Renault Rahoitus

HELPPOA JA TURVALLISTA!rahoitus

Oletko kiinnostunut helposta rahoitusratkaisusta, jonka voit sovittaa taloudelliseen tilanteeseesi?

Osamaksu on turvallinen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä. Osamaksusopimuksen kuukausierä on helppo mitoittaa elämäntilanteeseesi sopivaksi ja se tehdään aina yksilölliset tarpeesi huomioiden. Osamaksu on joissakin tapauksissa mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Sopimusaika on joustava, parhaimmillaan 12–72 kuukauden välillä. Tyypillisin osamaksun sopimusaika on 48 kuukautta. Osamaksun vakuudeksi riittää hankkimasi auto ja auton omistusoikeus siirtyy sinulle, kun sopimus päättyy. Renault rahoituksella voit rahoittaa henkilö- tai pakettiauton ja erät voit maksaa vaivattomasti verkkolaskulla. Koron ja rahoituskulut sovit automyyjäsi kanssa ja ne pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan.

Miten auton hankinta rahoituksella etenee?

  • Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan mallin, klikkaa itsesi rahoituslaskuriin.
  • Rahoituslaskurin avulla voit etukäteen simuloida itsellesi sopivan kk-erän ja hakea luottopäätöksen etukäteen laskelmalle.  Tämä ei vielä sido sinua lainkaan.
  • Tieto hyväksytystä luottopäätöksestä menee myös jälleenmyyjän tietoon eli sinun on helppo jatkaa keskustelua auton hankinnasta liikkeissämme. Huom! Tämä ei siis edelleenkään sido sinua vielä mihinkään.
  • Rahoituslaskelma tarkennetaan tarvittaessa autoliikkeessä
  • Rahoitussopimus allekirjoitetaan sähköisesti uuden auton luovutuksen yhteydessä.
  • DNB Auto Finance toimittaa sinulle maksutiedot ja voit halutessasi tilata verkkolaskun perinteisen laskun sijaan.
  • Mikäli sinulla on sopimuksen aikana kysyttävää tai haluat mennä ulkomaille, voit olla yhteydessä DNB Auto Financen asiakaspalveluun.
  • Kun olet maksanut sopimuksesi loppuun, auton omistusoikeus siirtyy sinulle. Voit myös myydä tai vaihtaa auton koska tahansa kesken sopimuskauden.

Siirry rahoituslaskuriin


 

Renault Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy

DNB Auto Finance Oy on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2019. DNB rahoittaa uusia ja käytettyjä ajoneuvoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat osamaksu, rahoitusleasing sekä jälleenmyyjä- ja automaahantuontiyritysten kaupintavaraston rahoitus ja esittelyajoneuvojen rahoitus sekä monipuolinen rahoituslaskin sähköisellä allekirjoitusmahdollisuudella.

DNB Auto Finance Oy on norjalaisen DNB -pankin ja suomalaisen Bassadone Automotive Nordic Oy:n yhteisyritys. Renaulteja maahantuova Nordic Automotive Services Oy kuuluu myös Bassadone -konserniin. DNB on Norjan suurin, vuonna 1822 perustettu pankki ja on autorahoituksen johtava toimija pohjoismaissa rahoitettujen autojen määrä ollessa yli 500.000.

Tutustu tarkemmin DNB Auto Financeen