Hyödynnä Renault kevätedut nyt heti!

Renault-toukokuu-clio-ST-header

Nyt määräerään Renault Clio Sport Tourer Navi Style –malleja 5-ovisen hinnalla – toimi siis nopeasti.  Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Tarjous on voimassa 31.5.2016 asti. Autot tulee rekisteröidä 30.6.2016 mennessä.Kuvan auto erikoisvarustein.

Renault-toukokuu-megane-header

NYT Renault Megane -malleihin talvirenkaat alkuperäisin kevytmetallivantein 399 € ja rahoituskorko vain 1,99 %*, ei muita kuluja. Talvirenkaat alkuperäisin kevytmetallivantein, maksimikoko 17”. Tarjoukset koskevat vain uusia asiakastilauksia yksityishenkilöille 31.5.2016 asti. Rekisteröinti heinäkuun loppuun mennessä. Kuvan auto erikoisvarustein.

*Rahoitusesimerkki: auton hinta 20 989 €, vaihtoauto/käsiraha 6 300 €, rahoitettava osuus 14 689 €, poikkeava viimeinen erä 3 900 €, rahoitusaika 60 kk, korko 1,99 %, kk-erä 198,68 €. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 2,01 %. KSL:n mukainen todellinen luottohinta  21 922,08 €. Rahoitustarjous koskee henkilöautojen uusia yksityishenkilöiden asiakastilauksia. Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 b, Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. 

Renault-toukokuu-kadjar-header

NYT Renault Kadjar -malleihin talvirenkaat alkuperäisin kevytmetallivantein (max 17”) 399 € (normaalihinta n. 2000 €). Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Tarjous on voimassa 31.5.2016 asti. Autot tulee rekisteröidä 30.6.2016 mennessä. Kuvan auto erikoisvarustein.

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

Nyt kattava vakiovarustelu, Renault NAVI+

Renault-navi-header_199

MASTER NAVI+ ja TRAFIC NAVI+ mallistoon nyt vanerointi ja vetokoukku 199 €.

MASTER NAVI+ mallisto alkaen 35.790 €. MASTER NAVI+ kampanjamallin vakiovarusteet mm. Renault R-Link Evo -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigoinnilla, radio, CD, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät, ilmastointi, vakionopeussäädin, Webasto-lisälämmitin ajastimella, peruutustutka ja -kamera.

TRAFIC NAVI+ mallisto alkaen 31.590 €. TRAFIC NAVI+ kampanjamallin vakiovarusteet mm. Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä jasuomenkielisellä navigoinnilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät, ilmastointi, vakionopeussäädin, Eber-lisälämmitin ajastimella, peruutustutka ja -kamera, sade- ja valotunnistin, etusumuvalot, nahkainen ohjauspyörä ja älypuhelinteline.

Kampanja on voimassa uusiin Renault Trafic ja Renault Master tilauksiin 31.8.2016 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Kuvan autot erikoisvarustein.

 

Renault automyynnin kampanjat

Renault_Kampanjat_Trafic

TRAFIC Navi+ juhlamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla

Renault_Kampanjat_Master

MASTER Navi+ kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla

clio-hatchback-navi-style

CLIO Navi Style

» Huippuvarusteltu erikoismalli

clio-sport-tourer-navi-style

CLIO Sport Tourer Navi Style

» Perhefarmarin huippuvarusteltu erikoismalli

captur-navi-style

CAPTUR Navi Style

» Uusi huippuvarusteltu erikoismalli

scenic-limited

SCÉNIC Limited-mallisto

» Uudet Scénic ja Grand Scénic -erikoismallit