TÄYSIN UUSI RENAULT AUSTRAL E-TECH HYBRID

URHEILULLISTA TYYLIÄ

Täysin uudessa Austral E-Tech hybrid -mallissa yhdistyvät tasapainoiset mittasuhteet, voimakkaan näköinen keula sekä hienostuneet ledivalot. Sen tyylikkäitä linjoja korostavat kiiltävän musta katto sekä sivuprofiilin suojaukset vahvistavat katumaasturin voimakasta ulkoasua.

TEKNISTÄ MUKAVUUTTA

Pitkillä matkoilla täysin uusi Renault Austral E-Tech hybrid viimeistelee mukavuuden tekniikalla. Sähköistetty kiihdytys ja vaikuttavan vakaa ajettavuus. 4Control Advanced -nelipyöräohjaus tekee ajamisesta tarkkaa ja turvallista. Hallitsemalla kaarteita ja mutkia, hallitset tietä. Kaupunkiajossa nelipyöräohjaus tekee kaikista liikkeistäsi sujuvampia ja ohjaat autoa ketterästi vain 10,1 metrin kääntöympyrällä.

TILAVA JA MUUNNELTAVA

Innovatiivisesti muotoillut etuistuimet, joiden välissä on runsaasti tilaa ja langaton lataus älypuhelimellesi. 35 litraa säilytystilaa helposti saatavilla ja muunneltavissa. Takapenkit on jaettu epäsymmetrisesti ja sen puoliskoja voi säätää pituussuunnassa toisistaan riippumatta 16 cm, mahdollistaakseen luokkansa suurimman jalkatilan. Tavaratilan kapasiteetti on jopa 575 litraa versiosta riippuen. Sähkötoiminen takaluukku helpottaa tavaroiden pakkaamista autoon.

OPENR LINK -MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄ SISÄÄNRAKENNETULLA GOOGLELLA

Sujuvoita ajokokemustasi openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella*. Ääniohjauksella helpotat säätöjen tekemistä kesken ajomatkan. Voit ladata suoraan autoosi yli 35 suosikkisovellustasi.

 

*Googlen toiminnoissa on maa-, kieli- ja sisältökohtaisia eroja.


INTUITIIVINEN NAVIGOINTI

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

YKSILÖITY KOKEMUS

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Google-järjestelmällä tallentaa niin tunnelmaan kuin ajamiseen liittyvät valinnat muistiin. Älykäs auto tuntee sinut ja muokkautuu mielesi mukaiseksi.

HUIKEASTI NÄYTTÖPINTAA

Yksi suurimmista digitaalisista näyttöpinnoista, jopa 774 cm² pinta-ala on jaettuna kahdelle 12” näytölle. Ainutlaatuinen ja mukaansatempaava kokemus syntyy openR -link multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella sekä uuden sukupolven openR-kojelaudan optimoiduilla väreillä.  Lisäämällä tuulilasin heijastusnäytön, saat yhteensä huimat 984 cm² näyttöpintaa käyttöösi.

TUO SOVELLUKSESI MUKANA AUTOON

Hallinnoi suosikkisovelluksiasi Google-tilisi avulla autossa, aivan kuten puhelimessasi. Nauti suosikkisovelluksistasi ja kuuntele esimerkiksi lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

GOOGLE ASSISTANT

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).

LAADUKAS HARMAN KARDON -ÄÄNENTOISTO

Uuden korkeatasoisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa yhä pidemmälle vain nauttiaksesi laadukkaasta äänentoistosta. Äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaisella autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta, sijoittamalla kaiuttimia ympäri autoa. Mukaansatempaava, muokattava sekä helppokäyttöinen äänentoisto.

32 KULJETTAJAA AVUSTAVAA JÄRJESTELMÄÄ

Hallitse tietä 32 edistyksellisen kuljettajaa avustavan järjestelmän avulla.


    

AJAMINEN

Uuden sukupolven 9,3” heijastusnäyttö, älykäs mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen ajoavustin ja monia muita. Ota tie haltuusi nostamatta katsettasi pois siitä. Tee matkoistasi sujuvampia kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla.

TURVALLISUUS

Edessä ja takana aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, joka tunnistaa jalankulkijan, älykkäät ja automaattiset valot (Matrix LED vision) ja monia muita. Hallitse odottamattomia tilanteita teillä kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla.

PYSÄKÖINTI

Hands-free pysäköinti, 360 asteen näkymä 3D-kameralla… Hallitse liikkeittäsi helposti pysäköintitutkatekniikoiden avulla.

MITAT

HALUATKO LISÄTIETOA?


Haluatko saada ensimmäisten joukossa ajankohtaiset tiedot uudesta Renault Austral E-Tech hybrid -mallista? Tilaa uutiskirje alta!


.