Renault SmartDrive Autovakuutus nyt vain 39 €/kk*

Renault SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.

Renault SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset. Lisäksi asiakkaanamme saat erityishinnat tuulilasin vauriokorjauksissa.

Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin osoitteessa SmartDrive.fi:

SmartDrive Autovakuutus

Tutustumistarjouksena tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut hintaan 39 €/kk*

Ensimmäisen vuoden jälkeen Renault SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja auton mukaan. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös kuljettajille, jotka ovat jo saavuttaneet korkean bonustason.

Nyt SmartDrive Maksuturva kaupan päälle

Tarjoamme nyt Autovakuutukseen veloituksetta myös SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 €:n kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta.

Lue lisää Maksuturvasta

Näin saat Renault SmartDrive Autovakuutuksen

Saat Renault SmartDriven autosi vakuutukseksi näin:

  • kysy vakuutusta Renault-jälleenmyyjältäsi tai
  • soita numeroon suoraan 020 799 7502 (ark. 9–16)**

Lisätietoja saat SmartDrive-asiakaspalvelusta.

SmartDrive-asiakaspalvelun yhteystiedot

Renault SmartDrive -autovakuutus on saatavilla tällä hetkellä myös seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Arton Auto (Tervajoki),
Autotalo Pelttari
(Pori ja Raisio),
Autoverkkokauppa.fi (Vantaa/Petikko),
Auto-Kilta (Lappeenranta, Mikkeli ja Savonlinna),
Avain Vaunu (Iisalmi, Joensuu ja Kuopio),
Autosalpa (Hyvinkää, Hämeenlinna, Kerava, Kouvola, Kotka, Lahti ja Porvoo),
Hämeen Auto Jyväskylä,
Keskusautohalli (Salo),
Käyttöauto (Tampere ja Seinäjoki)
Lohjanportin Auto (Lohja)
MetroAuto (Espoo/Suomenoja ja Helsinki/Herttoniemi).

*Tarjous on voimassa toistaiseksi yksityishenkilöille uuden henkilöauton auton hankinnan yhteydessä ensimmäisen 12 kk ajan, jonka jälkeen vakuutus jatkuu asiakkaan kanssa sovitun yksilöllisen hinnan mukaan. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive -sopimuksen omaan vakuutukseensa ilman rajoituksia.

**Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min.