Uusi Renault EXPRESS sai ennakkomyyntihinnat

15.4.2021

Täysin uuden Renault Express -mallin ennakkomyynti käynnistyy Suomessa. Ennakkomyyntihinnat alkavat 19 390 eurosta.

Uusi Renault Express tarjoaa pienten pakettiautojen luokkaan ensiluokkaista kustannustehokkuutta sekä erinomaista ergonomiaa ja käytettävyyttä. Erityisesti omassa hintaluokassaan arvostettuja ominaisuuksia ovat mm. 3,3 kuution tavaratila, yli 600 kilon kantavuus ja mm. luokkansa levein (716 mm) liukuoven lastausaukko. Vetokykyä Express tarjoaa jarruttomana 685, tai jarrullisena 1 200 kg.

Express toimii luokassaan suunnannäyttäjänä myös ohjaamon säilytystilojen osalta, joita kaikkineen on varustekokoon-panosta hieman riippuen jopa lähes 48 litraa.

Modernia muotoilua ulkona ja sisällä

Uusi Renault Express toimii yrityksen tai omistajan käyntikorttina loistavasti modernin ja voimakkaan muotoilunsa ansiosta. Auto on sekä ulkoa, että sisältä tunnistettava ja tyylikäs, mutta samalla myös erittäin helppokäyttöinen.

Muotoilussa korostuvat mm. Renaultin tunnistettava C-päiväajovalokuvio edessä ja takana. Muita ulkopuolen muotoilussa merkillepantavia asioita ovat mm. uudet, entistä suuremmat ulkopeilit, uusi antenni, sekä 15” Kijaro –kokokapselit, jotka kuuluvat Suomeen saapuvien autojen vakiovarustukseen. Korivärejä on saatavilla viisi eri vaihtoehtoa.

Uusi Express

Uusi Express

Uutta teknologiaa

Uusi Express tarjoilee hintaluokassaan myös paljon uutta teknologiaa. Vakiovarusteena autossa on R&Go DAB-radio, johon sisältyy mm. Bluetooth -yhteensopivuus sekä puhelintoimintojen, että mediasoittimen osalta. Se on myös yhteensopiva Renaultin R&Go-älypuhelinapplikaation kanssa.

Lisävarusteena autoon on saatavissa 8” vaakasuuntaisella kosketusnäytöllä varustettu Renault Easy Link -multimedia-järjestelmä, sisäänrakennetulla navigointilaitteistolla tai ilman. Easy Link sisältää aina älypuhelinten peilaustuen  Apple CarPlay sekä Android Auto –sovelluksille. Matkapuhelinintegraation edelleen sujuvoittamiseksi, autoon on saatavana lisävarusteena myös langaton latausalusta ja runsaasti virtaliittimiä ohjaamossa.

Uusi Express, sisätilat

Turvallisuus- ja mukavuusvarusteita, sekä päivitetty Blue dCi -dieselmoottori

Express:n varustelistalta on valittavissa myös runsaasti ajomukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavia lisävarusteita. Näitä ovat mm. digitaalinen kamerataustapeili ajonaikaista takanäkymää varten, 30-140 km/h nopeuksissa katvealueen varoitusjärjestelmä, kuolleen kulman katvepeili matkustajan aurinkolippaan, sivu- ja verhoturvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle vakiovarusteisten etuturvatyynyjen lisäksi, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskamera ja paljon muuta.

ESP-järjestelmään on integroitu perävaunun vakautusjärjestelmä, mikäli auto on varustettu tehdasvarusteisella vetokoukulla, lisäksi Expressin vakiovarustukseen kuuluu muun Renault -malliston tapaan mm. mäkilähtöavustin ja vakionopeuden säädin.

Express tulee Suomessa saataville päivitetyllä 1,5 litraisella Blue dCi -turbodieselmoottorilla, 75 ja 95 hevosvoiman tehoversioina, ja vaihteistona on aina kuusiportainen manuaali. Hinnat alkavat 75 hevosvoimaisen mallin 19 390 eurosta ja 1000 euron lisähinnalla saa 20 hevosvoimaa lisää. Ensimmäisiä esittelyautoja odotetaan saapuvaksi ajettavaksi toukokuussa ja asiakasautoja hieman myöhemmin kesällä.

Lue lisää Renault Expressistä ja katso hinnasto: Tuotesivulle