Renault ZOE – kolmannen sukupolven sähköauto!

Uusi ZOE vakuuttaa toimintamatkallaan, latauksen helppoudella, tekniikallaan ja uudistetulla muotoilullaan! Renault ZOE oli viime vuosikymmenellä Euroopan eniten myyty sähköauto. Nyt kolmannen sukupolven ZOE:lla pääsee entistä pidemmälle ja vaivattomammin. Ulkonäköä on hiottu ja sisustus on Renaultin nykytyyliin kokenut vallankumouksen. Mukavuus, varustelu ja yhdistettävyys ovat ZOE:ssa nyt aivan uudella tasolla. Näin ollen uusi ZOE on loistava vaihtoehto kaikille perinteisille kaupunkiautoille tarjoten erittäin kilpailukykyiset käyttökustannukset. Yksityisautoilun lisäksi ZOE on loistava vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat vaikuttaa esimerkillään.

Tutustu Renault Zoe -kampanjaan ›


 

INNOVATIIVINEN JA KORKEALAATUINEN TEKNOLOGIA


Helposti havaittava teknologia ja viehättävä muotoilu sivistyneellä viimeistelyllä tekevät kolmannen polven ZOE:sta yhden pidetyimmistä sähköautoista. Uudistetun rouheamman etuosan C:n muotoiset täys-LED-ajovalot, takaosan dynaamiset LED-suuntavilkut, dynaamiset LED-sumuvalot ja älyavainkortti lähestymis ja kävele pois -toiminnoilla ovat loistavia esimerkkejä autossa käytetystä ja saatavissa olevasta teknologiaosaamisesta. Esimerkkejä ZOE:n tyylikkäistä yksityiskohdista ovat valaistu latauspistoke logon alla, kromi-pinnoitetut yksityiskohdat ja korin väriset sivupeilit LED-suuntavilkuilla. Kaikki nämä ovat myös seikkoja, jotka myös lisäävät auton statusta ja pitävät arvoa yllä.

 

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

 

SISÄTILAT JA ESIMERKILLISIÄ MATERIAALIVALINTOJA


Digitaalinen 10-tuumainen muokattavissa oleva mittaristo vakiovarusteena, Easy Link -multimediajärjestelmä 7- tai 9,3-tuumaisella kosketusnäytöllä ja autoon tervetulleeksi toivottavat uudistetut sisätilat tekevät ajamisen arjesta sujuvaa ja erittäin miellyttävää. Saatavilla oleva Bose® -audiojärjestelmä parennellulla äänierityksellä tekee osaltaan musiikin kuuntelusta uudenlaisen kokemuksen.

Matkustamossa on korkealaatuiset materiaalit, joiden kosketustuntuma on miellyttävä iholla. Uudessa ZOE:ssa saatavilla istuinverhoilut kierrätetyistä materiaaleista.

 

PIDEMPI TOIMINTAMATKA.


 

Suomeen ZOE:n tuonti aloitettiin auton toisen sukupolven myötä, kun ajoakun energiasisältö kasvoi aikasemmasta mallista 41 kilowattituntiin. Nyt kolmannen sukupolven uudessa ZOE:ssa on 52 kWh kokoinen akku, minkä ansiosta toimintamatka on WLTP-normin mukaan jopa 395 km. Huomattavaa on, että akun kasvaneesta energiasisällöstä huolimatta sen koko on ennallaan ja painoa on tullut vain parikymmentä kiloa lisää.

Kokeile miten eri olosuhteet vaikuttavat toimintamatkaan

SÄHKÖISEN AJAMISEN NAUTINTO JA SÄHKÖN HYÖDYNTÄMINEN


Moottoreina uudessa ZOE:ssa ovat vuonna 2018 esitelty 80 kilowatin tehoinen ja uusi 100 kilowatin tehoinen sähkömoottori, jotka ovat molemmat Renaultin suunnittelemia ja valmistamia. Väkevämmän uutuusmoottorin suurin vääntömomentti on 245 Nm. Uudella R135-moottorilla varustettuna ZOE kiihtyy nollasta sataan sähäkästi 9,5 sekunnissa ja 80 – 120 km/h kiihdytys sujuu yli kaksi sekuntia nopeammin kuin ennen.

Ajamisesta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. ZOE käynnistyy napin painalluksella ja nyt perinteisen vaihteenvalitsimen tilalla on kevyesti toimiva e-shifter. Se lähettää kuljettajan toiveet sähköisesti eteenpäin ja säästää yhdessä automaattisen käsijarrun kanssa tilaa keskikonsolissa.

Etenkin kaupungissa on iloa uudesta ajotilasta, B-modesta, joka tehostaa jarrutusta, kun jalka nostetaan kaasupolkimelta. Sen ansiosta ZOE:a voi ajaa lähes koko ajan yhdellä polkimella siirtämättä jalkaa jarrulle. Valinta tavallisen ajon (D-mode) ja uuden B-moden välillä tehdään e-shifterillä.

 

UUDET AJOA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT TEKEVÄT AJOSTA MUKAVUUDEN LISÄKSI TURVALLISEMPAA.


Etu- ja takaosan pysäköintitutkat, peruutuskamera ja Easy Park Assist -pysäköintiavustin.
Järjestelmä informoi kuljettajaa ajoneuvon ja muun esineen/kohteen välisestä etäisyydestä.
Easy Park Assist -toiminon avulla pysäköit helpommin tiukkoihinkin paikkoihin ja halutessasi pysäköintiavustin hoitaa ohjausliikkeet puolestasi.*
Kaistavaroitin ja kaista-avustin. Täysin uusi ZOE varoittaa sinua ja korjaa ajolinjaa, jos auto suuntaa pois ajokaistaltaan ilman että vilkkua käytetään.*
Renault Pure Vision LED -valojärjestelmä kaukovaloautomatiikalla. Täysin uusi ZOE on varustettu tehokkaalla Pure Vision LED -järjestelmällä, joka on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille, kun auto saapuu taajamaan tai lähestyy toista ajoneuvoa.*
Sähköinen käsijarru ja Auto Hold -järjestelmä.
Sähköinen käsijarru aktivoi käsijarrun ja lopettaa aktivoinnin automaattisesti. Kaupungissa on iloa Auto-Hold-toiminnosta, joka pitää auton paikallaan, kun jalka nostetaan jarrulta aina siihen saakka kunnes painetaan uudelleen kaasupoljinta.
Katvealuevaroitin. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa sivupeileihin sijoitetuilla merkkivaloilla, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa vaikeasti havaittavissa.*
Nopeusvaroitin liikennemerkkien tunnistuksella. Autoon sijoitetun kameran avulla täysin uusi ZOE välittää sinulle tiedon nopeusrajoituksesta ja auttaa sinua ajamaan rajoitusten mukaan.*

*Auton varusteet ovat ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta.

 

HELPPOA, NOPEAA JA MONIPUOLISTA LATAAMISTA


Uuden ZOE:n vakiovarusteena oleva 22 kW Type 2 Caméléon™ -laturi on markkinoiden monikäyttöisin. Lisäksi lisävarusteena saatavilla oleva 50 kW pikalaturi mahdollistaa nopean latauksen kaikilla latausasemilla. Voit ladata autoasi kotonasi tai matkanpäällä!

 

YHTEYDESSÄ AUTOSI KANSSA – MY RENAULT


Täysin uuden ZOEn ratissa voit tehdä elämästäsi helpompaa MY Renault -sovelluksen avulla. MY Renault-sovellukseen yhdistyttyäsi löydät esimerkiksi reittisi varrella olevia latauspisteitä, tarkistat toimintamatkaa ja näet autosi lataustilan. Voit käynnistää tai ajastaa latauksen sekä esilämmittää tai viilentää auton etänä. MY Renault -palvelu tulee saataville uuteen ZOEen lähiviikkoina.

Kokeile miten nopeasti eri latauslaitteet toimivat

 

 

HYÖDYNNÄ 2000 EURON SÄHKÖAUTON HANKINTATUKI!

Lue tarkemmin ehdoista Traficomin sivuilta › › ›