Kadjar

RENAULT KADJAR – MUOTOILTU AJETTAVAKSI

Renault KADJAR on tyylikäs ja sporttinen SUV

Renault KADJAR on loistava katumaasturin ominaisuudet täyttävä auto arjen seikkailijoille. Haastavampikin tie taittuu mukavasti korkean 20 cm maavaran ansiosta. Nykyaikainen ohjaamo, erinomainen ergonomia ja mukavat istuimet kutsuvat nauttimaan ajomatkojen jokaisesta hetkestä. Reilun kokoiseen tavaratilaan (472 l) mahtuu kaikki tarvittava helposti. Kokonaisuuden kruunaa markkinoiden paras hinta-laatusuhde.


ULKOASU

Renault KADJAR on muodoiltaan dynaaminen. Auton etuosassa on persoonallinen ulkomuoto, joka näkyy kromikoristeisena, led-valojen kehystämänä etusäleikkönä.  KADJARissa on SUV-henkiset etu- ja takasuojalevyt sekä jopa 18” kevytmetallivanteet. Katolla oleva haineväantenni sulautuu erinomaisesti auton virtaviivaiseen tyyliin.

VÄRIT

Värit

Glacier valkoinen (369) Perusväri

Nacre valkoinen (helmiäisvalkoinen) (QNC)

Highland harmaa (KQA)

Titanium harmaa (KPN)

Iron sininen (RQH)

Flamme punainen (NNP)

Étoilé musta (GNE)


SISÄTILAT

Kadjarin sisätilat ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta niin medialta kuin omistajilta. Korkeaan laatuun on panostettu ja työn tulokset näkyvät ja tuntuvat pienissä yksityiskohdissa, kuten osien sovituksessa ja materiaaleissa.

 Nykyaikainen ohjaamo, erinomainen ergonomia, uudenlaiset istuimet ja kromikoristelut kutsuvat nauttimaan ajomatkojen jokaisesta hetkestä. Tyylikäs kojelauta, taustavalaistu keskikonsoli ja lukuisat tarkkaan harkitut yksityiskohdat…

Monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä

Renault KADJAR on suurenmoinen myös sisätiloiltaan. Auton lastaaminen on helppoa, kun säätää tavaratilan välipohjan korotettuun asentoon. Saat helposti lisää tavaratilaa, kun takapenkin ja matkustajan etuistuimen selkänojat kääntää alas yksinkertaisilla Easy break -vivuilla, jotka sijaitsevat tavaratilan reunoilla. Maastopyörä, retkeilyvarusteet, lumilauta tai sukset – kaikki mahtuvat mukaan.

Matkustajien mukavuutta on ajateltu muun muassa etuosassa olevilla reiluilla mukitelineillä, takaosan ilmastoinnin tuuletussuuttimilla ja takapenkin USB-virtaliitännöillä. Etuistuimet ovat lämmitettäviä ja kyynärnoja liu’utettavissa kuljettajalle sopivaan kohtaan.

Varusteet ja toiminnot varustelutason mukaan joko vakio- tai lisävarusteena.

Kadjar, R-Link 2

R-LINK 2 – maailma ulottuvillasi

Keskikonsoliin integroitu R-LINK 2 -multimediajärjestelmän 7-tuumainen kosketusnäyttö istuu kojelautaan saumattoman tyylikkäästi ja se on helppokäyttöinen. Useimmin käytettävät säätimet esim. ilmastointilaitteen säätö on ergonomisesti erillisinä kytkiminä kojelaudassa.

R-LINK 2 parantaa matkustusmukavuutta antamalla mahdollisuuden nauttia sujuvasti toimivasta ja yksilöllisestä multimediasta. Järjestelmässä on sisäänrakennettu nettiyhteys, jonka avulla saat käyttöösi palveluja, kuten reaaliaikaiset TomTom Traffic* -liikennetiedotteet. Android AutoTM – ja Apple CarPlayTM -tuen** avulla voit käyttää älypuhelimen sovelluksia helposti R-LINK 2 -järjestelmän näytöltä.

* Internetyhteyden vaatimat toiminnot, kuten TomTom Traffic, tarvitsevat maksullisen palvelun tilaamisen koeajan päätyttyä. R-Link ja R-Link Storen sovellusvalikoima, niiden kieli ja alueellinen tuki vaihtelevat maakohtaisesti.
** Älypuhelimen peilaukseen Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -tuki: Toiminnot vaativat yhteensopivan puhelinmallin ja niissä on maa-, kieli- ja puhelinkohtaisia rajoituksia. Android-puhelimet tarvitsevat puhelimeen Android Auto -sovelluksen, jonka saatavuus on Suomessa rajoitettua. Apple CarPlay™ ja Android Auto™ käyttävät matkapuhelimeen datansiirtoa. Apple CarPlay™ on Apple Inc:n tavaramerkki ja Android Auto™ on Google Inc:n tavaramerkki.

Lisätietoja toiminnoista ja yhteensopivuuksista saat automyyjältä.

Kadjar, Bose

 

BOSE® SOUND SYSTEM – Tutustu uuteen äänimaailmaan

Matalia ääniä syventämällä ja korkeita ääniä tarkentamalla Bose®- äänentoistojärjestelmä luo akustisen todellisuuden ja muuttaa crossoverin sisätilat konserttisaliksi. Seitsemän tehokasta kaiutinta, erillinen bassokaiutin sekä erikoisasetuksin säädetty digitaalinen vahvistin välittävät kuulijoille laaja-alaisen äänimaailman. Kirkas sointi, ryhdikkäät rytmit, syvälliset soinnut… Sekä etu- että takaistuimilla ääni on rikasta, tasapainoista ja tarkkaa. Renault Kadjarissa mukavuuteen kuuluu myös musiikki.


MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT

Suorituskykyä ja ajonautintoa uhkuva turboahdettu TCe 160  bensiinimoottori reagoi hyvin herkästi ja kiihtyy nopeasti kaikilla käyntinopeuksilla. 140 hv:n ja 160 hv:n TCe turbomoottorit ovat saatavilla automaattisella 7-vaihteisella kaksoiskytkinautomaatilla ja 140 hv:n moottori myös 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla.

 Moottoreiden tehokkuus sekä kulutus- ja päästöarvot ovat markkinoiden huippuluokkaa ja niiden mahdollistama ajomukavuus on aivan omaa luokkaansa!

Bensiinimoottorit

TCe 140 ja 160 – suorituskykyä ja mukavuutta
Uudessa bensiinimoottorisukupolvessa on parantunut suorituskyky ja hiukkassuodatin (GPF). Moottorin teho ja vääntö on kasvanut alhaisilta kierroksilta lähtien tarjoten lisää ajomukavuutta. Uudessa moottorissa on lukuisia kehittyneitä ratkaisuja, kuten uusittu nokka-akselien muuttuva ajoitusjärjestelmä ja uudenlainen sylinteriputkien pinnoitus kitkan vähentämiseksi. Osittain integroitu pakosarja ja sähköisesti ohjattu turboahdin mahdollistavat entistä paremman yhdistelmän suorituskykyä ja polttoainetaloutta. Moottori on saatavilla 140 ja 160 hevosvoimaisina versioina. Molemmat EDC-automaattivaihteistolla ja 140 hevosvoimainen myös manuaalina.

Bensiinimoottorien pakokaasujen hiukkassuodatin. Hiukkaspäästöjen vähentämiseksi uudet suorasuihkutusmoottorit on varustettu pakokaasujen hiukkassuodattimella (GPF). Suodatin pysäyttää pakokaasujen hiukkaspäästöjä ja puhdistaa ne polttamalla automaattisella toiminnolla. Hiukkassuodatin ei tarvitse säännöllisiä huoltotoimenpiteitä.

EDC-vaihteisto. Nykyaikainen automaattinen EDC-kaksoiskytkin-vaihteisto yhdistää perinteisen automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston taloudellisuuden sekä suorituskyvyn. Vaihteisto on 7-vaihteinen ja se tarjoaa joustavuutta, suorituskykyä sekä alhaisen polttoaineenkulutuksen.

 

AJOAVUSTIMET – HALLITUT AJOLINJAT

Jotta jokainen ajomatkasi olisi mahdollisimman hyvin hallinnassasi, KADJARin kamera, 12 anturia ja tutka valvovat jatkuvasti auton liikkeitä. Ylititkö sulku- tai keskiviivan kytkemättä suuntavilkkua? Kaistavahti varoittaa siitä ja voit korjata ajolinjan. Ylititkö nopeusrajoituskyltissä ilmoitetun ajonopeuden? Ylinopeusvaroitin huomauttaa siitä ja voit laskea nopeutta sallittuun nopeuteen. Haluatko pysäköidä kahden ajoneuvon väliin? Easy Park Assist -pysäköintiavustin hoitaa sen puolestasi.* Nyt saatavilla myös mukautuva vakionopeudensäädin, jonka avulla ajaminen on helppoa ja rentoa. Kadjarilla ajat turvallisesti.

* Saatavana malliversion mukaisesti joko vakio- tai lisävarusteena.

Aktiivinen pysäköintiavustin – Easy Park Assist

Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.

Sokean kulman valvontajärjestelmä

Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.

Aktiivinen hätäjarru

Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta peräänajovaarasta suhteessa edellä kulkevaan ajoneuvoon. Jos kuljettaja ei reagoi tai jos reaktio ei riitä, jarrut aktivoituvat estääkseen tai vaimentaakseen törmäystä.

Mäkilähtöavustin

Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.