NAVIGOINTI- JA MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄT

openR link sisäänrakennetulla Googlella

Renaultin viimeisin multimediajärjestelmä openR link erottuu edukseen älypuhelimista tutulla helppokäyttöisyydellä ja laajoilla ominaisuuksilla. Sisäänrakennetun Googlen ansiosta voit sukeltaa yhdistettyyn maailmaan vaivattomasti. Edistyksellinen openR link –multimediajärjestelmä on varustettu sisäänrakennetulla internetyhteydellä. Auton käytössä oleellisimpien toimintojen yhteyksien, kuten navigoinnin (jos varusteena) ja My Renault -etähallinnan ilmainen koeaika on 5 vuotta auton käyttöönotosta.

Google Play -sovelluskaupasta ladattavat sovellukset käyttävät erillistä datapakettia, johon kuuluu 3 Gb/6 kk ilmainen koeaika sen mukaan kumpi rajoista täyttyy ensin. Ilmainen jakso, sekä erikseen ostettavat datapaketit käynnistetään ja ostetaan Orangen palvelusta. Halutessasi voit myös käyttää älypuhelimesi dataliittymää yhdistämällä auton puhelimesi hotspot-verkkoon, jolloin Orangen datapakettia ei tarvita.

Auton käyttöönoton aikana sinua pyydetään jakamaan tietoja Googlen ja Renaultin kanssa. Hyväksymällä tämän, annat luvan esimerkiksi sijaintitietojen jakamiselle joka on pakollista käyttääksesi Google Maps -navigointia. Myös internetyhteys ja My Renault -etähallintatoiminnot edellyttävät tietojen jakamisen toimiakseen. Voit muuttaa tietojen jakamisen asetuksia koska tahansa.

Saadaksesi täyden hyödyn openR link –multimediajärjestelmän ja yhteyksillä varustetun autosi käytöstä, tarvitset seuraavat tunnukset:

My Renault
Mikäli sinulla ei ole jo My Renault -tiliä, lataa sovellus älypuhelimesi sovelluskaupasta (App Store (Apple) tai Google Play -kauppa (Android)). Luo My Renault -käyttäjätunnus suoraan My Renault -sovelluksessa. Yhdistä sovellus auton openR link -multimediajärjestelmään syöttämällä profiiliasetuksiin My Renault -kirjautumistietosi.

Google
Mikäli sinulla ei ole jo Google-tiliä, luo sellainen ilmaiseksi. Syötä Google-tilisi kirjautumistiedot auton openR link -multimediajärjestelmään tai käytä älypuhelintasi tilin yhdistämiseen auton ohjeistuksen mukaisesti.

Easy Link -multimediajärjestelmä

Easy Link -järjestelmä tarjoaa laadukkaan näytön (7″ tai 9,”), jonka kotinäkymät ovat laajalti muokattavissa. Kun olet istahtanut autoosi Apple CarPlay -peilaustoiminnon tuella varustettu Easy Link -järjestelmä tarjoaa käyttöösi hallintamahdollisuuden yhteensopivan älypuhelimesi multimediasältöön. 4G-yhteys antaa sinulle pääsyn moniin palveluihin, kuten automaattiseen hätäpuheluun onnettomuuden sattuessa, automaattisiin navigaatio- ja järjestelmäpäivityksiin sekä liikennetiedotteisiin, polttoaineen hintoihin lähialueilla ja Google Search -osoitehakuun. Autoon integroitu navigointijärjestelmä kertoo sinulle koko ajan monipuolista tietoa liikenteestä: mahdolliset ruuhkat tai vaaranpaikat tai vaikkapa huoltoasemien sijainnit ja polttoainehinnat matkasi varrella. Tarvitset vain muutaman avainsanan löytääksesi määränpäähäsi – sinun ei tarvitse tietää kohteen tarkkaa osoitetta.  Voit muokata näyttöä omien mieltymystesi mukaan valitsemalla pienoissovelluksia – aivan kuten älypuhelimessasi.*

Mistä löytyvät yhteensopivat puhelimet?
Lue lisää: Käyttöoppaat/ Bluetooth ja multimediajärjestelmät

*Rajoituksia ja huomioita, lue lisää

* Easy Link saatavilla myös ilman navigointia. Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internet-yhteyttä käyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Osa sovelluksista ovat maksullisia. Automaattisen päivitystoiminnon lisäksi joissakin tapauksissa muut päivityskeinot voivat olla tarpeellisia. Älypuhelimen peilaukseen autoissa on Apple CarPlay ™ ja Android Auto ™ tuki. Yhteensopivuus älypuhelinmallista ja ohjelmistoversiosta riippuen. Tarvitsee puhelimeen Android Auto -sovelluksen. Toiminnassa maa, kieli ja puhelinkohtaisia
rajoituksia. Apple CarPlay™ ja Android Auto™ käyttävät matkapuhelimeen datansiirtoa. Android Auto™ on Google Inc.:n tavaramerkki. Apple CarPlay™ on Apple Inc.:n tavaramerkki.

R-Link 2 -multimediajärjestelmä

Renault R-Link 2 -multimediajärjestelmä* rikastaa ajokokemuksiasi. Helppokäyttöistä, ergonomista ja suurikokoista 7-tuumaista kosketusnäyttöä on miellyttävä käyttää. Graafinen käyttöliittymä on samankaltainen kuin tietokone tableteissa: kuvakkeita siirrellään napsauttamalla ja liu’uttamalla, lukeminen onnistuu vierittämällä ja zoomaamalla.

Muokattavilla aloitussivuilla on helppo luoda nopeita oikopolkuja eniten käyttämiisi toimintoihin. Järjestelmään voi tallentaa kuusi erilaista käyttäjäprofiilia. Yhdellä napsautuksella jokaisella on käytössään omat asetuksensa navigointiin, multimediaan, ajoavustimiin tai ”oman” kojetaulun käyttöympäristöön.

R-Link 2 mahdollistaa yhteyden R-Link Store -myymälään ja sen autoilua varten suunniteltuun sovellustarjontaan. Palveluvalikoimaan kuuluu myös Tom Tom -navigaattorin liikennetiedotteet.*

*Rajoituksia ja huomioita, lue lisää

* R-Link saatavilla myös ilman navigaatiota. Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internet-yhteyttä käyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Osa sovelluksista on maksullisia.

Media Nav -multimediajärjestelmä

Media Nav -multimediajärjestelmän 7” kosketusnäytön ja ratin yhteydessä olevien säätimien ansiosta monien käytännöllisten toimintojen käyttö on sujuvaa: navigointi 2d tai 3d näkymillä, Bluetooth -musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla* jne. Helppoa ja käytännöllistä!

  • Puheohjaava navigointi opastaa valintasi mukaan joko 2D tai 3D (lintuperspektiivi) karttanäkymällä.
  • MEDIA NAV -järjestelmän Nav N Go –navigoinnin avulla löydät perille muutamalla kosketuksella.
  • Nauti musiikistasi joko langattoman Bluetooth® -suoratoiston välityksellä tai etupaneelin USB- ja AUX-liittimien kautta.
  • Langattoman Bluetooth®-handsfree yhteyden avulla voit käyttää matkapuhelintasi
    ja yhteystietoja suoraan kosketusnäytöltä.* Helppoa ja turvallista!
*Rajoituksia ja huomioita, lue lisää

* Liitettävien laitteiden ja matkapuhelimen yhteensopivuuksien mukaan.

My Renault -sovellus

My Renault -sovellus tuo helpotusta ja mukavuutta arkeesi.

  • Missä autosi on? Tarkista se My Renault -sovelluksesta.
  • Minne menossa? Sovelluksesta voit etsiä kohteen tai sähköauton latauspisteen kohteen lähistöllä ja lähettää tiedon suoraan auton navigointilaitteeseen tai puhelimesi navigointisovellukseen.
  • Matkalla täyssähköautolla? Sovelluksesta voit suunnitella reitin sisältäen lataustauot. My Renault -sovelluksesta voit tarkistaa myös sähköautosi akun tilanteen ja jäljellä olevan ajomatka-arvion tai latausajan.
  • Valmis lähtöön? Ohjaa My Renault -sovelluksella autosi esilämmitystä, jotta matkasi alkaa mukavasti.

My Renault -sovelluksen yhteys autoihin, joissa on openR link tai navigoinnillinen Easy Link -multimedialaite ja aktiiviset yhteyspalvelut.*

*Rajoituksia ja huomioita, lue lisää

* Toiminnot ja saatavuus vaihtelee auton mallin ja tuotantoajankohdan mukaan. Sovelluksen sisältö ja toiminnot vaihtelevat markkina-alueittain eikä kaikkia toimintoja ole käytössä Suomessa. Sovellus käyttää matkapuhelinliittymän datasiirtoa. Vaatii yhteensopivan älypuhelimen.