RENAULT 5 E-TECH 100% ELECTRIC

ENN5KKOTILAUS

100% sähköinen Renault 5 on saavuttanut suuren suosion koko Euroopassa ja innostus myös Suomessa on ollut ennakoitua valtaisampaa. Autoja tulee saapumaan aluksi rajoitetusti ja sen johdosta olemme päättäneet avata ennakkotilaukset ilman asiakkaan lopullista sitoutumista kauppaan. Ennakkotilauksen tekeminen tässä vaiheessa ei maksa vielä mitään.

Ennakkotilaus tehdään yksinkertaisesti täyttämällä alla olevat kentät. Läpimenneestä ennakkotilauksesta näkyy vahvistus ennakkotilaussivulla, kun lomake on lähetetty. Asiakkaat kontaktoidaan jonotusjärjestyksessä, kun autojen tilaukset tehtaalle aukeaa. Tätä varten tietosi luovutetaan valitsemallesi Renault-jälleenmyyjälle. Myyjän ollessa sinuun yhteydessä, voit päättää haluatko käyttää vuorosi ja edetä varsinaiseen tilaukseen. Mikäli et tee tilausta, luovutat paikkasi jonossa seuraavalle. Lue tarkemmat ennakkotilausehdot tämän sivun alaosasta.

Oletko ensimmäisiä, jotka pääsevät himoitun Renault 5 -auton rattiin tämän hetken arvion mukaan vuoden 2025 alussa? Jätä tietosi alle!

Ennakkotilaa Renault 5 tästä:

Jätä yhteystietosi ja Renault-jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä, kun autoja on tilattavissa.

  • Hyväksyn lomakkeella antamieni tietojen tallentamisen (avaa tietosuojaseloste), tietojen lähettämisen valitsemalleni jälleenmyyjälle ja yhteydenoton. Olen tarkistanut, että tietoni ovat oikein. Mikäli tiedot ovat virheellisiä tai asiakkaaseen ei saada muusta syystä yhteyttä 2 tavoittelukerran kuluessa, luovutetaan ostopaikka-oikeus jonossa seuraavalle.

Renault 5 E-Tech 100% electric / ennakkotilausehdot

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan Nordic Automotive Services Oy:lta ja valitsemaltaan Renault-jälleenmyyjältä tehtyyn Renault 5 E-Tech 100% electric -sähköauton sitoumuksettomaan ennakkotilaukseen. Ennakkotilauksen voi tehdä oikeustoimikelpoiset täysi-ikäiset Suomessa asuvat henkilöt. Asiakas on oikeutettu yhteen ennakkotilaukseen ja se on henkilökohtainen. Ennakkotilausta ei voi tehdä toisen henkilön puolesta eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Renault 5 E-Tech 100% electric -täyssähköauton ennakkotilaus ei ole sitova ostosopimus, eikä siinä siten määritellä ostosopimuksen ehtoja. Ennakkotilaus ei sido kumpaakaan osapuolta ostosopimuksen tekemiseen. Ennakkotilaus oikeuttaa tässä vaiheessa vain jonotuspaikkaan, joka mahdollistaa varsinaisen tilauksen tekemiseen ennakkotilauslomakkeen täyttöjärjestyksen mukaisesti.

Ennakkotilaajiin ollaan yhteydessä Renault-jälleenmyyjän toimesta ennen Renault 5 E-Tech 100% electric -auton varsinaisen ennakkomyynnin aloitusta. Yhteydenotto tapahtuu ensisijaisesti puhelimitse ja sopimus vahvistetaan kirjallisesti sähköpostitse. Toisijaisesti yhteydenotto tehdään sähköpostitse. Mikäli tiedot ovat virheellisiä tai asiakkaaseen ei saada muusta syystä yhteyttä 2 tavoittelukerran kuluessa, luovutetaan ostopaikkaoikeus jonossa seuraavalle. Asiakas päättää yhteisymmärryksessä myyjän kanssa haluaako hän käyttää ennakkotilausoikeutensa ja edetä sitovaan tilaukseen eli ostosopimukseen vai luovuttaako jonotuspaikkansa seuraavalle. Ostosopimukset syötetään tilausjärjestelmään niiden tekojärjestyksessä. Renault 5 E-Tech 100% electric -täyssähköauton lopullinen hinta ja ominaisuudet määritellään ostosopimuksessa.

Asiakas saa auton tuotantojärjestyksen mukaan. Mikäli tuotanto käynnistyy suunnitellussa aikataulussa, ensimmäiset asiakasautot toimitetaan keväällä 2025. Toimitusaika voi vaihdella tuotannon aloituksen mukaisesti. Auton varustelutaso, varusteet ja värit voivat vaikuttaa auton valmistumisen ja toimittamisen ajankohtaan. Auton toimitusta ei siten voida taata tilaus- tai varausjärjestyksessä.

Ennakkotilauksen tekohetkellä Renault 5 E-Tech 100% electric -mallistosta annettu tieto ei sido Nordic Automotive Services Oy:tä tai myöhemmin tilaussopimuksen osapuolena valtuutettua Renault-jälleenmyyjää. Autosta löytyvät lopulliset ominaisuudet informoidaan Renault-jälleenmyyjän toimesta asiakkaalle ennen sitovan ostotilauksen tekemistä. Asiakas on velvollinen tutustumaan auton lopullisiin ominaisuuksiin ennen ostotilauksen tekemistä ja auto myydään asiakkaalle ostosopimuksessa sovituin ehdoin ja ominaisuuksin.

Asiakas voi peruuttaa ennakkotilauksensa milloin tahansa. Ennakkotilaus ei ole sitova. Ennakkotilaus ei ole sama asia, kuin ostosopimus. Jälleenmyyjällä tehty ostosopimus on sitova. Halutessaan peruuttaa ennakkovarauksen, tulee peruutus tulee tehdä samasta sähköpostiosoitteesta, joka on vahvistettu ennakkotilauksen yhteydessä. Peruutus tehdään sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@renault.fi.

Lisätietoja
Ennakkotilaukseen liittyvien henkilötietojen tallentaminen: Asiakkaan ennakkotilauksen tekemiseksi antamat henkilötiedot tallennetaan Nordic Automotive Services Oy:n asiakasrekisteriin. Lue rekisteriseloste: Täältä. Tiedot luovutetaan asiakkaan valitsemalle jälleenmyyjälle ennakkotilauksen kontaktointia ja ostosopimuksen mahdollista tekemistä varten.