RENAULT-KASKOVAKUUTUS

Renault-kasko huolenpitosopimuksen osana

Renault astuu uuteen aikakauteen autovakuutusten saralla Suomessa esitellessään Renault-kaskovakuutuksen. Tämä innovatiivinen ratkaisu täydentää huolenpitosopimusta tarjoten samalla täysin erillisen ja riippumattoman lisävakuutuksen liikennevakuutuksen rinnalle.

Voit siis säilyttää nykyisen tai aiemman vakuutusyhtiösi liikennevakuutuksen ja samalla liittää Renault-kaskovakuutuksen osaksi Renault-huolenpitosopimustasi. Kaskon siirtämisellä ei myöskään ole vaikutusta liikennevakuutusmaksuihisi.

Ensimmäinen kuukausi veloituksetta

Valitessasi Renault-kaskon huolenpitosopimuksen yhteydessä, saat ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksut veloituksetta.

Yhdistämällä kaskovakuutuksen ja huolenpitosopimuksen maksat kätevästi vain yhden laskun. Tämä tarkoittaa, että kaikki Renaultisi kunnossapitoon ja kuntoon liittyvät kulut sekä riskit on katettu yhdellä vaivattomalla ratkaisulla, jotta voit nauttia huolettomasta ajamisesta täysin siemauksin.

Laaja ja monipuolinen turva edullisesti

Renault-kasko on ainutlaatuinen vakuutustuote, jonka myöntää ranskalainen vakuutusyhtiö Wakam. Vakuutuksen hankkiminen on vaivatonta: auto liitetään Renault-maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä takaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan riippumatta asiakkaan nykyisestä bonustasosta.

Renault-kasko tarjoaa laajaa turvaa erilaisissa tilanteissa, kuten kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustapauksissa. Laaja kasko sisältää lisäksi monipuoliset lisäturvat, kuten laajennetun uusarvolunastuksen, autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset sekä lasivakuutuksen.

Miten saan Renault-kaskon autooni?

Renault-huolenpitosopimusta ja Renault-kaskoa tarjotaan sinulle Renault-autosi hankinnan yhteydessä maahantuojan ja joidenkin jälleenmyyjien yhteisenä kampanjana. Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön Renault-kaskosta vakuutusasioiden asiakaspalveluun alla olevasta painikkeesta.

 

Ranskalainen Wakam on Euroopan johtava palveluihin upotettujen vakuutusratkaisujen toimittaja. Yhtiöllä on 150 jakelukumppania yli 32 maassa. Yhtiön vakuutusmaksutulo vuonna 2022 oli 650 miljoonaa euroa.

Lue lisää Wakamin kansainvälisiltä sivuilta

Kysy lisää vakuutuksesta tai tee vahinkoilmoitus