Renault Captur – rakkaudesta mukavaan autoiluun

Captur

Uudelle edistykselliselle perusrakenteelle suunniteltu uusi Renault Captur nousee luokkansa huipulle – eikä suotta.
Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään ja sisustusta on muutettu ennakkoluulottomasti. Auto ja sen tilat ovat kasvaneet huomattavasti ja modernit ja tehokkaat moottorit antavat aiempaa paremman suorituskyvyn ja taloudellisuuden.

Captur on luokkansa eniten myyty automalli kotimaansa Ranskan lisäksi koko Euroopassa. 
Menestyäkseen tässä luokassa auton on täytettävä asiakkaan monipuoliset odotukset. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: kasvanutta säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille ja vakiovarusteita autossa on runsaasti. Saatavissa olevat sisätilan valaistukset ja puhelimen lataustaso sekä liikuteltava takapenkki vakiona ovat esimerkkejä Capturin erinomaisuudesta mukavaan autoiluun.

Ajomukavuus, laadukas viimeistely ja uusi teknologia vaikuttavat sinuunkin.
Tilava matkustamo, jossa on pehmeät materiaaliratkaisut ja laadukas viimeistely vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Alustarakenne on suunniteltu täysin uudestaan, jonka myötä ajettavuus on erittäin miellyttävää, kallistelut vähäisiä ja matkustusmukavuus viimeistellään ensiluokkaisella iskunvaimennuksella. Korkeasta maavarasta huolimatta jyrkemmät mutkatkin taittuvat ilman ylimääräistä kallistelua. Täys-LED Pure Vision -etuvalot ja C:n muotoiset LED-päiväajovalot antavat viimeisen silauksen täysin uuden Capturin koetulle laadulle.

Tule koeajamaan ja totea itse!

Tutustu ajankohtaiseen Renault Captur kampanjaan

ETSI TÄSTÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

 

ULKOASU


Captur

Sporttisesti muotoiltu

Veistokselliset kyljet, atleettinen, raamikas runko ja pyöräkaaret, puskureiden koristelevyt edessä ja takana, kattokaiteet, kookas etusäleikkö ja näyttävät kromikoristeet. Täysin uusi CAPTUR vakuuttaa crossover-tyylisellä ulkonäöllään.

Täys-LED Pure Vision -etuvalot ja C:n muotoiset LED-päiväajovalot ovat tunnistettava osa uuden Capturin tyyliä ja osoitus käytetyn teknologian laadusta. Kompaktien katumaastureiden luokassa Capturin ulkoasu miellyttää silmää sulavilla, mutta crossovereiden tapaan rouheilla linjoilla. Sinulla on mahdollisuus yksilöidä auto kaksiväriseksi kymmenen korin värin ja kontrastina mustan (mustassa autossa myös harmaan) katon värin avulla.

Captur

Captur

 

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

SISÄTILAT


Captur

Vallankumoukselliset sisätilat

Auton sisätilat toivottavat sinut tervetulleeksi muun muassa pehmeillä materiaaliratkaisuilla ja laadukkaalla viimeistelyllä. Täysin uusi CAPTUR on vallankumouksellinen auto, joka vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Ohjaamossa käytetään uusinta teknologiaa. Uutuusmallin huippunykyaikaisessa Smart Cockpit -kojelaudassa on multimediajärjestelmä jopa 9,3-tuumaisella kosketusnäytöllä, muokattava jopa 10,3-tuumainen digitaalimittaristo sekä erityinen kelluva keskikonsoli futuristisella ja ergonomisesti sijoitetulla e-Shifter-vaihteenvalitsimella ja useilla älykkäillä säilytystiloilla.

Toisen sukupolven Captur on kasvanut ja on nyt huomattavasti aiempaa kookkaampi. Kasvaneiden mittojen ansiosta sisätilat ovat reilusti aiempaa suuremmat ja esimerkiksi takaistuimella on enemmän polvitilaa. Erityishuomion ansaitsee liikuteltava takapenkki (siirtovara 16 cm), jonka ansiosta saat enemmän polvitilaa ja halutessasi erityisen suuren tavaratilan. Tavaratila on peräti 536 litran kokoinen eli luokkansa suurin.

Räätälöityjä aistimuksia – MULTI-SENSE-teknologialla

Täysin uusi CAPTUR tarjoaa ajokokemuksen, joka mukautuu toiveisiisi hetki hetkeltä. Voit muokata ajokokemustasi MULTI-SENSE-teknologialla, joka antaa mahdollisuuden muokata värillistä  tunnelmavalaistusta, ajotilavalintoja, sekä ilmastoinnin ja lämmityksen toimintatapaa ajotilanteen ja mielialan mukaan. Täysin uusi CAPTUR kutsuu sinut myös nauttimaan laadukkaasta musiikkielämyksestä. Auton BOSE® -audiojärjestelmä sisältää laadukkaat kaiuttimet ja älykkään bassokaiuttimen, joka on sijoitettu tavaratilaan niin, että tilan hyötytilavuus ei vähene.

Captur

Pysy yhteydessä maailmaan - Easy Link

Uuden EASY LINK -multimediajärjestelmän ansiosta CAPTURin liitettävyys on yhtä edistyksellistä kuin helppokäyttöistäkin. Auton jopa 9,3-tuumainen kosketusnäyttö tukee sekä Android Auto™*- että Apple CarPlay™ -älylaitteiden sisällön peilaamista. 4G-yhteys antaa sinulle pääsyn moniin palveluihin, kuten automaattiseen hätäpuheluun onnettomuuden sattuessa, automaattisiin navigaatio- ja järjestelmäpäivityksiin sekä liikennetiedotteisiin, polttoaineen hintoihin lähialueilla ja Google Search -osoitehakuun. Voit muokata näyttöä omien mieltymystesi mukaan valitsemalla pienoissovelluksia - aivan kuten älypuhelimessasi. Maailma aukeaa eteesi suurella ja helppokäyttöisellä näytöllä. *

*Internetyhteyden vaatimat toiminnot tarvitsevat maksullisen palvelun tilaamisen koeajan päätyttyä. Sovelluksien ja palveluiden valikoima, niiden kieli ja alueellinen tuki vaihtelevat maakohtaisesti. Automaattisen päivitystoiminnon lisäksi muut päivityskeinot voivat olla tarpeellisia. Älypuhelimen peilaukseen Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -tuki: Toiminnot vaativat yhteensopivan puhelinmallin ja niissä on maa-, kieli- ja puhelinkohtaisia rajoituksia. Android Auto™ tarvitsee puhelimeen ladattavan sovelluksen, jota ei ole esitteen painatushetkellä saatavilla Google Play -sovelluskaupasta Suomessa. Apple CarPlay™ ja Android Auto™ käyttävät matkapuhelimeen datansiirtoa.

Android Auto™ on Google Inc.:n tavaramerkki.
Apple CarPlay™ on Apple Inc.:n tavaramerkki.

Muunneltavuuden huippua

Nauti tilavuuden tunteesta ja varustelusta, joka on suunniteltu antamaan sinulle paras mahdollinen mukavuus. Ota kaikki irti luokkansa suurimmasta tavaratilasta (jopa 536 l) ja nerokkaasta toteutuksesta, jonka ansiosta takaistuinta voidaan säätää 16 cm auton pituussuunnassa. Jos kuljetettavana on erityisen pitkiä tai muuten isoja esineitä, voit tehdä niille tilaa taittamalla takaistuimen selkänojan alas. Tällä tavalla saat käyttöösi enimmillään mahtavan 1 275 litran kokoisen tavaratilan.

Esimerkiksi vakiovarusteiset lämmitetyt, sähkötoimiset ja LED-vilkuilla varustetut sivupeilit, ECO-ajotila, sähkötoimiset etu- ja takaikkunat sekä Radio R&Go, Bluetooth-yhteys, USB- ja AUX-liitännät ja hätäpuhelujärjestelmä eCall  tuovat lisäarvoa arkeesi. Pysäköintiä helpottaa takapysäköintitutka ZEN -varustetasosta alkaen ja älyavainkortti lähestymis- ja kävele pois -teknologialla. Intens -varustelutasolle sinua seuraavat muun muassa etupysäköintitutka, peruutuskamera ja lämmitettävä ohjauspyörä. Jos nämä olivat esimakua vakiovarusteista, tutustuthan upeisiin lisävarusteisiin, kuten Easy Link 9,3" näytöllä, Bose-äänentoistolla ja haineväantennilla. Mainitsemisen ansaitsee ehdottomasti myös älypuhelimen langaton latausalusta ja ajoa avustavat järjestelmät eli moottoritie- ja ruuhka-avustin, joka sisältää mukautuvan vakionopeudensäätimen ja kaistakeskittimen.

Captur

Captur

Captur

 

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT


Captur

Täysin uuden perusrakenteen myötä Capturissa on kokonaan uudet voimalinjat, jotka ovat pitkälti samat kuin uudessa Cliossa. Kaikki moottorit ovat tehokkaita turboahdettuja bensiinimoottoreita Stop & Start -järjestelmällä. EDC-automaattivaihteisto eli kaksoiskytkinvaihteisto on aina isompien moottorien yhteydessä.

TCe 100 – Ajomukavuutta ja taloudellisuutta tehokkaalla turbomoottorilla

Kolmesylinterinen 1,0-litrainen TCe 100 kehittää 74 kilowattia (100 hv) ja sen suurin vääntömomentti on 160 Nm. Voimaa on 10 hevosvoimaa ja 20 Nm enemmän kuin vanhassa TCe 90 -moottorissa.

 TCe 130 – Maksimaalista ajonautintoa suorasuihkutteisella turbomoottorilla

Tehokkaampana vaihtoehtona on TCe 130, jossa on voimaa 96 kW (130 hv) ja vääntömomentti on peräti 240 Nm. Vaihteistona aina 7-vaihteinen EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

TCe 155 – Tehoa ja voimaa mukavuudesta tinkimättä suorasuihkutteisella turbomoottorilla

Väkevin Capturiin saatava moottori on TCe 155, jonka tärkeät numerot ovat 112 kW (155 hv) ja 270 Nm. Tämän moottorin kanssa tulee aina 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.

Nyt ennakkomyynnissä: Captur E-TECH plug-in-hybridi

Täysin uusi Captur on ensimmäinen auto luokassaan, jonka saa myös lataushybridinä. Syksyllä tulee markkinoille Captur E-TECH plug-in-hybridi, jossa on 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja innovatiivinen vaihteisto. Captur E-TECH plug-in lähtee aina liikkeelle äänettömästi sähkömoottorin voimalla ja käynnistää sitten tarpeen tullen bensiinimoottorin.

Capturin lataushybridissä ajoakun energiasisältö on 9,8 kWh, joka riittää 45 kilometrin ajoon sähköllä. Autossa on 7 kW tehoinen laturi, jolla akun saa ladattua joko maadoitetusta kotipistokkeesta tai latausasemalla.

Lue lisää Captur E-TECH plug-in-hybridistä

Tutustu Renault Captur E-TECH hybridi hinnastoon ›

Captur Plug-in hybrid

 

AJOAVUSTIMET JA TURVALLISUUS


Teknologian terävintä kärkeä

Turvallisen ajokokemuksen varmistamiseksi täysin uusi CAPTUR on varustettu parhaalla mahdollisella teknologialla, joka viitoittaa tietä autonomiseen ajamiseen.

Muun varustelun lisäksi turvallisuuskin on korkeammalla tasolla. Täysin uusi Renault Captur sai täydet viisi tähteä arvostetussa Euro NCAPin turvallisuustestissä. Testin tuloksissa mainittiin esimerkiksi, että kolaritilanteissa suojaus on hyvää kehon kaikkia kriittisiä alueita kohtaan. Turvatyynyjen lisäksi autossa on ikkunaturvaverhot. Capturista löytyy myös muistitusjärjestelmä sekä etu että takapenkkien turvavöiden käytöstä. Turvallisuudentunnetta lisää hätäpuhelujärjestelmä eCall. Korkeatasoisen passiivisen turvallisuuden lisäksi Capturissa on iso määrä aktiiviseen turvallisuuteen vaikuttavia ajamisen apujärjestelmiä kuten automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti sekä kaista-avustin, vakiona nämäkin kaikissa versioissa

Ominaisuuksia:

Mukautuva Stop & Go -vakionopeudensäädin (ACC). Täysin uusi CAPTUR säilyttää turvallisen välimatkan edellä kulkevaan ajoneuvoon. Liikenneruuhkassa auto pysähtyy tarvittaessa ja lähtee liikkeelle jälleen, kun liikenne edessä alkaa edetä.*
Kaikkiin suuntiin näkevä 360 asteen kamera ja Easy Park Assist -pysäköintiavustin. Panoraamanäkymänsä avulla 360-kamerajärjestelmä auttaa sinua pysäköimään tiukkoihinkin paikkoihin, ja halutessasi pysäköintiavustin hoitaa ohjausliikkeet puolestasi.*
Renault Pure Vision LED -valojärjestelmä kaukovaloautomatiikalla. Täysin uusi CAPTUR on varustettu tehokkaalla Pure Vision LED -järjestelmällä, joka on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille, kun auto saapuu taajamaan tai lähestyy toista ajoneuvoa.*
Maantie- ja liikenneruuhka-avustin. Tämä älykäs varuste säätelee auton nopeutta ja säilyttää turvallisen välimatkan edellä ajaviin ajoneuvoihin. Nopeusalueella 0-160 km/h toimiva järjestelmä pyrkii pitämään lisäksi auton oman ajokaistansa keskellä. Avustimen ansiosta auto voi liikennetilanteen vaatiessa pysähtyä kokonaan ja jatkaa kolmen sekunnin kuluessa matkaa ilman, että kuljettajan täytyy lainkaan puuttua asiaan.*
Katvealuevaroitin. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa sivupeileihin sijoitetuilla merkkivaloilla, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa vaikeasti havaittavissa.*
Kaistavaroitin ja kaista-avustin. Täysin uusi CAPTUR varoittaa sinua ja korjaa ajolinjaa, jos auto suuntaa pois ajokaistaltaan ilman että vilkkua käytetään.*
Automaattinen hätäjarrutus. Täysin uusi CAPTUR suojelee sinua ja muita tiellä liikkujia. Auto varoittaa, jos edellä ajoneuvo jarruttaa äkillisesti tai jalankulkija lähtee ylittämään tietä. Järjestelmä pystyy myös tekemään automaattisen hätäjarrutuksen.*
Nopeusvaroitin liikennemerkkien tunnistuksella. Autoon sijoitetun kameran avulla täysin uusi CAPTUR välittää sinulle tiedon nopeusrajoituksesta ja auttaa sinua ajamaan rajoitusten mukaan.*

*Auton varusteet ovat ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta.

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

Captur