UUSI RENAULT MASTER

Nyt myös E-Tech 100% electric -voimalinjalla. Renault Master astuu uuteen aikakauteen: sen aerodynaaminen tuulitunnelissa kehitetty muotoilu parantaa tehokkutta. Tämä yhdistettynä uuteen dynaamiseen jarrutusjärjestelmään mahdollistaa diesel versiossa alhaisemman kulutuksen ja jopa 27% pidemmän (460 km) WLTP-toimintamatkan E-Tech 100% electric versiossa. Masterin kuljettajan ympärille suunniteltu ohjaamo tarjoaa helpon pääsyn kojelautaan ja 10 tuuman näyttöön, jossa on openR link -multimediajärjestelmä ja sisäänrakennettu Google*.

Uuden keulan tyylikäs ja aerodynaaminen muotoilu Renaultin uudella symbolilla johdattavat Masterin nykyaikaan. Uuden muotoilun myötä mukana tulevat jopa 1312 mm kokoinen liukuovi ja voimakaspiirteinen etusäleikkö. Sisältä löytyvät liikkuvana toimistonakin tituleerattu matkustamo ja 10 tuuman näyttö openR link-multimediajärjestelmällä.

 

 

aerodynaaminen muotoilu – suunniteltu suorituskyvyn huipulle

Jokaiselle Renault Masterin ulkopuolen yksityiskohdalle tehtiin vaativa tuulitunnelianalyysi ilmavirran kulkemisen järkeistämiseksi ja aerodynamiikan parantamiseksi.

suunniteltu tehokkaammaksi

Uudessa Masterissa on 87 kWh akku pidempää toimintamatkaa varten. Voit ladata jopa 80% akusta noin 38 minuutissa. Tämä sujuvoittaa matkantekoa huomattavasti. Masterista löytyy myös innovatiivinen jarrutusjärjestelmä, jonka ansiosta jarruttaminen on nopeaa ja dynaamista regeneroinnista huolimatta ja uusi EAG9 automaattinen hydraulinen vaihteisto turvallisempaa ja mukavampaa ajoa varten (Diesel).

moottorit

jopa 460 km (WLTP) ja 87 kWh Renault Master E-Tech 100% electric voimalinjalla (L2H2 4T)

E-Tech 100% electric

E-Tech 100% electric voimalinja houkuttelee nollapäästöillä ja alhaisella energiankulutuksellaan. Jopa 460 km WLTP-toimintamatkaan mahdollistava 87 kWh -voimalinja on omiaan pidempiä matkoja varten, kun uudelleenlataus vie vain n.38 min*.

maksimivoima
140  hv  (105  kW)*

vaihdelaatikko
automaatti

päästöt
0g

kulutus

 

Diesel

Liiku entistä pidemmälle uudella Blue dCi -dieselvoimalinjalla ja sen suorituskyvyllä, joka on täysin omiaan pitkille matkoille. Kun tämä voimalinja yhdistetään uuden dynaamisen hydraulisen jarrutusjärjestelmän kanssa ja aerodynaamisten ilmanohjaiten kanssa saadaan aikaiseksi matalat CO2 päästöt ja alhainen polttoaineenkulutus; alle 195 g/100 km.*

maksimivoima
170 hv  (125  kW)*

vaihdelaatikko
automaatti tai manuaali

päästöt
alkaen 194g/km*

kulutus
alkaen 7,5L/100km*


Räätälöidyt versiot

Millainen sinun tarpeesi on? Ota myyjään yhteyttä ja tehdään sinun tarpeisiisi sopiva versio!


1 625 kg* lastaustilavuutta

Sarjansa parhaalla lastaustilavuudessa Renault Master on omiaan tehokkaisiin työpäiviin. Siinä on jopa 1,625 kg* lastaustilavuus ja vetomassa on 2,500 kg. Lastaaminen on tehty helpoksi: uudesta Renault Masterista löytyy käytännöllinen takareunan kynnys ja järkevän muotoinen tavaratila lastauskahvalla. Masterissa on myös luokkansa suurin kyljen liukuovi.


ergonomia ja säilytystilat

kuljettajalähtöinen ohjaamo

Kojalauta on suunniteltu kuljettajalähtöisesti. Kaikki auton hallinta tapahtuu sormeulottuvillasi ja siitä löytyy mukavaksi muotoillut istuimet. Master on kuin liikkuva toimisto, jossa on yhteensä jopa 135 L säilytystiloja. Masterilla pääset nauttimaan korkeimman luokan mukavuudesta, joka on suunniteltu tekemään päivittäisistä ajoistasi miellyttäviä.

Sinua varten

  • Mukava ja käytännöllinen ohjaamo
    Matkustamon työskentelytiloissa 12 V pistokkeet ja USB liittmiet
    135 L säilytystiloja

 


teknologia

openR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

suuri 10 tuuman näyttö

Nauti yhdestä markkinoiden suurimmista näytöistä. 10 tuuman näyttöllä voit käyttää älykästä openR link-multimediajärjestelmää, jossa on sisäänrakennettu Google*. Virtaviivainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä älypuhelimen peilauksella on mukanasi kaikilla työmatkoillasi.

paljon sovelluksia sinua varten

openR link -multimediajärjestelmä tekee elämästäsi helpompaa, kun sinulla on suuri määrä sovelluksia suoraan näytölläsi. Halusit sitten kuunnella podcasteja esimerkiksi Yle Areenasta tai Spotifysta ajosi aikana, seurata reittiä Google Maps*in kautta tai hyödyntää Easy Parkin pysäköintisovellusta suoraan näytöltäsi, onnistuu! Toimiipa näytölläsi myös Vivaldin selain!

suunniteltu työtarpeisiin

Koska aika on kallista ja turvallisuus tärkeää, openR link multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella* mahdollistaa reittienhallinnan, yhteydenpidon eri kanavailla ja vaikka autosi lämpotilan hallinnan puheohjauksella käyttäen kätevästi Google Assistant -ominaisuutta. Palvelu ei toistaiseksi tue suomen kieltä.

KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT
ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi jopa 20 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

pysäköintiavustin  kameralla

Pysäköintiavustin käyttää autossa sijaitsevia sensoreita ilmoittaakseen niin visuaalisilla signaaleilla kuin audio-signaaleilla lähellä sijaitsevista objekteista. Heti kun peruuttaminen alkaa, kamera kääntyy näyttämään auton perästä kamerakuvaa.

automaattinen hätäjarrutus

Uusi Master suojelee sinua ja muita tiellä liikkujia. Auto varoittaa, jos edellä ajoneuvo jarruttaa äkillisesti tai jalankulkija/pyöräilijä lähtee ylittämään tietä. Järjestelmä pystyy myös tekemään automaattisen hätäjarrutuksen.*

katvealueen varoitusjärjestelmä

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BSW) ilmoittaa, kun toinen pyöräilijä tai ajoneuvo on takaviistossa tunnistusalueen sisällä. Valomerkki sivupeileissä varoittaa kuljettajaa objektista katvealueella. Matkustajan puolella sensori havaitsee esimerkiksi pyöräilijän ja aktivoi niin audio signaalin kuin valosignaalin.

Näiden lisäksi Masterissa myös jopa 17 muuta kuljettajaa avustavaa järjestelmää kiitos Renaultin Human First -ohjelman.

HALUATKO LISÄTIETOA?


Haluatko saada ensimmäisten joukossa ajankohtaiset tiedot Täysin uudesta Renault Master-mallista? Tilaa uutiskirje alta!