NAVIGOINTI- JA MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄT

Tutustu yhdistettyihin palveluihin ja multimediajärjestelmiin, jotka on kehitetty helpottamaan sinun elämääsi.

openR link sisäänrakennetulla Googlella*

Renaultin viimeisin multimediajärjestelmä openR link erottuu edukseen älypuhelimista tutulla helppokäyttöisyydellä ja laajoilla ominaisuuksilla. Sisäänrakennetun Googlen* ansiosta voit sukeltaa yhdistettyyn maailmaan vaivattomasti. Edistyksellinen openR link –multimediajärjestelmä on varustettu sisäänrakennetulla internetyhteydellä.

Easy Link -multimediajärjestelmä

Easy Link -järjestelmä tarjoaa laadukkaan näytön, jonka kotinäkymät ovat laajalti muokattavissa. Kun olet istahtanut autoosi Apple CarPlay -peilaustoiminnon tuella varustettu Easy Link -järjestelmä tarjoaa käyttöösi hallintamahdollisuuden yhteensopivan älypuhelimesi multimediasältöön. 4G-yhteys antaa sinulle pääsyn moniin palveluihin.

R-Link 2 -multimediajärjestelmä

Renault R-Link 2 -multimediajärjestelmä* rikastaa ajokokemuksiasi. Helppokäyttöistä, ergonomista ja suurikokoista 7-tuumaista kosketusnäyttöä on miellyttävä käyttää. Graafinen käyttöliittymä on samankaltainen kuin tietokone tableteissa: kuvakkeita siirrellään napsauttamalla ja liu’uttamalla, lukeminen onnistuu vierittämällä ja zoomaamalla.

Muokattavilla aloitussivuilla on helppo luoda nopeita oikopolkuja eniten käyttämiisi toimintoihin. Järjestelmään voi tallentaa kuusi erilaista käyttäjäprofiilia. Yhdellä napsautuksella jokaisella on käytössään omat asetuksensa navigointiin, multimediaan, ajoavustimiin tai ”oman” kojetaulun käyttöympäristöön.

R-Link 2 mahdollistaa yhteyden R-Link Store -myymälään ja sen autoilua varten suunniteltuun sovellustarjontaan. Palveluvalikoimaan kuuluu myös Tom Tom -navigaattorin liikennetiedotteet.*

Media Nav -multimediajärjestelmä

Media Nav -multimediajärjestelmän 7” kosketusnäytön ja ratin yhteydessä olevien säätimien ansiosta monien käytännöllisten toimintojen käyttö on sujuvaa: navigointi 2d tai 3d näkymillä, Bluetooth -musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla* jne. Helppoa ja käytännöllistä!

  • Puheohjaava navigointi opastaa valintasi mukaan joko 2D tai 3D (lintuperspektiivi) karttanäkymällä.
  • MEDIA NAV -järjestelmän Nav N Go –navigoinnin avulla löydät perille muutamalla kosketuksella.
  • Nauti musiikistasi joko langattoman Bluetooth® -suoratoiston välityksellä tai etupaneelin USB- ja AUX-liittimien kautta.
  • Langattoman Bluetooth®-handsfree yhteyden avulla voit käyttää matkapuhelintasi
    ja yhteystietoja suoraan kosketusnäytöltä.* Helppoa ja turvallista!

My Renault -sovellus

My Renault -sovellus tuo helpotusta ja mukavuutta arkeesi.

  • Missä autosi on? Tarkista se My Renault -sovelluksesta.
  • Minne menossa? Sovelluksesta voit etsiä kohteen tai sähköauton latauspisteen kohteen lähistöllä ja lähettää tiedon suoraan auton navigointilaitteeseen tai puhelimesi navigointisovellukseen.
  • Matkalla täyssähköautolla? Sovelluksesta voit suunnitella reitin sisältäen lataustauot. My Renault -sovelluksesta voit tarkistaa myös sähköautosi akun tilanteen ja jäljellä olevan ajomatka-arvion tai latausajan.
  • Valmis lähtöön? Ohjaa My Renault -sovelluksella autosi esilämmitystä, jotta matkasi alkaa mukavasti.

My Renault -sovelluksen yhteys autoihin, joissa on openR link tai navigoinnillinen Easy Link -multimedialaite ja aktiiviset yhteyspalvelut.*