Renault ESPACE. Upeita yksityiskohtia ja ylellistä mukavuutta.

Renault_Espace_header-takuulla

Ylellinen Renault Espace edustaa muotoilua, joka on samalla kertaa sekä sulavalinjainen että voimakas. Renault Espacen yhtenäinen tyyli ulottuu pienimpiinkin yksityiskohtiin. Pure Vision led-valot antavat autolle persoonallisen ilmeen. Crossover-henkinen Renault
Espace sopii sekä edustuskäyttöön että vapaa-aikaan.

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

 

ULKOASU


Renault_Espace_ulkoasu_header

Pure Vision led-valot antavat Espacelle persoonallisen ilmeen. Crossover-henkinen Espace soveltuu samalla kertaa sekä edustuskäyttöön että vapaa-ajan harrastuksiin. Kevytmetallivanteiden muotoilu viittaa vauhtiin ja voimaan, kromin kiilto siellä täällä puolestaan korostaa tyylikkyyttä.

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

SISÄTILAT


Renault_Espace_sisatilat_header

Renault Espacen matkustamon suunnittelussa on noudatettu samaa tyylisuuntaa kuin yksityissuihkukoneen sisustuksessa. Kaiken kattavana tavoitteena on ollut täydellinen matkustusmukavuus. Valoisa matkustamo, mukavasti tukevat istuimet, laadukkaat materiaalit, kutsuva tunnelma, uusia ideoita... Miellyttävää oloa ja nautittavia kokemuksia kaikille aisteille.

Renault Espacen ohjaamossa kaikki auton toiminnot ovat hallinnassasi. Säätimet, valitsimet ja muut hallintalaitteet on sijoitettu ulottuvillesi kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Käytettävissäsi on R-Link 2 -kosketusnäyttö multimediatoimintoineen, ja Multi-Sense®-teknologian ansiosta voit muokata ajoasetuksia ja matkustamon tunnelmia kulloisenkin ajotilanteen tai vaikkapa oman mielialasi mukaan. Design ja teknologia pelaavat yhteen antaakseen sinulle parhaan ajonautinnon.

Ajoasetusten muokkaus, edistyksellinen teknologia, matkustamon muunneltavuus... Renault Espacen ominaisuudet ovat paljolti omatoimisesti hallittavissasi. Crossover-henkinen uusi Espace kykenee muuntautumaan monenlaiseen ajoon ja tarjoamaan sekä kuljettajalleen että matkustajilleen aivan uudenlaisia elämyksiä automatkoilla.

Yhdellä One-Touch-koskettimen hipaisulla voidaan muunnella Renault Espacen sisustusta. Sormen liikkeellä takaistuimet häipyvät näkymättömiin, yksi kerrallaan tai kaikki yhdessä. Alas taitettuina selkänojat muodostavat käytännöllisen kuormaustason. Ohjaamon puolella Espacessa on keskikonsolissa kannellinen lokero, jossa on USB-liitäntä, jakkiliitäntä ja SD-muistikortti. Perinteinen käsinelokero on korvattu Renault Easy Life -vetolaatikolla, joka on myös kuljettajan ulottuvilla. Renault Espacessa on tilaa joka puolella.

Yksilöllisesti muokattava ajokokemus

Renault_Espace_ohjaamo_heads_up

Heads-up -heijastusnäyttö

Käytössä on myös alas kojelautaan painuva heads-up -heijastusnäyttö.

Renault_Espace_ohjaamo_4control

4CONTROL

Renault Espace hallitsee kaarteet ainutlaatuisen 4CONTROL-nelipyöräohjauksen ja automaattisesti säätyvän iskunvaimennuksen avulla.

Renault_Espace_ohjaamo_mittaristo

TFT-mittaristonäyttö

TFT-mittaristonäyttö mukautuu Multi-Sense® -teknologian ansiosta valittavaan ajotapaan.

R-LINK 2 -MULTIMEDIAA SUURELTA RUUDULTA


Renault_Espace_rlink_header

Mittavaan, pystysuuntaiseen 8,7-tuumaiseen multimediaruutuun on yhdistetty R-Link 2, jonka kautta saat Renault Espacessa käyttöösi kaikki sovellukset ja toiminnot yhtä sujuvasti kuin tabletillasi kotona. Navigointi on helpompaa kuin koskaan ennen.

Hallitse kaikkea

Aivan oikean kätesi ulottuvilla, keskikonsolin yläpäässä, on kookas kosketusnäyttö, jota akäyttäessäsi et juuri joudu kääntämään katsettasi pois liikenteestä. Tästä ruudusta voit valita toiminnon ”Auto” ja sen kautta ottaa käyttöön Multi-Sense®-järjestelmän, ajoavustimet ja One-Touch-muuntelun takaistuimille. Voit valita ”Navigation” ja sieltä TomTom-karttanäytön, 3D-näytön tai TomTom Traffic*-näytön, jonka kautta saat reaaliaikaiset tiedot liikennetilanteesta. Valinta ”Multimedia” antaa monipuoliset mahdollisuudet musiikin kuunteluun, ”Telephone”- valinnalla taas voi käyttää puhelintasi handsfree Bluetooth®-järjestelmällä. Kaikki uusimman teknologian saavutukset ovat käytettävissäsi Renault Espacessa.

Yksilölliset yhteydet ja R-Link Store

Samoin kuin erillisillä tableteilla, myös R-Link 2:lla aloitusnäyttö voidaan tehdä yksilölliseksi ”widgeteillä” ja pikakuvakkeilla. Voit tallentaa jopa 6 profiilia, joilla on erilaiset istuinsäädöt, auton ajoasetukset ja ilmastoinnin ohjelmointi. Kun R-Link 2 on kytkettynä*, pääset kaikkiin sovelluksiin ja palveluihin, joita Renaultilla on tarjolla.

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internetyhteyttäkäyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Sovellukset eivät välttämättä ole suomenkielisiä, eikä sisältö ole kohdennettu Suomeen. Osa sovelluksista on maksullisia.

MULTI-SENSE -JÄRJESTELMÄ


Renault_Espace_multi-sense_header

MULTI-SENSE -järjestelmällä varustettu Renault Espace antaa käyttäjälleen mahdollisuuden muunnella auton ajokäytöstä ja matkustamon tunnelmaa tilanteeseen sopivaksi. Järjestelmän avulla voidaan vaihdella alustan reagointia, ajoherkkyyttä, reagointinopeutta, kiihtyvyyttä, matkustamon tunnelma-valaistusta, moottorin ääniä, istuinmukavuutta – siis lähes kaikkea, mikä vaikuttaa ajamisen kokonaisuuteen.

Sport-valinta

Haluatko autoltasi nopeaa reagointia ja erityisitä ajotuntemuksia? Multi-Sense®-järjestelmän Sport-valinnalla saat Renault Espacen crossover-luonteen parhaiten esille. Silloin alustan reaktiot ovat terävimmillään, iskunvaimennus on jäykkä ja 4Control-nelipyöräohjaus toimii. Tuloksena on parantunut kaarrepito, tunnokkaampi ohjaus ja herkästi kaasuun vastaava moottori. Mäkisellä ja mutkaisella tiellä Sport-valinta antaa Espacelle ominaisuuksia, jollaisia tämän kokoluokan autolta ei useinkaan osata odottaa.

Comfort-valinta

Kun käännät Multi-Sense®-valitsimen Comfort-asentoon, Renault Espace muuttuu leppoisaksi kulkuvälineeksi. Ohjaus kevenee, iskunvaimennus pehmenee eikä alusta enää välitä kaikkia tienpinnan muotoja kuljettajan käsille ja istumalihaksille. Sinisävyinen tunnelmavalaistus on rentouttava – ja lisäksi se torjuu herkkien matkustajien matkapahoinvointia. Hierova istuin puolestaan torjuu kuljettajan ajoväsymystä. Näin pitkätkin ajomatkat sujuvat mahdollisimman mukavasti.

 

4CONTROL KÄÄNTÄÄ NELJÄLLÄ PYÖRÄLLÄ


Renault_Espace_4control_header

Renault Espacen ainutlaatuinen ominaisuus on 4CONTROL-nelipyöräohjaus. Se tekee Espacen ketteräm-mäksi ahtaissa paikoissa kääntämällä takapyöriä vastak-kaiseen suuntaan kuin etupyöriä. Maantienopeuksilla kaarreajossa takapyörät taas kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä vakauttaa ajettavuutta ja parantaa kaarreominaisuuksia. Tämä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti. Renault Espacen MULTI-SENSE-järjestelmä vaikuttaa myös 4CONTROL-nelipyöräohjaukseen ja säätyvän iskunvaimennuksen toimintaan, jonka ansiosta kuljettaja voi muokata ajo-ominaisuuksia mieleisekseen.

MOOTTORI JA VAIHTEISTO


Renault_Espace_moottori_header

Renault Espacen voimanlähde edustaa uusinta sukupolvea, dynaamista ajettavuutta, vaivatonta tehokkuutta. Twin Turbo -ahdetulla dieselmoottorilla ja EDC-automaativaihteistolla saavutetaan erinomainen suorituskyky haaskaamatta polttoainetta ja lisäämättä CO2-päästöjä.

Blue dCi 200 EDC. Teho ja vääntö maksimissa.

Uusi 200-hevosvoimainen turboahdettu Blue dCi 200 -dieselmoottori antaa vahvaa vääntöä (400 Nm) mäennousuihin ja virkeää suorituskykyä kiihdytyksiin. Kaksoisturboteknologian ansiosta moottori antaa reilusti suorituskykyä erittäin laajalla moottorin käyntinopeusalueella. Moottoritehon hyödyntäminen on vaivatonta 6-vaihteisen EDC-kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta. Blue dCi 200 -moottorin ja automaattisen EDC-vaihteiston ansiosta uuden Renault Espacen ajaminen on aina nautinto.

AJOAVUSTIMET


Renault Espacessa kaikki on keksitty uudelleen, jopa oma ajotapasi. Ajoavustimia ja niihin liittyvää teknologiaa on sovellettu Espacessa aivan uudella tavalla, jotta ajaminen olisi entistä helpompaa ja turvallisempaa. Etäisyysvahti, kaistavahti, tasanopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, automaattijarrutus vaaratilanteessa... ja jopa pysäköintiavustin. Uusimman kehityksen teknologia vastaa näistäkin toiminnoista.

Renault_Espace_avustimet_vakionopeus
Mukautuva vakionopeussäädin
Vakionopeussäätimen avulla on helppo pitää turvaväli edellä ajavaan autoon. Mukautuva vakionopeussäädin on käytettävissä, kun nopeus on välillä 50 km/h ja 140 km/h. Järjestelmä jarruttaa, kun etäisyys on liian lyhyt ja painaa kaasua, kun tie on jälleen esteetön.
Renault_Espace_avustimet_nopeustunnistin
Liikennemerkkitunnistin
Järjestelmän avulla pystyt sovittamaan ajon kameran tunnistamien liikennemerkkien mukaisesti. Liikennemerkistä tunnistettu nopeusrajoitus näytetään mittaristossa ja järjestelmä varoittaa ylinopeudesta.
Renault_Espace_avustimet_hatajarrutus
Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta peräänajovaarasta suhteessa edellä kulkevaan ajoneuvoon. Jos kuljettaja ei reagoi tai jos reaktio ei riitä, jarrut aktivoituvat estääkseen tai vaimentaakseen törmäystä.
Renault_Espace_avustimet_pysaköinti
Aktiivinen pysäköintiavustin
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.

 

BOSE-JÄRJESTELMÄ - AINUTLAATUINEN ÄÄNI


Renault_Espace_Bose_header

Automatka voi olla myös sukellus musiikin maailmaan. Tämän voit kokea kuuntelemalla uuden Renault Espacen ainutlaatuista Bose® Surround Sound Systemiä. Yksitoista kaiutinta ja erillinen bassokaiutin tarjoavat vertaansa vailla olevan äänentoiston. Bose®-järjestelmä on räätälöity nimenomaan Espacen materiaaleihin ja rakenteisiin sopivaksi, jotta musiikki kuulostaa entistäkin enemmän live-esitystä. Äänet ovat sekä kirkkaita että luonnollisia, äänimaisema on samalla sekä laaja että yksityiskohtainen, ja millä tahansa matkustajanpaikalla istuva voi kokea äänen tasapainoisena, rikkaana ja hienostuneena. Tämän parempaa matkamusiikki tuskin voisi olla.

 

Laatu suunnittelun ja valmistuksen keskiössä

Renault Espacen valmistuksessa Douain tehtaalla tavoitteena on virheetön laatu. Laatutiimit – niin suunnittelun kuin tehtaankin puolelta – jakavat kokemuksiaan tämän projektin tiimoilta. Katso video alta.