Hyödynnä nyt Renaultin kuuma kesäetu!

Renault-kesä-header

Hyödynnä Renaultin kuuma kesäetu nyt heti! Satoi tai paistoi, uudessa Renaultissa kesä maistuu. Nyt saat Suomen moderneimpaan ja kauneimpaan automallistoon varustetason korotuksen veloituksetta. Etu lasketaan aina perustason korotuksesta seuraavaan varustetasoon. Tarjoamme samansuuruisen edun myös seuraaviin varustetasoihin korotettaessa. Etusi nyt: Clio 900 €, Captur 1 000 €, Megane  1800 €, Kadjar 1600 €, Talisman 2000 € ja Espace 2000 €.

Tarjous koskee 31.8.2016 mennessä yksityishenkilöille tehtyjä asiakastilauksia uusista Renault-henkilöautoista. Autot on rekisteröitävä 31.8.2016 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous ei koske Renault Twingoa. Kuvan autot erikoisvarustein. 

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

Nyt kattava vakiovarustelu, Renault NAVI+

Renault-navi-header_199

MASTER NAVI+ ja TRAFIC NAVI+ mallistoon nyt vanerointi ja vetokoukku 199 €.

MASTER NAVI+ mallisto alkaen 35.790 €. MASTER NAVI+ kampanjamallin vakiovarusteet mm. Renault R-Link Evo -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigoinnilla, radio, CD, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät, ilmastointi, vakionopeussäädin, Webasto-lisälämmitin ajastimella, peruutustutka ja -kamera.

TRAFIC NAVI+ mallisto alkaen 31.590 €. TRAFIC NAVI+ kampanjamallin vakiovarusteet mm. Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä jasuomenkielisellä navigoinnilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät, ilmastointi, vakionopeussäädin, Eber-lisälämmitin ajastimella, peruutustutka ja -kamera, sade- ja valotunnistin, etusumuvalot, nahkainen ohjauspyörä ja älypuhelinteline.

Kampanja on voimassa uusiin Renault Trafic ja Renault Master tilauksiin 31.8.2016 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Kuvan autot erikoisvarustein.

 

Renault kampanja -mallit

Renault_Kampanjat_Trafic

TRAFIC Navi+ juhlamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla

Renault_Kampanjat_Master

MASTER Navi+ kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla

clio-hatchback-navi-style

CLIO Navi Style

» Huippuvarusteltu erikoismalli

clio-sport-tourer-navi-style

CLIO Sport Tourer Navi Style

» Perhefarmarin huippuvarusteltu erikoismalli

captur-navi-style

CAPTUR Navi Style

» Uusi huippuvarusteltu erikoismalli