Renault myynti jatkaa vahvaa kasvua

08/2015

Renault jatkaa huikeaa nousua. Viime vuonna Renault oli massamerkeistä kolmen suurimman myyntiä kasvattaneen joukossa 59 % myynnin kasvullaan ja tänä vuonna Renault on ollut suurin nousija. Kasvua on jo kertynyt peräti 43 % kokonaismarkkinan ollessa kaksi prosenttia edellisvuotta alhaisempi. Myynnin kasvuun ovat vaikuttaneet onnistunut mallisto Clio ja Captur– mallien johdolla, kattava 4 vuoden takuu, ainutlaatuinen 30 päivän tyytyväisyystakuu sekä tähän markkinaan erinomaisesti soveltuvat vähäpäästöiset ja polttoainetaloudelliset moottorit.

Vauhdin oletetaan kiihtyvän syksyä kohti, sillä uusi Renault Kadjar lanseerataan loppukesällä. Kadjar hyötyy Renault-Nissan allianssin yhteistyöstä ja se valmistettu yhteiselle CFM C/D-pohjalevylle. Renault Kadjar asettuu suosiota kasvattavaan keskikokoisten crossoverien luokkaan ja kiinnostus uutta mallia kohtaan on ollut suurta; autoja on myyty ennakkoon useita kymmeniä.

Malliston uusiutuminen saa jatkoa kun Renaultin täysin uusi D-segmentin auto Talisman sekä uusi Mégane paljastetaan yleisölle Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa. Molempien mallien myynti alkaa vuoden 2016 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

Myös heinäkuussa voimaan astunut romutuspalkkio on toiminut hyvin. Jo nyt ensimmäisen kuukauden jälkeen pienipäästöisiä Renaulteja on romutustodistusta vastaan myyty lähes 100kpl.