RENAULT CAPTUR E-TECH FULL HYBRID

auton hankkimisen syyt ovat muuttuneet

Tyylikäs kompakti katumaasturi Renault Captur E-Tech full hybrid erottuu joukosta, eikä vähiten esprit Alpine -versionsa myötä. Capturin monipuolinen muotoilu sisältää rohkean uuden etuosan, teknologian kärkeä edustavan openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella*, tilavat muunneltavissa olevat sisätilat ja jopa 28 aktiivista kuljettajaa avustavaa turvallisuustoimintoa. Saatavilla myös mild hybrid ja TCe 90 -voimalinjoilla.

 

 

MUOTOILU JA OMINAISUUDET

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella* ja laajalla sovellusvalikoimalla lisäävät arjen käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta huomattavasti. Kosketusnäytöllinen järjestelmä tuo kätesi ulottuville Googlen älykkäitä sovelluksia, kuten Google Assistant ja Google Maps*. Capturin  suunnittelussa on otettu huomioon matkustustilat ja -mukavuus. Sen muunneltavissa oleva takapenkkirivistö on liikuteltavissa jopa 16 cm suuntaansa mahdollistaen joko lisää polvitilaa tai tavaratilaa tarpeesta riippuen. Tavaratila on jopa 616 L versiosta riippuen.

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi esprit Alpine -varustelun sporttiset yksityiskohdat ja saatavilla oleva kaksivärinen koriväritys tuovat lisämausteensa jo valmiiksi tyylikkääseen ulkoasuun.

 

MATKUSTAMISEN MIELEKKYYS

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Koe yksi parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä käyttökokemuksista Capturin OpenR link -multimediajärjestelmän ja sen sisäänrakennetun Googlen* myötä. 10,4 tuumainen kosketusnäyttö kätesi ulottuvilla ja My Renault -sovellus mukana matkallasi.

 

Google Maps ja reittivalinnat

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps* navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

Google Assistant

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta* ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”*, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).

Tuo sovelluksesi mukana autoon

Hallinnoi suosikkisovelluksiasi Google-tilisi* avulla autossa, aivan kuten puhelimessasi. Nauti suosikkisovelluksistasi ja kuuntele esimerkiksi lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

Automaattinen päivitys

Multimediajärjestelmä päivittyy automaattisesti ja saavutat viimeisimmät ominaisuudet ajantasaisesti

Löydä autosi My Renault -sovelluksen avulla

Onko autosi hukassa parkkihallissa? Ei hätää. Lähetä My Renault-sovelluksella puhelimellasi visuaalinen signaali autostasi ja löydät autosi tuota pikaa!


 

esprit Alpine

Saatavana myös esprit Alpine -varustelulla. Captur esittelee ylpeästi urheilullista ja tyylikästä muotoilua, joka on entistäkin ikonisempaa. Jokainen yksityiskohta korostuu rohkeassa uudessa muotoilussa, niin sisä- kuin ulkopuolella. Tämän varustelutason yhteydessä Capturiin tulee tunnuksenomaisia yksityiskohtia ja tyylikästä viimeistelyä. Esprit Alpine -tunnus etulokasuojissa yhdessä yksilöllisten 10 tuumaisten elixir-vanteiden kanssa, viimeistellyt sini-valko-punaiset koristetikkaukset ohjauspyörässä sekä Alpine-logo etuistuimissa kertovat varustelutason tuomasta urheilullisesta ilmeestä.

 

MOOTTORIT JA OHJAUS

Koe sähkövoiman ilo ja hyödyt ilman tarvetta lataukselle: kaupunkiajosta jopa 80 % sähköllä ja polttoaineen kulutus vähenee jopa 40 %. Captur E-Tech full hybrid latautuu automaattisesti ajon aikana.

E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid -voimalinja yhdistää hiljaisuuden, reagointikyvyn, ketteryyden ja tehokkuuden. Voimalinjasta riippuen jopa 1 000 km:n toimintasäde ilman  tarvetta ladata autoa. Full hybrid -akku tukee bensiinimoottoria liikkeelle lähdettäessä ja tarjoaa tehokasta kiihtyvyyttä. Nauti ainutlaatuisesta sähköajon tunteesta kaupungissa ja maantiellä jopa 60 km/h nopeuksiin asti.

maksimiteho
145 hv  (105 kW)

vaihdelaatikko
automaattinen monitilavaihteisto

CO2 päästöt*
alkaen 105 g/km (WLTP)

kulutus*
alkaen 4,7 L/100 km

mild hybrid 160 EDC

Renault Capturissa on saatavilla myös mild hybrid -voimalinja. Tämä turboahdetulla bensiinimoottorilla ja automaattisella kaksoiskytkinvaihteistolla varusteltu kevythybridi tuottaa 160 hv. Mild hybridin sähköjärjestelmä tukee polttomoottoria kiihdytystilanteissa. Tunne parannettu suorituskyky samalla, kun ajat alhaisemmilla päästöillä varustellulla ajoneuvolla.

maksimiteho
160 hv  (116 kW)

vaihdelaatikko
automaattinen

CO2 päästöt*
alkaen 133 g/km

kulutus*
alkaen 5,9 L/100 km

Saatavilla myös TCe 90 bensiiniturbo.

 


 

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi jopa 28 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

360° asteen kameranäkymä

Neljän kameran kuvilla luodaan 360 asteen näkymä auton ympärille, jotta esimerkiksi pysäköinti on vaivatonta.

 

active driver assist

Edellä ajavan auton nopeuden mukaan nopeutta säätelevän mukautuvan vakionopeudensäätimen lisäjärjestelmä, joka huomioi karttatiedon erityistilanteita (vaatii yhteyspalvelut) ja pitää auton kaistan keskellä. Hitaassa ruuhka-ajossa auto pysähtyy ja lähtee liikkeelle automaattisesti.

kaista-avustin ajolinjan korjauksella

Varoittaa törmäysriskistä kaistanvaihdon aikana ja korjaa ajolinjaa automaattisesti.

Vaikka ajamisen avustavat järjestelmät ovatkin kehittyneitä, auton varusteet ovat aina ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta. Hankalat olosuhteet, kuten lumi ja jää voivat vaikuttaa ajoavustimien toimintaan ja voivat estää niiden toiminnan.

VÄRIT

Kaksivärinen

Yksivärinen

Cassiopee harmaa (KNG)

Cassiopee harmaa harmaalla katolla (YNV)

Cassiopee harmaa mustalla katolla (XNK)

Cassiopee harmaa perle greige katolla (YYK)

Étoilé musta (GNE)

Étoilé musta harmaalla katolla (YNW)

Étoilé musta perle greige katolla (YYL)

Flamme punainen (NNP)

Flamme punainen mustalla katolla (XPA)

Iron sininen (RQH)

Iron sininen harmaalla katolla (YPB)

Iron sininen mustalla katolla (YNM)

Nacré valkoinen (QNC)

Nacré valkoinen harmaalla katolla (YNU)

Nacré valkoinen mustalla katolla (XUI)

Nacré valkoinen perle greige katolla (YYP)

Rafale harmaa (KQJ)

Rafale harmaa harmaalla katolla (YYR)

Rafale harmaa mustalla katolla (YWU)

Rafale harmaa perle greige katolla (YYN)


MITAT

* Peilit taitettuina, mitat millimetreinä