Navigointijärjestelmät

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1 - GERMANY VERSIONR-Link 2 -multimediajärjestelmä

Renault R-Link 2 -multimediajärjestelmä* rikastaa ajokokemuksiasi. Helppokäyttöistä, ergonomista ja suurikokoista 7-tuumaista kosketusnäyttöä on miellyttävä käyttää. Graafinen käyttöliittymä on samankaltainen kuin tietokone tableteissa: kuvakkeita siirrellään napsauttamalla ja liu’uttamalla, lukeminen onnistuu vierittämällä ja zoomaamalla.

Muokattavilla aloitussivuilla on helppo luoda nopeita oikopolkuja eniten käyttämiisi toimintoihin. Järjestelmään voi tallentaa kuusi erilaista käyttäjäprofiilia. Yhdellä napsautuksella jokaisella on käytössään omat asetuksensa navigointiin, multimediaan, ajoavustimiin tai ”oman” kojetaulun käyttöympäristöön.

R-Link 2 mahdollistaa yhteyden R-Link Store -myymälään ja sen autoilua varten suunniteltuun sovellustarjontaan. Palveluvalikoimaan kuuluu myös Tom Tom -navigaattorin liikennetiedotteet.*

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internet-yhteyttä käyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Osa sovelluksista ovat maksullisia.

› Hae päivitykset ja lisäosat R-Link Store -sivustolta

Media Nav -multimediajärjestelmäRENAULT CLIO IV HATCHBACK 5 DOORS (B98) - PHASE 1

Media Nav -multimediajärjestelmän 7” kosketusnäytön ja ratin yhteydessä olevien säätimien ansiosta monien käytännöllisten toimintojen käyttö on sujuvaa: navigointi 2d tai 3d näkymillä, Bluetooth -musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla* jne. Helppoa ja käytännöllistä!

  • Puheohjaava navigointi opastaa valintasi mukaan joko 2D tai 3D (lintuperspektiivi) karttanäkymällä.
  • MEDIA NAV -järjestelmän Nav N Go –navigoinnin avulla löydät perille muutamalla kosketuksella.
  • Nauti musiikistasi joko langattoman Bluetooth® -suoratoiston välityksellä tai etupaneelin USB- ja AUX-liittimien kautta.
  • Langattoman Bluetooth®-handsfree yhteyden avulla voit käyttää matkapuhelintasi
    ja yhteystietoja suoraan kosketusnäytöltä.* Helppoa ja turvallista!

* Liitettävien laitteiden ja matkapuhelimen yhteensopivuuksien mukaan.

» Hae Naviextras-sivuilta lisäpalvelut ja päivitykset

» Lataa täältä Toolbox-päivitysohjelma