TÄYSIN UUSI RENAULT AUSTRAL

URHEILULLISTA TYYLIÄ

Täysin uudessa Austral-mallissa yhdistyvät tasapainoiset mittasuhteet, voimakkaan näköinen keula sekä hienostuneet ledivalot. Sen tyylikkäitä linjoja korostavat kiiltävän musta katto sekä sivuprofiilin suojaukset vahvistavat katumaasturin voimakasta ulkoasua.

TEKNISTÄ MUKAVUUTTA

Renault Austral on täynnä yksityiskohtia, kuten muotoiluun sulavasti istuvat kattokaiteet ja kiiltävän musta haineväantenni, jotka ilmentävät auton aerodynamiikkaa. SUV-DNA:ta kantavassa Renault Australissa on jopa 20 tuuman vanteet. Ovien kylkisuojat ja korkea vyötärölinja tuovat muotoiluun rotevuutta.

Etuvaloilme luodaan LED-valaistuksella ja saatavilla on LED Matrix Vision -valot sekä dynaamiset vilkut. Takavalotkin ovat 100 % LEDit 3D-moiré-tehosteella.

Renault Australin matkustamon suurin innovaatio on openR-järjestelmä. Se koostuu kahdesta suuresta, täysin integroidusta näytöstä, jotka takaavat poikkeuksellisen visuaalisen kokemuksen. Kokonaispinta-ala 774 cm2 – yksi suurimmista luokassaan!


SISÄTILAT

TILAVA JA MUUNNELTAVA

Innovatiivisesti muotoillut etuistuimet, joiden välissä on runsaasti tilaa ja langaton lataus älypuhelimellesi. 35 litraa säilytystilaa helposti saatavilla ja muunneltavissa. Takapenkit on jaettu epäsymmetrisesti ja sen puoliskoja voi säätää pituussuunnassa toisistaan riippumatta 16 cm, mahdollistaen luokkansa suurimman jalkatilan. Tavaratilan kapasiteetti on jopa 575 litraa versiosta riippuen. Sähkötoiminen takaluukku helpottaa tavaroiden pakkaamista autoon.

Takaistuin liukuu 16 cm auton pituussuunnassa, tuloksena tarvittaessa entistäkin isompi tavaratila. Nauti jopa 575 litran tavaratilasta, joka kasvaa peräti 1 525 litraan taittamalla takaistuimet kokoon.


MOOTTORIT

Moottorivaihtoehtoja on kaksi, molemmat hybrideitä: 160 hv mild hybrid sekä myöhemmin mallistoa täydentävä luokkansa tehokkaimpiin kuuluva 200 hv E-Tech full hybrid.

E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid moottorilla kaupinkiajosta jopa 80 % sähköllä, jolloin voit saavuttaa 40 % polttoaineen säästön käyttötottumuksia muuttamatta. Akku latautuu nopeuden laskiessa ja jarrutettaessa eli autoa ei ole tarvetta kytkeä sähköverkkoon akun lataamiseksi.

mild hybrid

Mild hybridissä autoa avustaa kiihdytysvaiheissa akku, millä saadaan enemmän tehoa kulutuksen säilyessä optimaalisena.


OPENR LINK -MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄ SISÄÄNRAKENNETULLA GOOGLELLA

Sujuvoita ajokokemustasi openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella*. Ääniohjauksella helpotat säätöjen tekemistä kesken ajomatkan. Voit ladata suoraan autoosi yli 35 suosikkisovellustasi.

*Googlen toiminnoissa on maa-, kieli- ja sisältökohtaisia eroja.

Intuitiivinen navigointi

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

Yksilöity kokemus

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Google-järjestelmällä tallentaa niin tunnelmaan kuin ajamiseen liittyvät valinnat muistiin. Älykäs auto tuntee sinut ja muokkautuu mielesi mukaiseksi.

Huikeasti näyttöpintaa

Yksi suurimmista digitaalisista näyttöpinnoista, jopa 774 cm² pinta-ala on jaettuna kahdelle 12'' näytölle. Ainutlaatuinen ja mukaansatempaava kokemus syntyy openR -link multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella sekä uuden sukupolven openR-kojelaudan optimoiduilla väreillä.  Lisäämällä tuulilasin heijastusnäytön, saat yhteensä huimat 984 cm² näyttöpintaa käyttöösi.

Tuo sovelluksesi mukana autoon

Hallinnoi suosikkisovelluksiasi Google-tilisi avulla autossa, aivan kuten puhelimessasi. Nauti suosikkisovelluksistasi ja kuuntele esimerkiksi lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

Google Assistant

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).

LAADUKAS HARMAN KARDON -ÄÄNENTOISTO

Uuden korkeatasoisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa yhä pidemmälle vain nauttiaksesi laadukkaasta äänentoistosta. Äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaisella autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta, sijoittamalla kaiuttimia ympäri autoa. Mukaansatempaava, muokattava sekä helppokäyttöinen äänentoisto.

32 KULJETTAJAA AVUSTAVAA JÄRJESTELMÄÄ

Täysin uusi Renault Austral tarjoaa 32 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

Esimerkiksi uusi älykäs mukautuva vakionopeudensäädin käyttää auton sijaintitietoa ja verkosta saatavaa karttatietoa ennakoidakseen ajotilanteita ja mukauttaakseen nopeutta.

Katvealueen varoitusjärjestelmä ilmoittaa, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa tunnistusalueen sisällä. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi.


    

AJAMINEN

Uuden sukupolven 9,3” heijastusnäyttö, älykäs mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen ajoavustin ja monia muita. Ota tie haltuusi nostamatta katsettasi pois siitä. Tee matkoistasi sujuvampia kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla.

TURVALLISUUS

Edessä ja takana aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, joka tunnistaa jalankulkijan, älykkäät ja automaattiset valot (Matrix LED vision) ja monia muita. Hallitse odottamattomia tilanteita teillä kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla.

PYSÄKÖINTI

Hands-free pysäköinti, 360 asteen näkymä 3D-kameralla… Hallitse liikkeittäsi helposti pysäköintitutkatekniikoiden avulla.

VÄRIT

Kaksivärinen

Yksivärinen

Iron sininen (RQH)

Nacré valkoinen (QNC)

Flamme punainen (NNP)

Schiste harmaa (KQG)

Étoile musta (GNE)

Mattaväri Satin Schiste harmaa (KQL)

Iron sininen mustalla katolla (YNM)

Nacré valkoinen mustalla katolla (XUI)

Flamme punainen mustalla katolla (XPA)

Schiste harmaa mustalla katolla (YUY)

Mattaväri Satin Schiste harmaa mustalla katolla (YVM)


MITAT

Mitat millimetreinä


MY RENAULT -SOVELLUS

Hallitse autoasi älypuhelimesi avulla. My Renault -sovellus on käytettävissäsi, kun Renaultistasi löytyy openR link tai Easy Link -multimediajärjestelmä sekä aktiiviset yhteyspalvelut.

HALUATKO LISÄTIETOA?


Haluatko saada ensimmäisten joukossa ajankohtaiset tiedot uudesta Renault Austral -mallista? Tilaa uutiskirje alta!


.