UUTISET

8.6.2021

HYVIA yhdistää Renault Groupin ja Plug Powerin tietotaidon

Vedyllä toimivien polttokennoautojen lisäksi yhdessä Plug Powerin kanssa perustettu HYVIA tarjoaa täydellisen ratkaisun vedyn hyötykäyttöön ammattiliikenteessä. Siihen kuuluvat autojen lisäksi vedyn tankkausasemat, hiilidioksidivapaa vety sekä autojen huolto ja hallinnointi.

Lue lisää
3.6.2021

Uudistunut Renault Captur – lisää sähköä voimalinjoihin

Tammikuussa Renaulution-julkistuksessaan Renault lupasi lisätä voimalinjojensa sähköistämistä. Käytännössä se tarkoittaa muun muassa, että uudistuneessa Captur-mallisarjassa vain manuaalivaihteiselta polttomoottorilta puuttuu sähköinen apu. Uutena mallina on Captur TCe 140 EDC-automaatti, missä on erillisen litiuionimakun avulla toimiva käynnistysgeneraattori.

Lue lisää
19.4.2021

Uusi Renault EXPRESS sai ennakkomyyntihinnat

Täysin uuden Renault Express -mallin ennakkomyynti käynnistyy Suomessa. Ennakkomyyntihinnat alkavat 19 390 eurosta.
Uusi Express tarjoaa pienten pakettiautojen luokkaan ensiluokkaista kustannustehokkuutta sekä erinomaista ergonomiaa ja käytettävyyttä.

Lue lisää
14.1.2021

Groupe Renaultin viisivuotissuunnitelma – RENAULTIN UUSI AALTO

”Nouvelle Vague” eli uusi aalto tuo Renaultin uuden tuulahduksen autoalalle. Yhtiö vahvistaa nimeään teknologisesti edistyksellisenä, palveluhenkisenä ja puhtaaseen energiaan keskittyvänä merkkinä. Vuoteen 2025 mennessä esitellään 14 uutta mallia, joista seitsemän on sähköautoja ja seitsemän sijoittuu C/D-segmenttiin. Kaikissa uusissa malleissa on joko täyssähkö- tai hybridiversiot.

Lue lisää