Uusi Renault MÉGANE Sport Tourer – laatua jokaisessa linjassa

Uusi Mégane Sport Tourer

Uudenaikaista liikkuttavaa veistoksellisuutta

Uuden Renault Mégane Sport Tourer nostaa panoksia. Edustava ulkoasu, lihaksikas sporttinen linjakkuus, huipputekninen kojelauta ja yksinkertaisesti elegantti hienostuneisuus ovat uuden Mégane Sport Tourerin identiteetti. Veistoksellisen patsaan lailla autossa korostuvat harmoniset muodot, kromikoristeltu etusäleikkö, tyylikkäät vanteet ja C:n muotoisten ajovalojen linja keulassa. Arvokas ulkonäkö täydentyy LED-teknologialla ajovaloissa ja toiminnallisuus muuntautumiskykynsä, monipuolisuutensa ja erinomaisen käsiteltävyytensä ansiosta. Meganen neljää sukupolvea on myyty kaikkiaan Euroopassa jo yli  seitsemän miljoonaa kappaletta. Uusi Renault Megane Sport Tourer soveltuu loistavasti niin yksityis-, kuin ammattikäyttöön.

Uusi Mégane Sport Tourer on saatavilla Zen-, Intens ja R.S. Line -varustelutasoissa. Intens -varustelutasossa varustelista on lähes hengästyttävän pitkä, sillä vakiona ovat muun muassa älyavainkortti, kaukovaloavustin, kuljettajan vireystilan valvonta, lämmitettävä ohjauspyörä, tummennetut takalasit ja tummentuva kehyksetön sisätaustapeili ja monipuolinen Multi-Sense -järjestelmä.

Uusi Renault Mégane on myynnissä nyt myös lataushybridinä.

PYYDÄ TARJOUS

KATSO AJANKOHTAISET KAMPANJAT

KATSO PLUG-IN HYBRIDI

 

Uusi Mégane Sport Tourer

ULKOASU


Renault Méganen uusi sukupolvi on saanut kiitosta upeasta ulkonäöstään. Sen takia muotoihin ei ole nykyisen uudistuksen yhteydessä tehty merkittäviä muutoksia. Edessä on nyt tehokkaat virtaa säästävät täys-LED valot , jotka parantavat näkyvyyttä yöaikaan. Valoissa on merkin tunnukseksi otettu C-valokuvio, joka antaa viimeisen silauksen uuden Mégane Sport Tourerin veistokselliselle ilmeelle. Myös sumuvalot ovat nyt toteutettu LED-tekniikalla. Lisäksi keulalla on uusi puskuri ja auton tyylikkyyttä painottava kromisäleikkö. Uudistuneen Méganen perän LED-takavalot, joissa on kaikissa varustetasoissa dynaaminen vilkku, viimeistelevät tyylikkään muotoilun.

Sivuprofiilissa huomaa uudet upeat vanteet ja uuteen Méganeen saatavilla oleva haineväantenni saa uuden Meganen linjakkuuden korostumaan (ei Zen-varustetaso). Uudistuneen Méganen perän LED-takavalot, joissa on kaikissa varustetasoissa dynaaminen vilkku, viimeistelevät tyylikkään muotoilun.

 

Uusi Mégane Sport Tourer

Uusi Mégane Sport Tourer

SISÄTILAT


Sopeutumiskykyistä mukavuutta

Uusi Renault Mégane Sport Tourer tekee arjestasi mukavampaa ensiluokkaisella ajomukavuudella – matkustit sitten yksin tai isommalla porukalla. Sisätiloja hallitsevat laadukkuus ja harmonia. Matkustamo on erittäin miellyttävä ja sen viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Ajokokemus on kokonaisvaltaisen hienostunut. Uuden Renault Mégane Sport Tourerin sisätilat on suunniteltu myös takamatkustajien mukavuutta silmällä pitäen.

Ohjaamoon on tehty paljon parannuksia, jotka tekevät siitä erittäin modernin ja nostavat samalla Méganen laatuvaikutelmaa. Kaikissa versioissa on joko 7- tai 10-tuumainen digitaalinen mittaristo ja 7- tai 9,3-tuumainen Easy Link -multimediajärjestelmän kosketusnäyttö. Vakiovarusteisiin kuuluu myös kaksialueinen automaatti-ilmastointi, jonka käyttö on uusien katkaisimien ansiosta erittäin helppoa. Verhoilumateriaalit ovat aiempaa korkeatasoisempia ja kuljettajaa avustavia edelleen kehitettyjä järjestelmiä on saatavana enemmän kuin ennen.

Polttomoottori -version jopa 563 litran kokoisessa suuressa tavaratilassa kuljetat mukana kaiken tarpeellisen. Intens-tason Easy Fold-järjestelmän ansiosta kaatuvat takapenkit helposti yhdellä liikkeellä ja näin kasvaneen tavaratilan lattia pysyy tasaisena. Näin isompienkin tavaroiden kuljetus on erittäin kätevää. Lisäksi etumatkustajan selkänojan voi taittaa eteen. Tämä muunneltavuus mahdollistaa jopa 2,7 metriä pitkien esineiden kuljettamisen autossa!

Aja oman makusi mukaisesti ja räätälöi ajokokemuksesti

Olipa tarpeesi millainen hyvänsä, voit räätälöidä autosi ominaisuuksia tarpeen mukaan uuden Meganen MULTI SENSE-järjestelmällä. Järjestelmän avulla voit muokata tunnelmavalaistuksen väriä, ajotilavalintoja, sekä ilmastoinnin ja lämmityksen toimintatapaa ajotilanteen ja mielialan mukaan. Voit valita sinulle kulloinkin sopivan vaihtoehdon neljästä ajotilasta. Erilaisia ajotiloja edustavat Eco, Comfort, Sport ja My Sense. Eco-tila optimoi auton polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä. Comfort sopii erinomaisesti rentoon ja mukavaan ajamiseen ja Sport ajotilassa auto reagoi nopeasti kuljettajan toiveisiin ja siten tarjoaa nimensä mukaisesti urheilullisemman ajokokemuksen esim. nopeissa kiihdytyksissä. My Sense -tilassa voit vapaasti muokata auton eri ominaisuudet oman mieltymyksesi mukaiseksi.

EASY LINK -multimediajärjestelmällä voit hallinnoida isompaa kokonaisuutta autosi näytöltä käsin. Auton jopa 9,3-tuumainen kosketusnäyttö tukee sekä Android Auto™*- että Apple CarPlay™ -älylaitteiden sisällön peilaamista. 4G-yhteys antaa sinulle pääsyn moniin palveluihin, kuten automaattiseen hätäpuheluun onnettomuuden sattuessa, automaattisiin navigaatio- ja järjestelmäpäivityksiin sekä liikennetiedotteisiin, polttoaineen hintoihin lähialueilla ja Google Search -osoitehakuun. Voit muokata näyttöä omien mieltymystesi mukaan valitsemalla pienoissovelluksia – aivan kuten älypuhelimessasi. Maailma aukeaa eteesi suurella ja helppokäyttöisellä näytöllä. *

*Internetyhteyden vaatimat toiminnot tarvitsevat maksullisen palvelun tilaamisen koeajan päätyttyä. Sovelluksien ja palveluiden valikoima, niiden kieli ja alueellinen tuki vaihtelevat maakohtaisesti. Automaattisen päivitystoiminnon lisäksi muut päivityskeinot voivat olla tarpeellisia. Älypuhelimen peilaukseen Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -tuki: Toiminnot vaativat yhteensopivan puhelinmallin ja niissä on maa-, kieli- ja puhelinkohtaisia rajoituksia. Android-puhelimet tarvitsevat puhelimeen Android Auto -sovelluksen, jonka saatavuus on Suomessa rajoitettua. Apple CarPlay™ ja Android Auto™ käyttävät matkapuhelimeen datansiirtoa.

Android Auto™ on Google Inc.:n tavaramerkki. Apple CarPlay™ on Apple Inc.:n tavaramerkki.

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT


TCe 140 / TCe 140 EDC7  – ajomukavuutta tehosta tinkimättä

Meganen suorituskykyisessä TCe 140 -bensiinimoottorissa teho ja vääntö ovat loistavia alhaisista kierroksista lähtien ja hiukkassuodattimen avulla päästöt pysyvät matalina. Moottorissa on lukuisia kehittyneitä ratkaisuja, kuten uusittu nokka-akselien muuttuva ajoitusjärjestelmä ja uudenlainen sylinteriputkien pinnoitus kitkan vähentämiseksi. Osittain integroitu pakosarja ja sähköisesti ohjattu turboahdin mahdollistavat entistä paremman yhdistelmän suorituskykyä ja polttoainetaloutta. Moottori on saatavilla 140 hevosvoimaisena automaattisella EDC7-kaksoiskytkinvaihteistolla ja Zen-varustelutasolla myös manuaalivaihteisena.

Blue dCi 115 EDC7 – suorituskykyä

Blue dCi -dieselmoottori tarjoaa korkeamman väännön ja tehon ajomukavuuden varmistamiseksi. Pakokaasujen päästöjen vähentämiseksi Blue dCi -dieselmoottori on varustettu AdBlue® SCR-järjestelmällä**. Tämä tekniikkaa muuttaa typpioksidipäästöjä harmittomiksi kaasuiksi. AdBlue® -lisäainetta on saatavilla mm. huoltoasemilta ja auto ilmoittaa, kun AdBlue® -säiliö on täytettävä.

** AdBlue® SCR-järjestelmässä pakokaasujen hiukkassuodattimeen suihkutetaan erikseen täytettävästä säiliöstä AdBlue® -nestettä, jonka sisältämä ammoniakki (NH3) aiheuttaa kemiallisen reaktion muuttaen typpioksideja (NOx) puhtaammiksi kaasuiksi (vesihöyryä ja harmitonta typpeä).

Automaattinen EDC7 -kaksoiskytkinvaihteisto

Nykyaikainen automaattinen EDC-kaksoiskytkin-vaihteisto yhdistää perinteisen automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston taloudellisuuden sekä suorituskyvyn. Vaihteisto on 7-vaihteinen ja se tarjoaa joustavuutta, suorituskykyä sekä alhaisen polttoaineenkulutuksen. Mitä muuta voisit toivoa?

E-TECH Plug-in hybrid

Renault Megane on saatavilla myös lataushybridinä!

KATSO PLUG-IN HYBRID

Uusi Mégane Sport Tourer

AJOAVUSTIMET


Turvallisuutta ja mielenrauhaa

Innovatiiviset teknologiat ovat apunasi, jotta ajaminen olisi yksinkertaisempaa ja selkeämpää. Uusi Renault Mégane Sport Tourer antaa matkoillesi mielenrauhan edistyksellisten ajoavustimien avulla. Kojelaudan digitaalimittaristo tai saatavilla oleva tuulilasin HUD-heijastusnäyttö tuovat kaiken tarvittavan tiedon ulottuvillesi. Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävarusteena olevien ajoavustimien ansiosta ajamisen mukavuuden saavuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Mégane Sport Tourerilla ajat turvallisesti.

Vireystilan valvonta
Tämä ominaisuus analysoi ajotyyliäsi ratin liikkeitä seuraamalla ja varoittaa jos havaitsee merkkejä väsymisestä. Ilmoitus näytössä ehdottaa sinua pitämään taukoa ajamisesta.
Kaistavaroitin ja kaista-avustin.
Uusi MEGANE varoittaa sinua ja korjaa ajolinjaa, jos auto suuntaa pois ajokaistaltaan ilman että vilkkua käytetään.*
Moottoritie- ja ruuhka-avustin.
Tämä älykäs varustekokonaisuus yhdistää mukautuvan vakionopeudensäätimen Stop & Go -toiminnolla ja kaistakeskittimeen. Mukautuva vakionopeudensäädin säätelee auton nopeutta ja säilyttää turvallisen välimatkan edellä ajaviin ajoneuvoihin. Liikenneruuhkassa auto pysähtyy tarvittaessa ja voi lähteä jopa automaattisesti liikkeelle jälleen, kun liikenne edessä alkaa edetä. Lisäksi järjestelmä pyrkii pitämään auton oman ajokaistansa keskellä (kuljettajan on pidettävä kädet ohjauspyörällä). *
Etu- ja takaosan pysäköintitutkat, peruutuskamera ja Easy Park Assist -pysäköintiavustin.
Järjestelmä informoi kuljettajaa ajoneuvon ja muun esineen/kohteen välisestä etäisyydestä.
Easy Park Assist -toiminon avulla pysäköit helpommin tiukkoihinkin paikkoihin ja halutessasi pysäköintiavustin hoitaa ohjausliikkeet puolestasi.*
Risteävän liikenteen varoitin peruutettaessa
Varoitin tarkkailee takanasi ohi kulkevaa liikennettä ja varottaa, mikä olet parkkiruudusta peruuttaessa menossa suoraan toisen auton eteen. 
Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistimella. Uusi MEGANE suojelee sinua ja muita tiellä liikkujia. Auto varoittaa, jos edellä oleva ajoneuvo jarruttaa äkillisesti tai jalankulkija lähtee ylittämään tietä. Järjestelmä pystyy myös tekemään automaattisen hätäjarrutuksen.*
Nopeusvaroitin liikennemerkkien tunnistuksella. Autoon sijoitetun kameran avulla täysin uusi MEGANE välittää sinulle tiedon nopeusrajoituksesta ja auttaa sinua ajamaan rajoitusten mukaan.*
Katvealuevaroitin. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa sivupeileihin sijoitetuilla merkkivaloilla, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa vaikeasti havaittavissa.*
*Kaikki turvajärjestelmät ovat avustavia järjestelmiä ja vastuu ajamisesta on aina kuljettajalla. Varusteet ja ominaisuudet varustelutasosta riippuen joko vakio- tai lisävarusteita.

 

Uusi Mégane Sport Tourer

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

KATSO LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI