Renault KADJAR. Uusi tyyli crossover markkinoille.

Renault_Kadjar_crossover_header

Virtaviivainen muotoilu, vahva etusäleikkö ja atleettiset hartiat – Renault Kadjar henkii puhdasta rohkeutta. Tämä innokas, jykevätekoinen ja sporttinen ajoneuvo on oiva kumppani arkeesi. Se odottaa vain käskyäsi lähteä kanssasi kohti uusia seikkailuja.

Renault_Kadjar_top1

Lujaa luonnetta

Suurikokoiset, veistokselliset takavalot, C-kirjaimen muotoiset LED-huomiovalot, 17- ja 19-tuumaiset kevytmetallivanteet… Kadjarin tuntomerkit huokuvat arvovaltaa ja yksilöllisyyttä sekä korostavat sen innovatiivista muotoilua.

Renault_Kadjar_top2

Nelivedon vapautta

Poistu tavanomaisilta reiteiltä ja koe jotain ihan uutta. Kääntämällä kiertosäädintä crossoveri siirtyy nelivetotilaan ja vie turvallisesti henkeäsalpaaviin maisemiin. Suuremmalla maavaralla, alumiinisilla kattokiskoilla, kylkilistoilla sekä etu- ja takasuojuksilla varustettuna Kadjar toivottaa sinut tervetulleeksi crossoverien maailmaan!

Renault_Kadjar_top3

Seikkailua kaupungissa

Heittäydy arjen seikkailuun ja löydä kaupungista aivan uusia puolia. Energy dCi 110 -moottorin, Stop & Start -järjestelmän ja jarrutusenergian talteenottotoiminnon (ESM) ansiosta Kadjarin kulutus- ja CO2-päästöt ovat erinomaiset (99 g CO2/ km).

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

 

ULKOASU

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSION

Kadjar ottaa paikkansa C-segmentin crossover-markkinoilla erottuvalla muotoilullaan, joka kuvastaa tehokkuutta, vankkaa voimaa ja seikkailua.

 

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET

3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

SISÄTILAT

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSION

Renault Kadjar ja sen tilava, valoisa matkustamo tarjoaa miellyttävät puitteet ajamiseesi. Panoraamalasikatto, kaksinkertaiset koristetikkaukset, vartaloa tukevat istuimet, pehmeäpintainen kojetaulu, leveä keskikonsoli sekä kromikoristellut mittareiden kehykset ja vaihteenvalitsin ovat osoituksia hienostuneesta viimeistelystä.

 

MONIPUOLISUUTTA JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSION

Suurine sisätiloineen, älykkäine muunneltavuuksineen ja runsaine säilytystiloineen Renault Kadjar on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi siinä on Easy Break -järjestelmä*, jonka ansiosta takapenkin lukitus avautuu tavaratilassa sijaitsevilla kahvoilla ja takaistuimen selkänoja taittuu automaattisesti alas suhteessa 1/3 - 2/3. Koska tavaratilan lattian saa kahteen asentoon, voit valita, haluatko kauttaaltaan tasaisen, korkean lattiatason vai matalan, 527-litraisen kuormatilan (sisältäen kaikki lokerot). Tavaratilan voi myös jakaa kätevästi kahteen tai kolmeen erilliseen, suojaisaan tilaan. Etumatkustajan istuimen selkänoja puolestaan taittuu tarvittaessa alas*, jotta pitkien, jopa yli 2,5-metristen tavaroiden kuljettaminen helpottuu. Eivätkä säilytystilatkaan ole vaatimattomat: eri puolilla matkustamoa on yhteensä jopa 30 litraa tilaa tavaroille.

* Varustelutasosta riippuen lisä- tai vakiovaruste.

NELIVETO

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSION

Renault Kadjar on aito crossover, jolla pääset tutkimaan uusia reittejä.Korotetun maavaransa ansiosta Kadjar on kätevä kaikissa olosuhteissa.

4x4-voimansiirto.* Muuttuvatko ajo-olosuhteet? Käännä kiertosäädintä ja valitse sopivin ajoasetus. Valittavissa on kolme vaihtoehtoa:

  • 2WD: vain etupyörät vetävät. Normaaleissa ajo-olosuhteissa, kulutus on mahdollisimman pieni.
  • Auto: järjestelmä säätelee automaattisesti vääntömomentin jakautumista ja sovittaa tarvittavan määrän tehoa kullekin etu- ja takapyörälle. Pito ja turvallisuus ovat optimaaliset.
  • Lock: voima jakautuu tasan etu- ja takapyörille alle 40 km/h ajonopeudessa. Tarkoitettu hankaliin olosuhteisiin ja hankalille pinnoille (sora, hiekka, muta, lumi).

* 4x4-voimansiirto on saatavilla Energy dCi 130 -moottorin yhteydessä.

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSION

Renault Kadjarin moottorit ovat suorituskykyisiä, luotettavia ja taloudellisia. Stop & Start -järjestelmällä ja jarrutusenergiaa hyödyntävällä älykkäällä virranhallinnalla (ESM) varustetuissa moottoreissa monet tekniikat sulautuvat yhteen (downsizing: eli moottorikoon pienentäminen, kitkaa vähentävät materiaalit, viimeisimmän sukupolven ruiskutusjärjestelmät). Niiden ansiosta teho- ja kulutusarvot ovat esimerkillisiä. Kaikki tämä ajonautinnosta tinkimättä.

Energy dCi 130 - Ajamisen iloa
Monipuolinen ja suorituskykyinen dieselmoottori hyötyy kokonaisvaltaisesti Renaultin moottoriinsinöörien asiantuntemuksesta. Sen huomaa eritoten niin teho-ajonautintosuhteessa kuin tunne-kulutussuhteessakin. Energy dCi 130 -moottori on saatavana nelivetomalleihin.

Energy Tce 130 - Joustavuutta ja hallintaa
Energy TCe 130 -bensiinimoottori on vääntävä ja herkästi reagoiva jo pienillä käyntinopeuksilla. Turboahdin antaa sille tehokkuutta ja silti kulutus pysyy kohtuullisena. Kiihdytyksiä, etenkin alhaisilla käyntinopeuksilla 2- ja 3-vaihteilla, parantaa overboost-toiminto, joka antaa ahtopaineen käyttöön nopeammin ja useammin.

Energy dCi 110 - Ajomukavuutta ja taloudellisuutta
Suorituskykyä ja tehokkuutta arkeen – dCi 110 hv -moottorin rooli on selvä. Ajamisen taloudellisuutta ja samalla nautinnollisuutta hakeville moottorissa on ensimmäistä kertaa teräsmännät, jotka optimoivat tehon vähentäen kitkaa. Siihen on yhdistetty kuusivaihteinen manuaalivaihteisto, ja lisäksi on saatavana 6-vaihteinen, kaksoiskytkimellä varustettu EDC-automaattivaihteisto. Moottorin hyötysuhde on erinomainen: CO2-päästöt 99 g / km* ja kulutus 3,8 l / 100 km*!

EDC-vaihteisto - Mukavuutta, taloudellisuutta ja teknologiaa
Kuusivaihteinen automaattivaihteisto kaksoiskytkimillä tekee vaihteenvaihdosta pehmeää ja nykimätöntä. Dynaaminen ja reaktiivinen EDC-vaihteisto vastaa lähes välittömästi kuljettajan käskyihin. Vaihteisto on myös taloudellinen: polttoaineenkulutus on samaa luokkaa kuin perinteisellä mekaanisella vaihteistolla. EDC-vaihteisto on saatavana Energy dCi 110 -moottorin yhteydessä. Käytännöllisyyttä, mukavuutta ja ajamisen selkeyttä – kaikki samassa paketissa.

AJOAVUSTIMET

Renault Kadjar helpottaa ajamista sekä tuo ajoon tyyneyttä, varmuutta ja tasaisuutta. Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävarusteena olevien ajoavustimien ansiosta nopeuden sääteleminen, kaistalla pysyminen, katvealueiden tarkkaileminen, pysäköiminen sekä lähi- ja kaukovalojen automaattinen vaihto muun liikenteen mukaisesti ei ole koskaan ollut helpompaa. Kadjarilla ajat turvallisesti.

 

 RENAULT KADJARYlinopeusvaroitin ja liikennemerkkitunnistin
Järjestelmän avulla pystyt sovittamaan ajon kameran tunnistamien liikennemerkkien mukaisesti. Liikennemerkistä tunnistettu nopeusrajoitus näytetään mittaristossa ja järjestelmä varoittaa ylinopeudesta.
RENAULT KADJARAktiivinen pysäköintiavustin - Easy Park Assist
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.
RENAULT KADJARSokean kulman valvontajärjestelmä
Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.
RENAULT KADJARAktiivinen hätäjarru
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta peräänajovaarasta suhteessa edellä kulkevaan ajoneuvoon. Jos kuljettaja ei reagoi tai jos reaktio ei riitä, jarrut aktivoituvat estääkseen tai vaimentaakseen törmäystä.
RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 1Mäkilähtöavustin
Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

R-LINK 2 - YHTEYDESSÄ ULKOMAAILMAAN

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSION

Renault R-Link 2 -multimediajärjestelmä* rikastaa ajokokemuksiasi. Helppokäyttöistä, ergonomista ja suurikokoista 7-tuumaista kosketusnäyttöä on miellyttävä käyttää. Graafinen käyttöliittymä on samankaltainen kuin tietokone tableteissa: kuvakkeita siirrellään napsauttamalla ja liu’uttamalla, lukeminen onnistuu vierittämällä ja zoomaamalla.

Muokattavilla aloitussivuilla on helppo luoda nopeita oikopolkuja eniten käyttämiisi toimintoihin. Järjestelmään voi tallentaa kuusi erilaista käyttäjäprofiilia. Yhdellä napsautuksella jokaisella on käytössään omat asetuksensa navigointiin, multimediaan, ajoavustimiin tai ”oman” kojetaulun käyttöympäristöön.

R-Link 2 mahdollistaa yhteyden R-Link Store -myymälään ja sen autoilua varten suunniteltuun sovellustarjontaan. Palveluvalikoimaan kuuluu myös Tom Tom -navigaattorin liikennetiedotteet.*

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internet-yhteyttä käyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Osa sovelluksista ovat maksullisia.

 

BOSE® SOUND SYSTEM - TUTUSTU UUTEEN ÄÄNIMAAILMAAN

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSION

Matalia ääniä syventämällä ja korkeita ääniä tarkentamalla Bose®- äänentoistojärjestelmä luo akustisen todellisuuden ja muuttaa crossoverin sisätilat konserttisaliksi. Seitsemän tehokasta kaiutinta, erillinen bassokaiutin sekä erikoisasetuksin säädetty digitaalinen vahvistin välittävät kuulijoille laaja-alaisen äänimaailman. Kirkas sointi, ryhdikkäät rytmit, syvälliset soinnut... Sekä etu- että takaistuimilla ääni on rikasta, tasapainoista ja tarkkaa. Renault Kadjarissa mukavuuteen kuuluu myös musiikki.

LISÄVARUSTEET

* Polttoaineenkulutus- ja CO2 -päästöarvot on mitattu virallisten EU-määräysten mukaisesti.