TULOSSA: TÄYSIN UUSI
RENAULT TRAFIC E-TECH ELECTRIC

100% sähköä ja kaikki Traficin erinomaiset ominaisuudet

Yksi arvostetuimmista malleistamme saapuu markkinoille 100% täyssähköisenä. Saatavus tarkentuu myöhemmin.

jopa 294 km toimintamatka (WLTP)

Saavuta kaikki sähköisen ajamisen edut: ajamisen helppous, pääsy vähäpäästöisille ajoneuvoille tarkoitetuille ajo-, parkki- ja lastausalueille sekä jopa 294 km  yhdistetty WLTP-*toimintamatka ilman CO₂- tai hiukkaspäästöjä.

Nyt on aika muutokselle. Yrityksesi kehittyy ja niin mekin.


mitat ja sovitukset tarpeitasi kuunnellen

Sähkö-Traficin voi valita kahdella koripituudella; 5,08 tai 5,48 metriä. Näistä pitkäkorisessa on lisäksi kaksi korkeusvaihtoehtoa; 1,967 tai 2,498 metriä. Täysin uusi 100 % sähköinen Trafic E-Tech ei tee kompromisseja mm. luokkansa parhaan lastauspituuden suhteen.  Pitkäkorisella Trafic E-Tech electricillä voidaankin kuljettaa jopa 4,15 metriä pitkiä tavaroita väliseinän läpilastausluukun ja matkustajan istuimen alta löytyvän tilan ansiosta. Kuorma kiinnitetään 18 käytettävissä olevan kiinnityspisteen avulla.

Traficin tavaratila on jopa vakuuttava 8,9 kuutiometriä. Kuormatilan koko vaihtelee umpikoristen versioiden välillä 5,8:sta 8,9:ään kuutiometriin. Ohjaamosta löytyy tilaa pikkutavaroille jopa 88 litraa, josta lähes 20 litraa kojelaudassa, 14,6 litraa ovissa ja 54 litraa matkustajien penkin alla. Vetomassa on 750 kiloa ja kantavuus suurimmillaan lähes 1,1 tonnia.

Kahdella leveällä liukuovella apposen auki avautuvilla varustettuna voit helposti lastata paketit, eurolavat ja muut suuret tavarat. Nauti sisätilojen verhoiluratkaisuista, suojatuista pinnoista ja tarpeisiisi mukautetuista säilytysratkaisuista ja muista varusteista.

toimisto, joka kulkee mukanasi

Renault Trafic E-Tech 100% electric mahdollistaa muunneltavissa olevat työtilat – aivan kuten Traficin polttomoottoriversiokin. Ota mukaan tietokoneesi, tablettisi, kansiosi tai paperityösi vaikka työmaalta ja tee uudesta Traficista liikkuva toimistosi. Traficin kätevä taittuva etumatkustajan istuin tarjoaa toimivan työtason päivittäisen työn suorittamisen avuksi.