Renault Captur – kompaktien katumaasturien ykkönen

Captur on kaunis, ketterä, dynaaminen ja tyylikäs, niin sisältä kuin ulkoa. Renaultin parasta osaamista muotoilun, mukavuuden ja varustelun suhteen. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille. Kyytiin mahtuu!

Jäähdyttäjän säleikkö on tyyliltään yhtäläinen uusimpien Renault-mallien kanssa ja sen keskellä on tyylikäs kromilista. Capturin kuulumista katumaasturien luokkaan korostetaan entistä näyttävämmillä alleajosuojilla etu- ja takapuskurissa. Capturiin on saatavilla myös kiinteä lasikattoikkuna, mikä lisää sisätilojen valoisuutta.

 

 

ULKOASU


Valmis seikkailuun

Tyylikkäät ajovaloyksiköt korostavat Capturin yksilöllistä ulkonäköä. Yksi Capturin menestyksen tukijaloista on ollut mahdollisuus kaksivärisyyteen. Nyt vaihtoehtoja on uusien korin ja katon värien myötä entistä enemmän, sillä erilaisia yhdistelmiä on 20. Renault Captur on samalla kertaa jykevä, mutta kevyt ja sen virtaviivainen ja hienostunut ulkomuoto kätkee sisälleen tilavan matkustamon. Rakenteen, korkean maavaran, suurikokoisten pyörien ja helmasuojusten ansiosta Captur sopii moneen käyttöön. Avara ja valoisa matkustamo, tyylikäät verhoilun väriyhdistelmät, ergonominen kojelauta… Captur palveluksessasi!

Edessä on puskurin alaosassa Renaultin tavaramerkiksi muodostuneet C-muotoiset ledipäiväajovalot. Parhaiten varustelluissa malleissa on lediajovalot, jotka parantavat sekä auton ulkonäköä että turvallisuutta.

 

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

 

SISÄTILAT


Tyylikkäämpi päältä ja sisältä

Easy Life -vetolaatikon tilavuus on 11 litraa: reilusti tilaa arvotavaroille. Kojelaudan yläosassa on myös kannellinen säilytyslokero, ja keskellä olevaa irroitettavaa säilytyslaatikkoa* voivat käyttää sekä etu- että takamatkustajat. Etuistuimien selkänojissa on lehtitaskut* esim. kirjojen, karttojen ja muistivihkojen säilytykseen. Syvät istuimet antavat hyvän sivuttaistuen, mikä saa pitkätkin ajomatkat sujumaan miellyttävästi. Monikäyttövälipohjan voi säätää lastauskynnyksen korkeudelle, jolloin sen alle jää kätevä tila tavaroille, tai ala-asentoon, kun halutaan lisää käytännöllistä säilytystilaa. Tavaratilan tilavuus 359–455 dm³ takaistuimen asennosta riippuen. Maksimissaan 1 235 dm³.

 

BOSE-järjestelmän*

Bose® Surround -äänentoistojärjestelmä tarjoaa Renault Captur matkustajille sukelluksen musiikin maailmaan. Ääni on rikasta ja tasapainoista kaikkialla matkustamossa. Äänimaailman tarkkuus, voimakkaat ja todentuntuiset bassoäänet.

Kannellinen säilytyslokero

Kojelautaan on integroitu toinenkin kätevä säilytystila, johon voit sujauttaa puhelimesi tai lompakkosi.

Easy Life -lokero

Easy Life -lokero vakiovarusteena. Hansikaslokeron tilalla uudentyyppinen 11 litran vetolaatikko, joka on kuljettajan ja matkustajan käytettävissä. Käytännöllisestä ja tilavasta lokerosta löydät helposti etsimäsi tavarat.

* Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävaruste.

 

 

R&Go®, Media Nav Evolution tai R-LINK Evolution

MEDIA NAV, intuitiivinen ja helppokäyttöinen tapa hallita multimediaa. Integroidun kosketusnäytöllisen tablettitietokoneen ansiosta käytössä on monia älykkäitä ja käytännöllisiä toimintoja kuten navigointi, radio, musiikin suoratoisto, ja puhelimen handsfree-toiminnot Bluetooth®-tekniikalla.

Perusmalleissa on R&Go®, jossa älypuhelin yhdistetään auton järjestelmiin. Keskimmäinen versio on Media Nav Evolution, joka on nimensä mukaisesti hyväksi todetun Media Navin paranneltu versio.

Täydellisin järjestelmä on R-LINK Evolution, jossa on 7-tuumainen kosketusnäyttö, jonka voi määritellä mieleisekseen. Järjestelmän navigaattoriin tulee ajanmukainen tieto liikennetilanteista, minkä lisäksi siinä on 3G-yhteys ja mahdollisuus käyttää Renaultin R-LINK Storen sovelluksia. Uudistunut R-LINK toimii nyt ensimmäistä kertaa myös yhdessä Android Auton kanssa.

 

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT


Renault Captur -mallin polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat ennätyksellisen alhaiset, säilyttäen silti huippuluokan ajo-ominaisuudet. Esimerkiksi Stop & Start -järjestelmällä voidaan taajama-ajossa saavuttaa useiden minuuttien moottorin seisonta-aika liikennevaloissa, mikä pienentää sekä polttoaineen kulutusta että haitallisia päästöjä. Moottori käynnistyy nopeasti ja vaivattomasti heti kytkinpoljinta painettaessa.

Edistyksellistä tekniikkaa:

  1. OVERBOOST: TCe 90 -moottorin Overboost-toiminto antaa hetkellisesti lisää suorituskykyä nopeissa kiihdytyksissä, kuten ohituksissa.
    Mm. Turbon käyttöä optimoimalla Overboost tuottaa 10 Nm lisää vääntöä ja 5 hv rajoitetun ajan.
  2. STOP & START: Sammuttaa moottorin automaattisesti, kun auto on paikallaan ja vaihde on vapaalla.
  3. ÄLYKÄS VIRRANHALLINTA (ESM): Optimoi sähkönkulutuksen ja käyttää akun lataamiseksi jarrutuksien ja moottorijarrutuksen aikaista liike-energiaa.
  4. ILMANOTON SULKULÄPÄT: Etupuskurin ilmanottosäleikössä sijaitsevat sähkötoimiset läpät ohjaavat automaattisesti jäähdytysilman kulkua
    moottorin tarpeiden mukaisesti. Näin parannetaan auton aerodynamiikkaa, joka vähentää polttoaineen kulutusta.

Edistyksellinen Energy TCe 90 -bensiinimoottori yhdistää suorituskyvyn ja alhaisen polttoaineenkulutuksen ainutlaatuisella tavalla. Tämä kolmisylinterinen turboahdettu 898 cm3:n ja 90 hv:n bensiinimoottori kiihtyy hyvin sekä liikkeellelähdöissä että ohituksissa kaikilla käyntinopeuksilla. Ajo on miellyttävää myös kaupunkiajossa. Vaihteita ei tarvitse vaihtaa jatkuvasti, sillä 90 % enimmäisväännöstä (135 Nm) on käytettävissä jo kierrosnopeudesta 1650 r/min alkaen. Stop & Start -järjestelmällä varustetun moottorin WLTP-yhdistetty kulutus on 6,2 l/100 km ja CO2-päästöt ovat uuden WLTP-testistandardin mukaisesti 139 g/km.

Energy-moottorin polttoaineensäästön taustalla on edistyksellistä tekniikkaa. Stop & Start -järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti, kun auto seisoo paikallaan ja vaihteenvalitsin on vapaa-asennossa. Esimerkiksi taajama-ajossa voidaan saavuttaa useiden minuuttien moottorin seisonta-aika liikennevaloissa, mikä pienentää sekä polttoaineen kulutusta että haitallisia päästöjä. Moottori käynnistyy nopeasti ja vaivattomasti heti kytkinpoljinta painettaessa. Uusissa Energy-moottoreissa on myös älykäs virranhallinta-järjestelmä (Energy Smart Management, ESM), joka hyödyntää jarrutuksen aikaisen hukkaenergian akun lataamiseksi ja säästää näin polttoainetta.

TCe 150 -moottori
TCe 150 -moottori on loistava yhdistelmä suorituskykyä ja taloudellisuutta. Tämä uusi ja edistyksellinen moottori on saatavilla 6-vaihteisen EDC-automaattivaihteiston yhteyteen ja voimalinja tarjoaakin hyvän yhdistelmän mukavuutta ja suorituskykyä.

 

AJOAVUSTIMET JA TURVALLISUUS


Captur on entistä mukavampi ajaa ja käsitellä, sillä siihen on saatavissa nyt muun muassa katvealueen valvontajärjestelmä. Pysäköintiä helpottaa se, että pysäköintitutkan saa nyt myös eteen ja valittavissa on peruutuskamera. Mikäli haluaa päästä vielä vähemmällä, voi hankkia Easy Park aktiivisen pysäköintiavustimen, joka etsii pysäköintipaikan ja ohjaa siihen automaattisesti. Capturilla ajat turvallisesti.

Turvallisuus
Uudessa Renault Capturissa matkustajia suojaavat auton etuosan etu- ja sivuturvatyynyt. Takapenkillä Isofix-kiinnitysjärjestelmä pitää turvaistuimet luotettavasti paikoillaan.
Lisäkaarrevalot
Kun ajat kaarteessa, kaarteen puoleinen sumuvalo syttyy automaattisesti näkökentän laajentamiseksi.
Aktiivinen pysäköintiavustin
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.
Sokean kulman valvontajärjestelmä
Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.
Mäkilähtöavustin
Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›