opeR link

Koe aidosti yksilöitävissä olevat yhdistetyt palvelut.

OpenR link erottuu edukseen älypuhelimista tutulla helppokäyttöisyydellä ja laajoilla ominaisuuksilla. Sisäänrakennetun Googlen* ansiosta voit sukeltaa yhdistettyyn maailmaan vaivattomasti. Edistyksellinen openR link –multimediajärjestelmä on varustettu sisäänrakennetulla internetyhteydellä. Auton käytössä oleellisimpien toimintojen ja yhteyksien, kuten navigoinnin (jos varusteena) ja My Renault -etähallinnan ilmainen koeaika on 5 vuotta auton käyttöönotosta.

Google Play* -sovelluskaupasta ladattavat jopa 50 Google sovellusta* käyttävät erillistä datapakettia, johon kuuluu 3 Gb/6 kk ilmainen koeaika sen mukaan kumpi rajoista täyttyy ensin. Ilmainen jakso, sekä erikseen ostettavat datapaketit käynnistetään ja ostetaan Orangen palvelusta. Halutessasi voit myös käyttää älypuhelimesi dataliittymää yhdistämällä auton puhelimesi hotspot-verkkoon, jolloin Orangen datapakettia ei tarvita.

Auton käyttöönoton aikana sinua pyydetään jakamaan tietoja Googlen* ja Renaultin kanssa. Hyväksymällä tämän, annat luvan esimerkiksi sijaintitietojen jakamiselle joka on pakollista mm. käyttääksesi Google Maps -navigointia*. Myös internetyhteys ja My Renault -etähallintatoiminnot edellyttävät tietojen jakamisen toimiakseen. Voit muuttaa tietojen jakamisen asetuksia koska tahansa.

Mitä tunnuksia kannattaa olla?

Saadaksesi täyden hyödyn openR link –multimediajärjestelmän ja yhteyksillä varustetun autosi käytöstä, tarvitset seuraavat tunnukset:

My Renault-sovellus

Mikäli sinulla ei ole jo My Renault -tiliä, lataa sovellus älypuhelimesi sovelluskaupasta (App Store (Apple) tai Google Play -kauppa (Android)*). Luo My Renault -käyttäjätunnus suoraan My Renault -sovelluksessa. Yhdistä sovellus auton openR link -multimediajärjestelmään syöttämällä profiiliasetuksiin My Renault -kirjautumistietosi.

Lataa sovellus Android laitteelle: Tästä
Lataa sovellus Apple laitteelle: Tästä

Orange-tunnus

Luo käyttäjätunnus Orangen palveluun. Tilin luominen edellyttää vahvaa tunnistautumista, johon ei toistaiseki hyväksytä suomalaista ajokorttia. Ilmainen koejakso käynnistyy automaattisesti, kun autosi on otettu käyttöön ja yhteydet ovat käynnistetty.

Siirry palveluun: Tästä

Google-tili

Mikäli sinulla ei ole jo Google-tiliä*, luo sellainen ilmaiseksi. Syötä Google-tilisi* kirjautumistiedot auton openR link -multimediajärjestelmään tai käytä älypuhelintasi tilin yhdistämiseen auton ohjeistuksen mukaisesti.

Luo uusi Google-tili: Tästä
(Mikäli sinulla on jo olemassa oleva Google-tili, sinun ei tarvitse luoda uutta käyttääksesi Googlen toimintoja Renault-ajoneuvossasi.)