RENAULT AUSTRAL

uudenlainen hybrid

Renault Austral-mallissa yhdistyvät tasapainoiset mittasuhteet, urheilullinen tyyli, voimakkaan näköinen keula sekä hienostuneet ledivalot. Sen tyylikkäitä linjoja korostavat kiiltävän musta katto sekä sivuprofiilin suojaukset vahvistavat katumaasturin voimakasta ulkoasua. Mild hybridin lisäksi saatavilla markkinoiden energiatehokkain E-Tech full hybrid. Hybrid aivan uudella ajatuksella.

MUOTOILU JA OMINAISUUDET

E-Tech full hybrid 200 hv voimalinja on tunnistettava kiitos mustan lasikaton ja vahvapiirteisen keulan. Siitä löytyy OpenR link multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*, tavaratila on jopa 575 L (VDA), ajomukavuutta tuovat matrix LED -ajovalot, saatavilla myös Esprit Alpine -malli, johon 20 tuuman timanttileikatut Daytona alumiini vanteet. Näistä kaikista muodostuu näyttävä ja vakuuttava kokemus.

Renault Austral on täynnä yksityiskohtia, kuten muotoiluun sulavasti istuvat kattokaiteet ja kiiltävän musta haineväantenni, jotka ilmentävät auton aerodynamiikkaa. SUV-DNA:ta kantavassa Renault Australissa on jopa 20 tuuman vanteet. Ovien kylkisuojat ja korkea vyötärölinja tuovat muotoiluun rotevuutta. Etuvaloilme luodaan LED-valaistuksella ja saatavilla on LED Matrix Vision -valot sekä dynaamiset vilkut. Takavalotkin ovat 100 % LEDit 3D-moiré-tehosteella.


sisältä innovatiivinen ja tilava

Renault Australin matkustamon suurin innovaatio on openR-järjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*. Australissa on jopa yli 50 appia käytettävissäsi. OpenR -multimedianäyttö koostuu kahdesta suuresta, täysin integroidusta näytöstä, jotka takaavat poikkeuksellisen visuaalisen kokemuksen. Kokonaispinta-ala 984 cm2 – yksi suurimmista luokassaan!

Innovatiivisesti muotoillut etuistuimet, joiden välissä on runsaasti tilaa ja langaton lataus älypuhelimellesi. 35 litraa säilytystilaa helposti saatavilla ja muunneltavissa. Takapenkit on jaettu epäsymmetrisesti ja sen puoliskoja voi säätää pituussuunnassa toisistaan riippumatta 16 cm, mahdollistaen luokkansa suurimman jalkatilan. Tavaratilan kapasiteetti on jopa 575 litraa versiosta riippuen. Sähkötoiminen takaluukku helpottaa tavaroiden pakkaamista autoon.

Takaistuin liukuu 16 cm auton pituussuunnassa, tuloksena tarvittaessa entistäkin isompi tavaratila. Nauti jopa 575 litran tavaratilasta, joka kasvaa peräti 1 525 litraan taittamalla takaistuimet kokoon.


MOOTTORIT JA OHJAUS

 

Moottorivaihtoehtoja on kaksi, molemmat ovat hybrideitä: 160 hv mild hybrid sekä luokkansa energiatehokkaimpiin kuuluva 200 hv E-Tech full hybrid.

E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid moottorilla kaupunkiajosta jopa 80 % sähköllä, jolloin voit saavuttaa 40 % polttoaineen säästön käyttötottumuksia muuttamatta. Akku latautuu nopeuden laskiessa ja jarrutettaessa eli autoa ei ole tarvetta kytkeä sähköverkkoon akun lataamiseksi.

maksimivoima
200 hv

vaihdelaatikko
automaattinen monitilavaihteisto

WLTP CO₂ päästöt
alkaen 105 g/km (WLTP)

kulutus
jopa 60.1 mpg (WLTP)

akun jännite
400V + 2 kWh kapasiteetti

mild hybrid

Mild hybridissä on erillinen litiumakku, johon varastoidulla sähköllä saadaan avustettua moottoria. Tämän johdosta saavutetaan enemmän tehoa kulutuksen säilyessä optiminina.

ketteryyttä ja vakautta – 4Control advanced

4Control advanced -nelipyöräohjausjärjestelmä tekee ajamisesta tarkempaa ja turvallisempaa. Järjestelmä mahdollistaa kääntöympyrän, joka on samaa luokkaa kuin kaupunkiautoilla. Matalassa nopeudessa 4Control Advanced -nelipyöräohjaus kääntää takarenkaita jopa 5 astetta vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät. Yli 50 km/h vauhdissa takapyörät kääntyvät jopa 1 asteen verran samaan suuntaan eturenkaiden kanssa parantaen auton otetta tiestä lisäten turvallisuutta. Saatavilla varustelutasosta riippuen.


openR Link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Sujuvoita ajokokemustasi openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella*. Ääniohjauksella helpotat säätöjen tekemistä kesken ajomatkan. Voit ladata suoraan autoosi jopa yli 50 suosikkisovellustasi. Kuten:

Google Assistant

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta* ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”*, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).

Intuitiivinen navigointi

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps* navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

Yksilöity kokemus

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Google-järjestelmällä* tallentaa niin tunnelmaan kuin ajamiseen liittyvät valinnat muistiin. Älykäs auto tuntee sinut ja muokkautuu mielesi mukaiseksi.

Huikeasti näyttöpintaa

Yksi suurimmista digitaalisista näyttöpinnoista, jopa 774 cm² pinta-ala on jaettuna kahdelle 12'' näytölle. Ainutlaatuinen ja mukaansatempaava kokemus syntyy openR -link multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella* sekä uuden sukupolven openR-kojelaudan optimoiduilla väreillä.  Lisäämällä tuulilasin heijastusnäytön, saat yhteensä huimat 984 cm² näyttöpintaa käyttöösi.

Tuo sovelluksesi mukana autoon

Hallinnoi suosikkisovelluksiasi Google-tilisi* avulla autossa, aivan kuten puhelimessasi. Nauti suosikkisovelluksistasi ja kuuntele esimerkiksi lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.


laadukas Harman Kardon -äänentoisto

Uuden korkeatasoisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa yhä pidemmälle vain nauttiaksesi laadukkaasta äänentoistosta. Äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaisella autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta, sijoittamalla kaiuttimia ympäri autoa. Mukaansatempaava, muokattava sekä helppokäyttöinen äänentoisto. Saatavilla iconic esprit Alpine varustelutasoihin.

32 KULJETTAJAA AVUSTAVAA JÄRJESTELMÄÄ

Renault Austral tarjoaa jopa 32 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää. Esimerkiksi uusi älykäs mukautuva vakionopeudensäädin käyttää auton sijaintitietoa ja verkosta saatavaa karttatietoa ennakoidakseen ajotilanteita ja mukauttaakseen nopeutta. Katvealueen varoitusjärjestelmä ilmoittaa, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa tunnistusalueen sisällä. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi.


    

Ajaminen

Uuden sukupolven 9,3” heijastusnäyttö, älykäs mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen ajoavustin ja monia muita. Ota tie haltuusi nostamatta katsettasi pois siitä. Tee matkoistasi sujuvampia kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla.

Turvallisuus

Edessä ja takana aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, joka tunnistaa jalankulkijan, älykkäät ja automaattiset valot (Matrix LED vision) ja monia muita. Hallitse odottamattomia tilanteita teillä kuljettajaa avustavien järjestelmien avulla.

Pysäköinti

Hands-free pysäköinti, 360 asteen näkymä 3D-kameralla… Hallitse liikkeittäsi helposti pysäköintitutkatekniikoiden avulla.

Vaikka ajamisen avustavat järjestelmät ovatkin kehittyneitä, auton varusteet ovat aina ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta. Hankalat olosuhteet, kuten lumi ja jää voivat vaikuttaa ajoavustimien toimintaan ja voivat estää niiden toiminnan.

VÄRIT

Kaksivärinen

Yksivärinen

Iron sininen (RQH)

Nacré valkoinen (QNC)

Flamme punainen (NNP)

Schiste harmaa (KQG)

Étoile musta (GNE)

Mattaväri Satin Schiste harmaa (KQL)

Iron sininen mustalla katolla (YNM)

Nacré valkoinen mustalla katolla (XUI)

Flamme punainen mustalla katolla (XPA)

Schiste harmaa mustalla katolla (YUY)

Mattaväri Satin Schiste harmaa mustalla katolla (YVM)


MITAT

Mitat millimetreinä