TÄYSIN UUSI
RENAULT ARKANA E-TECH FULL HYBRID

esprit Alpine – hybridin DNA

Arkana on tilava SUV tyylikkäällä sivuprofiililla. Tilavuus ilmenee loistavasti sisätiloissa, sillä Arkanassa on 5 aikuisen kokoon ja käyttöön mukavasti soveltuvaa istuinta. Lisäksi ajomukavuuteen oleellisesti vaikuttavat osaltaan modernit yhdistettävät palvelut, dynaaminen ajonhallinta ja jopa 20 kuljettajaa avustavaa järjestelmää. Toimintamatka on jopa 1000 km (WLTP) ja jopa 80% kaupunkiajosta voidaan tehdä täysin sähköllä. Kulutus alkaen 4.9 L/100 km.

MUOTOILU JA OMINAISUUDET

Erottuva maavara, musta kaksoispakoputki, ensiluokkainen tuntuma ja valoisa matkustamo. Luonteikas ulkomuoto, erottuva spoileri, kauniisti kuultavat valot ja E-Tech merkki. Sulavalinjaisen profiilin täydentää kaunis etusäleikkö, johon on tulkittu tyylikkäästi timantin muotokieltä.


esprit Alpine

Esprit Alpine nostattaa adrenaliinia hyvällä otteella. Satiininharmaat korin yksityiskohdat, etusäleikön kolmiuloitteiset timantinmalliset kuvioinnit, Alpine merkki etupyörien lokasuojissa sekä 19 tuuman vanteissa. Arkana esprit Alpinen ainutlaatuinen tyyli jatkuu sisätiloissa: erityinen biopohjainen tekstiili/mokkaverhoilu, jossa mausteensa verhoiluun tuo kaunis sininen tikkaus ja Alpine -logo.  Lämmitettävä  ohjauspyörä on myös näyttävä rei’ityksineen ja sini-valko-puna tikkauksineen.


sisätilat tarjoavat kokemuksellisuutta

Renault Arkana E-Tech full hybrid takamatkustajilleen hyvin suunnitellut sisätilat, josta löytyy jopa 21 cm polvitilaa. Tavaratila on suuri, jopa 480 litraa E-Tech full hybridissä, joka täyttää varmasti tarpeesi. Modulaarisen 1/3-2/3 takapenkin ansiosta voit kasvattaa tilavuutta jopa 1 263 litraan istuimen ollessa alas käännettynä. Kapasiteettia voidaan säätää siirrettävällä tavaratilan välipohjalla.


koe jokapäiväinen mukavuus

huippumodernia kokemusta

Materiaalien ensiluokkainen tuntuma, lasinen kattoikkuna ja kuuntelijansa syleilyynsä kietova Bose® ääniteknologia lisäävät ajonautintoa. Arkana tarjoaa matkustajalleen huippumodernit yhdistetyt palvelut, 3 aidosti mukavaa takaisuinta matkustajille ja suuren muunneltavissa olevan takatilan. Maailmasi on näin täynnä logistisia mahdollisuuksia.

Jopa 9,3 tuumainen* Easy Link -multimediakosketusnäyttö yhdistetyillä palveluilla

Yhdistä itsesi saatavilla oleviin Google palveluihin Arkanan 9,3 tuuman Easy Link -multimedianäytöllä. Android Auto™ ja Apple CarPlay™ langaton peilausmahdollisuus mahdollistaa sinulle suoran pääsyn pienoissovelluksiin, soittolistoihisi, yhteystietoihisi ja muihin suosikkeihisi auton päänäytöltä.

Bosen® korkealaatuinen ääni

Ympäröi itsesi kokonaisvaltaisella Bose® hi-fi äänellä. Huippuluokan äänentoistojärjestelmä, jossa on jopa 9 tehokasta kaiutinta tarjoaa täyteläisen äänimaailman.


MOOTTORIT

E-tech full hybridillä ajat jopa 80% sähköllä kaupunkiajosta ja nauti jopa 1000 km/h kokonaistoimintamatkasta* ilman ulkoista lataustarvetta. Akusto ottaa talteen jarrutusenergiaa regeneroimalla moottorijarrutusten ja jarrutusten aikana.

E-Tech full hybrid 145 hv

Ainutlaatuisia ajoelämyksiä kaupungissa ja tiellä. Sähköinen liikkeellelähtö tarjoaa uskomattoman kiihtyvyyden. Tämä itselatautuva hybridivoimalinja on hiljainen, herkkä, ketterä ja tehokas.

maksimivoima
105 kW (145 hp)

vaihteisto
älykäs monitilavaihteisto, automaattinen

WLTP CO₂ päästöt
alkaen 110 g/km

kulutus  
alkaen 4.9 L/100 km

akun jännite
230 V + 1.2 kWh kapasiteetti

 

20 KULJETTAJAA AVUSTAVAA JÄRJESTELMÄÄ
ja human first program

Renaultin human first program tarjoaa turvaksesi jopa 20 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää

aktiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät

aktiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät yhdistävät älykkään mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistakeskittimen ja mukautuvan Stop&Go -järjestelmän. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi. Kun liikenne hidastuu, järjestelmä sallii auton pysähtyä ja käynnistyä taas automaattisesti.

Vaikka ajamisen avustavat järjestelmät ovatkin kehittyneitä, auton varusteet ovat aina ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta. Hankalat olosuhteet, kuten lumi ja jää voivat vaikuttaa ajoavustimien toimintaan ja voivat estää niiden toiminnan.

Tämän lisäksi Arkanassa myös jopa 19 muuta kuljettajaa avustavaa järjestelmää kiitos Renaultin human first -ohjelman.