RENAULT VAKUUTUS

Uusi tapa vakuuttaa autosi ja ajaminen

Renault SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.

Renault SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset sekä valinnainen lasivakuutus.

Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin osoitteessa SmartDrive.fi.


Miten saan SmartDrive -vakuutuksen Renault autooni?

Näin saat Renault SmartDrive Autovakuutuksen

Saat Renault SmartDriven autosi vakuutukseksi näin:

  • kysy vakuutusta Renault-jälleenmyyjältäsi tai
  • soita numeroon suoraan 020 799 7502 (ark. 9–16)**

Lisätietoja saat SmartDrive-asiakaspalvelusta.

Hyödynnä myös SmartDrive Maksuturva

Tarjoamme Autovakuutukseen lisäpalveluna SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 300-700 euron kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta. Hinta määräytyy asiakkaalle tehdyn tarjouksen perusteella.*

*Rajoitukset ja tiedot

Renault SmartDrive Autovakuutus on saatavilla kaikilta Renault-jälleenmyyjiltä:

*Hinta määräytyy Smart Drive -asiakasneuvojan ilmoittaman sen hetkisen tiedon mukaan. Selvitä oma Maksuturvahintasi ottamalla yhteyttä Smart Drive asiakaspalveluun. Maksuturvasta tehdään erillinen sopimus. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive-sopimuksen eri vakuutusyhtiön toimittamaan muuhun vakuutukseen ilman rajoituksia. Maksuturva on saatavilla toistaiseksi uuden henkilöauton hankinnan ja SmartDrive-vakuutuksen ottamisen yhteydessä yksityishenkilöille, jotka auton ostohetkellä ovat 18-60-vuotiaita.

**Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min.