RENAULT ESPACE E-TECH FULL HYBRID

tila tuo aitoa ylellisyyttä

Renault Espace E-Tech full hybrid määrittää uudelleen 7-paikkaisen SUV:in olemuksen. Jopa 777 litraa tavaratilaa, toimintamatka jopa 1,100 km (WLTP) ja kaupunkiajosta jopa 80% sähköllä. Edistyksellinen openR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella ja valittavissa mieleiset sovellukset lukuisten vaihtoehtojen joukosta.*

 

MUOTOILU JA OMINAISUUDET

Renault Espace E-Tech full hybrid 200 hv on suuri, voimakas, tyylikäs ja tasapainoinen. Muotoilun painoarvoa korostavat virtaviivaiset linjat sisätiloissa. Näyttävä openR link -järjestelmä multimedianäyttöineen sisäänrakennetulla Googlella* tarjoilee lukuiset sovellukset kätesi ulottuville. Renault Espace on vakiona 7-paikkainen, mutta voit valita sen myös 5-paikkaisena versiona tarpeidesi mukaan.

Panoraamakattoikkuna tuo sisätilaan valoa, mutta myös arjen yleellisyyttä. Espace on matkustusmukavuudeltaan premium-tasoa. Ohjaamosta löytyy jopa 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa ja mahdollistaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä.

Sivuprofiilissa korostuvat katumaasturin tyyliominaisuudet lokasuojista korin alaosan suojukseen. Ajovalot on toteutettu täys-LED tekniikalla ja päiväajovalot muodostavat tunnistettavan C-valokuvion. Espace on kookas ja samalla hämmästyttävän ketterä katumaasturi. Suuri 18 sentin maavara ja kookkaat 19- tai 20-tuumaiset pyörät tuovat Espacelle katumaasturimaista ulkonäköä ja parantavat sen kulkua vähän hankalammissa paikoissa.


E-Tech full hybrid 200 hv -moottori

100% hybrid ja jopa 1100 km toimintamatka*.

*toimintamatka perustuu WLTP-kulutukseen täydellä polttoainetankilla


esprit Alpine

Esprit Alpine -versio erottuu: satiiniharmaa väri, sporttinen keulahelma ja virtaviivainen ruutukuvioinen etusäleikkö. 20-tuumaiset timanttileikatut daytona black -kevytmetallivanteet smoky grey -kirkaslakkauksella ja esprit Alpine -mallimerkinnällä todistavat auton erityistä persoonallisuutta.

 


7 tai 5 paikkaista premium-tason mukavuutta

Poikkeuksellisen mukavat ja muunneltavissa olevat sisätilat kallistettavissa olevalla takapenkirivillä, joka myös liukuu yli 22 cm ja tarjoaa näin yhden luokkansa parhaista jalkatiloista.


openR link -multimediajärjestelmä

Hemmottele itseäsi yhdellä parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä ajokokemuksista openR link -multimediajärjestelmän* ja sisäänrakennetun Googlen* avulla. Edessäsi 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä.

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps ja muut tuotenimet ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
**palveluissa on maakohtaisia eroja

Suunnittelun lähtökohtana ovat runsaat tilat, joihin on asennettu erittäin miellyttävät istuimet ja laadukas varustelu. Mukavuutta lisää korkeatasoinen äänieristys, joka pitää ylimääräiset äänet auton ulkopuolella. Matkustusergonomiaa tuovat pituussuunnassa liukuva rannetuki edessä ja Techno esprit Alpinesta alkaen erittäin miellyttävät ja ergonomiset istuimet.

Renault Espacen vakiovarustelu on aina kattava. Kaikissa versioissa Technoa myöten on vakiona muun muassa 12,3-tuumaisen muunneltavan digitaalimittariston ja kojelaudan keskelle sijoitetun pystysuuntaisen kosketusnäytön yhdistelmä, johon kuuluvat niin navigointi kuin peruutuskamera. Kuljettajan apuna on monipuolinen valikoima avustavia järjestelmiä ja pysäköinnissä auttavat etu-, taka- ja sivupysäköintitutkat. Mukavan asennon löytymistä auttavat edessä istuimien sähkösäädöt*, joiden lisäksi kuljettajan istuimessa on säädettävä ristiselän tuki ja hierontatoiminto. Tavaratilan käyttöä helpottaa handsfree-toiminnolla varustettu sähkötoiminen takaluukku.

*Apukuskin istuimen sähköinen säätömahdollisuus esprit Alpine varustelutasoon


esprit Alpine

Esprit Alpine -version piirteet ovat tunnistettavia. Matta Satin Schist harmaa väri, sporttinen keulahelma ja virtaviivainen ruutukuvioinen etusäleikkö. 20-tuumaiset timanttileikatut daytona black -kevytmetallivanteet smoky grey kirkaslakkauksella ja esprit Alpine -mallimerkinnällä todistavat auton erityistä persoonallisuutta.

Myös matkustamossa aistii Alpine-tunnelmaa: Alcantara®-/kangasverhoilua piristetään sinisillä tikkauksilla, niskatuissa on näyttävät brodeeratut kuviot ja alumiiniset polkimet antavat energiaa kuljettajan työpisteeseen. Nappanahalla ja Alcantaralla® verhoiltu ohjauspyörä on viimeistelty tyylikkäillä punaisilla, valkoisilla ja sinisillä ompeleilla.


matkustamisen mielekkyys ja tavaratilat

Istumatuntumaltaan aidosti mukavat vaaleat istuimet ja niiden erittäin mukavat niskatuet kutsuvat sinut matkustamaan ensimmäisessä luokassa. Renault Espace E-Tech full hybrid tarjoaa muunneltavaa matkustamista niin ihmisten kuin kuljettamisenkin näkökulmasta. Toisen rivin matkustajilla on luokkansa paras jalkatila ja 31° kallistuvat selkänojat. Muunneltavien penkkirivien lisäksi matkustamoon on jaettu pikkutavaroille jopa 39 litraa säilytystilaa, josta 25 litraa löytyy edestä.

Hansikaslokero on poikkeuksellisen suuri ja etuovien lokeroihin mahtuu tavaraa neljän litran verran. Keskikonsolissa on kaksi kätevää suurta säilytystilaa. Keskimmäisellä rivillä on keskikyynärnojassa mukitelineet ja oviin mahtuvat litran pullot. Etuistuimien selkänojissa on taskut.

7 paikkaa
Nauti suuresta tilasta, jossa 7 henkilöä voi matkustaa optimaalisesti. 31° kallistuva, 22 cm liukuva takapenkki tarjoaa luokkansa parhaan jalkatilan. 7 paikkaisessa kokoonpanossa tavaratila on 677 litraa kun viimeiset penkit on taitettuna alas.

5 paikkaa
5-paikkaisena tilatussa kokoonpanossa voit hyödyntää istuinten kallistusominaisuutta ja maksimoida matkustajien mukavuuden. 5 paikkaisena tilatussa Espacessa on jopa 777 litran tavaratila.

3 paikkaa
Nauti jopa 1850 mm:n lastauspituudesta tässä kokoonpanossa.

2 paikkaa
Kaksipaikkaisena tavaratila tarjoilee valtavan jopa 1 818 litran (5 paikkaisessa) tai 1714 litran (7 paikkaisessa) tilavuuden, mikä mahdollistaa suurienkin kuljetettavien tavaroiden liikuttelemisen.

valoisuutta
Matkustamon valaisee laaja lisävarusteena saatavilla oleva yli yhden neliön panoraamakatto.


openR Link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Hemmottele itseäsi yhdellä parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä ajokokemuksista openR link -multimediajärjestelmän ja sisäänrakennetun Googlen* avulla. Edessäsi 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä. OpenR linkin multisense-teknologia tarjoaa sinulle neljä ajotilaa henkilökohtaiseen ajokokemukseen.

Sujuvoita ajokokemustasi openR link -multimediajärjestelmän sisäänrakennetulla Googlella*. Ääniohjauksella helpotat säätöjen tekemistä kesken ajomatkan. Voit ladata suoraan autoosi jopa yli 50* suosikkisovellustasi. Kuten:

Google Assistant

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta* ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”*, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).

laadukasta äänentoistoa – Harman Kardon

Täysin uudessa Renault Espacessa on vakiona Arkamys Auditorium -äänentoisto.  Mutta saatavissa on myös vielä edellistäkin paremman nautinnon antava Harman Kardonin äänentoistojärjestelmä.

Uppoudu ensiluokkaiseen ääneen: koe kaikki äänen vivahteet nauttiaksesi täysin suosikkimusiikistasi. Uuden korkeatasoisen muokattavissa olevan Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa yhä pidemmälle. 12 kaiutinta tekevät kokemuksesta aidon. Äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaisella autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta, sijoittamalla kaiuttimia ympäri autoa.


MOOTTORIT JA OHJAUS

Moottorina erittäin taloudellinen 100% hybrid, jossa jopa 1100 km toimintamatka (WLTP)*. Kulutus vain 4.6L/100km*, sähköistä ajoa aina 130 km/h asti ja jopa 80% ajosta kaupungissa sähköllä. Saavuta jopa 40% polttoainesäästöt.

E-Tech full hybrid 200 hv voimalinja

Täysin uudessa Espacessa on kolmesylinterinen 1,2-litrainen bensiiniturbo, joka kehittää 96 kw (130 hv) ja 205 newtonmetriä. Pääsähkömoottori kehittää 50 kw ja yhtä suuren 205 Nm vääntömomentin. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 18 kw (50 Nm) tehoinen starttigeneraattori. Voimalinjan yhteisteho on 146 kw (200 hv), mikä varmistaa sujuvan liikkumisen.

Vauhtia vähennettäessä ja jarrutettaessa energiaa kerätään talteen energiasisällöltään kahden kw (400 V) litiumioniajoakkuun. Kaupungissa voidaan liikkua jopa 80% ajasta sähköllä, mikä tarkoittaa max. 40% pienempää kulutusta tavalliseen bensiinimoottoriin verrattuna. Kulutus on pienentynyt edellisestä Espace-sukupolvesta peräti 35%. Yhdistetty WLTP-kulutus on kaikissa versioissa auton kokoluokkaan nähden erittäin alhainen alle viisi litraa sadalla.

Renaultin E-Tech full hybrid yhdistää sarja- ja rinnakkaishybridien parhaat puolet, minkä lisäksi järjestelmä ennakoi nyt moottorien toimintaa ja vaihteiden käyttöä karttatietojen ja topografian avulla. Monitilavaihteisto valitsee parhaan välityksen 15 vaihtoehdosta ajajan sitä huomaamatta ja vaihtelee myös ajotilaa viiden vaihtoehdon välillä optimoidakseen niin reittiä kuin polttoaineenkulutusta. Liikkeellelähtö tapahtuu aina miellyttävästi ja äänettömästi sähköllä.

ketteryyttä ja vakautta – 4Control advanced

Hyödynnä kaupungissa kääntöympyrä, joka on lähellä kaupunkiauton vastaavaa. 4Control advanced -nelipyöräohjausjärjestelmä tekee ajamisesta tarkempaa ja turvallisempaa. Järjestelmä mahdollistaa kääntöympyrän, joka on samaa luokkaa kuin kaupunkiautoilla. Matalassa nopeudessa 4Control Advanced -nelipyöräohjaus kääntää takarenkaita jopa 5 astetta vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät. Yli 50 km/h vauhdissa takapyörät kääntyvät jopa 1 asteen verran samaan suuntaan eturenkaiden kanssa parantaen auton otetta tiestä lisäten turvallisuutta.

 


KULJETTAJAA AVUSTAVAT JÄRJESTELMÄT

Kuljettajan apuna on muun muassa monipuolinen valikoima avustavia järjestelmiä ja pysäköinnissä auttavat etu-, taka- ja sivupysäköintitutkat. Mukavan asennon löytymistä auttavat edessä istuimien sähkösäädöt, joiden lisäksi kuljettajan istuimessa on säädettävä ristiselän tuki ja hierontatoiminto. Tavaratilan käyttöä helpottaa handsfree-toiminnolla varustettu sähkötoiminen takaluukku.

 

ennakoiva hybridiajoavustin e-nav

Autosi analysoi jatkuvasti ajoasi ja reittivalintaasi määritelläkseen matkaan käytetyn ajan mukaan parhaan mahdollisen ajotapayhdistelmän suorituskyvyn ja polttoaineen kulutuksen huomioiden. Se valitsee ajoon sopivimman vaihtoehdon ja/tai yhdistelmän polttomoottorin, full hybridin ja 100% sähkön väliltä.  Hybriditeknologiaa hyödyntävä E-Tech-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, perinteisen polttomoottorin ja älykkään automaattisen monitoimivaihteiston. E-Tech -järjestelmä käyttää jatkuvasti tehokkaasti regeneroivaa jarrutusta akun lataamiseen. Testiolosuhteissa kaupungissa ajettaessa jopa 80 prosenttia ajasta on mahdollista edetä sähköllä, mikä vähentää CO2-päästöjä ja polttoaineen kulutusta (jopa 40 % asti).

matrix LED-ajovalot

Älykkäät ja automaattiset valot (Matrix LED vision). Valokeilat mukautuvat liikenteen ja säätilan mukaan, estääkseen häikäisyä ja optimoidakseen näkyvyyttä myös öisin.

katvealueen varoitusjärjestelmä ja kaistaltapoistumisen estojärjestelmä

Katvealueen varoitusjärjestelmä ilmoittaa, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa tunnistusalueen sisällä. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi.

aktiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät

Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin käyttää auton sijaintitietoa ja verkosta saatavaa karttatietoa ennakoidakseen ajotilanteita ja mukauttaakseen nopeutta. Kuljettajaa ajossa avustavat myös mm. kaistakeskitin ja mukautuva Stop&Go -järjestelmä. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi.

aktiivinen pysäköintiavustin, 360 asteen näkymä 3D-kameralla

Ajoneuvon jopa 4 kameraa luovat autosta selvän näkymän auton ympärille, mikä helpottaa auton sovittamista pienempiinkin väleihin ja pystyt suoriutumaan pysäköinnistä vaivattomammin.

automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä peruuttaessa

Tämä järjestelmä havaitsee esteen myös takana ja voi pysäyttää auton automaattisesti estääkseen vahinkoa sattumasta.

Vaikka ajamisen avustavat järjestelmät ovatkin kehittyneitä, auton varusteet ovat aina ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta. Hankalat olosuhteet, kuten lumi ja jää voivat vaikuttaa ajoavustimien toimintaan ja voivat estää niiden toiminnan.

VÄRIT, VANTEET JA VERHOILUT

Värit

Vanteet

Sisusta

Nacre valkoinen (QNC)

Schiste harmaa (KQG)

Nocturne sininen (RRE)

Flamme punainen (NNP)

Etoile musta (GNE)

Mattaväri Satin Schiste harmaa (KQL) vain esprit Alpine varustelutasoon

Techno: tumma synteettinen nahka / kangasverhoilu ruutukuviolla

Esprit Alpine: kangas / Alcantara® verhoilu koristetikkauksilla

Iconic: vaalean harmaa perforoitu nahkaverhoilu (nahkaverhoilut koostuvat osittain aidosta nahkasta ja osittain synteettisestä nahasta)

Techno: 19" komah kevytmetallivanteet

Esprit Alpine: 20” daytona kevytmetallivanteet

Iconic: 20" Effie kevytmetallivanteet


MITAT

Mitat millimetreinä