kangoo E-Tech Electric. Täysin uusi mielenkiintoinen katumaasturi Austral on ensimmäistä kertaa yleisön nähtävänä. Lisäksi tulevaisuudesta kertoo muun muassa mielenkiintoinen Reno-avatar.

Lue lisää
22.9.2022

Renault R5 TURBO 3E – syntynyt driftaukseen

Upea tutkielma on suunniteltu ennen kaikkea driftaukseen sopivaksi, ja se on osa Renault 5 -mallin 50-vuotisjuhlintaa. Hienon auton taustalla ovat Renault 5 Turbo ja Turbo 2. Uudelleensyntyneen auton suorituskyky on luokkansa huippua. Hauskuus on muunnettu digitaaliseen aikaan.

Lue lisää
1.9.2022

Renault Megane E-Tech 100% electric – täynnä innovaatioita

Renault on valmistanut ja myynyt Euroopassa kymmenen vuoden aikana yli 400 000 sähköautoa. Niistä on saatu valtavasti kokemusta ja samalla kehitys on edennyt lähes uskomattomalla vauhdilla. Vuosien työn tulos näkyy uuden Megane E-Tech 100% electricin pienimmissäkin yksityiskohdissa. Taitoa todistaa myös se, että uuden sähkö-Meganen saa omakseen lyhyellä toimitusajalla.

Lue lisää
24.3.2022

Renaultin teollinen toiminta Venäjällä pysäytetty

Renault Groupin hallitus on päättänyt eilisessä kokouksessaan seuraavaa:
- Renault Groupin toiminnot Moskovan tehtaalla pysäytetään välittömästi
- AVTOVAZin osalta selvitetään vielä vaihtoehdot huomioiden nykytilanne sekä vastuullisuus yhtymän 45 000 työntekijää kohtaan.

Lue lisää