Renault SmartDrive Autovakuutus – uusi tapa vakuuttaa autosi ja ajaminen

Renault SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.

Renault SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset. Lisäksi asiakkaanamme saat erityishinnat tuulilasin vauriokorjauksissa.

Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin osoitteessa SmartDrive.fi:

SmartDrive Autovakuutus

Hyödynnä myös SmartDrive Maksuturva

Vuoden 2021 puolella tehtäviin autokauppoihin saat lisäksi 300-700€ kuukausikorvauksella erillisenä sopimuksena SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 euron kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta**.

Lue lisää Maksuturvasta

Näin saat Renault SmartDrive Autovakuutuksen

Saat Renault SmartDriven autosi vakuutukseksi näin:

  • kysy vakuutusta Renault-jälleenmyyjältäsi tai
  • soita numeroon suoraan 020 799 7502 (ark. 9–16)**

Lisätietoja saat SmartDrive-asiakaspalvelusta.

SmartDrive-asiakaspalvelun yhteystiedot

Renault SmartDrive -autovakuutus on saatavilla tällä hetkellä myös seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Arton Auto (Tervajoki),
Autotalo Pelttari
(Pori ja Raisio),
Autoverkkokauppa.fi (Vantaa/Petikko),
Auto-Kilta (Lappeenranta, Mikkeli ja Savonlinna),
Avain Vaunu (Iisalmi, Joensuu ja Kuopio),
Autosalpa (Hyvinkää, Hämeenlinna, Kerava, Kouvola, Kotka, Lahti ja Porvoo),
Hämeen Auto Jyväskylä,
Keskusautohalli (Salo),
Käyttöauto (Tampere ja Seinäjoki)
Lohjanportin Auto (Lohja)
MetroAuto (Espoo/Suomenoja ja Helsinki/Herttoniemi).

*Hinta määräytyy Smart Drive -asiakasneuvojan ilmoittaman sen hetkisen tiedon mukaan. Selvitä oma Maksuturva-hintasi ottamalla yhteyttä Smart Drive asiakaspalveluun. Maksuturvasta tehdään erillinen sopimus. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive-sopimuksen eri vakuutusyhtiön toimittamaan muuhun vakuutukseen ilman rajoituksia. Maksuturva on saatavilla toistaiseksi uuden henkilöauton hankinnan ja SmartDrive-vakuutuksen ottamisen yhteydessä yksityishenkilöille, jotka auton ostohetkellä ovat 18-60-vuotiaita.

**Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min.