RENAULT E-TECH

Kaikki uudet Renault mallit, joissa on mahdollistettu sähköllä ajaminen, on varustettu E-Tech voimalinjalla. Vaihtoehtoina on E-Tech 100% electric (EV), E-Tech full hybrid (HEV) ja E-Tech plug-in hybrid (PHEV) teknologiat.

E-Tech teknologia on mukautettu käyttötarpeen mukaan. Renault on edelläkävijä ja suuri tekijä sähköisen liikkumisen pelikentällä. Renault tavoittelee hiilineutraliutta Euroopassa vuoteen 2040 mennessä, tuomalla sähköistetyn liikkumisen kaikkien saataville. E-Tech 100% electric, E-Tech full hybrid ja E-Tech plug-in hybrid teknologiat ovat taloudellisemmat ja ekologisemmat käyttää tinkimättä ajamisen mielekkyydestä. Näiden teknologioiden kera jokainen voi valita omaan elämäänsä sopivimman voimalinjan.

Uusinta hybriditeknologiaa suoraan formulamaailmasta. F1-maailmasta inspiraationsa saanutta, 150 patentilla suojattua hybriditeknologiaa hyödyntävä Renault E-Tech-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, polttomoottorin sekä älykkään automaattisen monitoimivaihteiston, jonka ansiosta kaikki voimalähteet toimivat täydellisessä yhteistyössä. Renault E-Tech-rakenteessa yhdistyy kaikki hybridit eli järjestelmä toimii niin sarjahybridinä liikuttaen autoa pelkän sähkön voimalla, rinnakkaishybridinä täydentääkseen auton suorituskykyä sekä itselataavana hybridinä keräten talteen mm. hukkaenergian. Ja tämä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti juuri kuhunkin tilanteeseen sopivimmalla tavalla.

E-Tech hybridien lisäksi on saatavilla mild hybrid, joissa on erillisen litiumioniakun avulla toimiva käynnistysgeneraattori. Tämä tekninen ratkaisu ei liikuta autoa puhtaasti sähköllä vaan ainoastaan avustaa liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä. Renaultilla tämä ratkaisu on saatavilla mm. Captur TCe 140 -automaatin yhteydessä.


E-Tech 100% electric

teknologia
100 % electirc -malleissamme on korkean suorituskyvyn sähkömoottorit ja suurikapasiteettiset akut, jotka vievät vähemmän tilaa maksimoidaksemme sisätilojen kokoa. Niissä on erittäin joustava latausjärjestelmä AC/DC -latausvaihtoehdoilla. Toimintamatka (WLTP) kasvaa jatkuvasti kehityksen myötä ja on nyt esimerkiksi Renault Megane E-Tech 100% electricissä jopa 470 km. Sähköäautoa voi helposti ladata pikalatauspisteissä tai kotilatauspisteistä ja hyödyntää energian talteenottoa kulutuksen optimointiin.

hyödyt
Kun ajat jollakin E-Tech 100% -sähköajoneuvoistamme, nautit reagoivasta, tasaisesta ja hiljaisesta ajamisesta moottorilla, joka ei vapauta hajuja, saasteita tai hiilidioksidia. Nauti huolettomasta ajosta, E-Tech 100% electric -malleissamme on on yksinkertaisempi suunnittelu ja niissä käytetään pidempään kestäviä komponentteja.


E-Tech full hybrid

teknologia
Hybridiautoillamme (HEV Hybrid Electric Vehicle -luokka) etuna on ”sarja-rinnakkaishybridi”-arkkitehtuuri, jossa yhdistyvät kaksi sähkömoottoria ja polttomoottori. Ajoneuvon suorituskyvyn ja kulutuksen optimointi, älykäs vaihteisto ja energianhallintajärjestelmä määrittävät, milloin moottoreita käytetään erikseen tai samanaikaisesti

hyödyt
Hybridiajoneuvoilla voit ajaa 100 % sähköllä jopa 80 % matka-ajasta kaupungissa ja jopa 130 km/h* nopeudella. (WLTP, todelliset ajoolosuhteet, ajotyyli ja akun tila voivat poiketa testitulosten olosuhteista.) Litiumioniakku latautuu automaattisesti hidastaessa ja jarrutettaessa, joten pistorasialle ei ole tarvetta. E-Techin täyshybriditeknologia säästää polttoainetta jopa 40 % vastaavaan polttomoottoriin verrattuna.

toiminnot
E-Tech-täyshybridiin liittyvä ennakoiva hybridiajotoiminto käyttää yhdistettyjä järjestelmiä auttamaan akun latauksen optimoinnissa matkasi mukaan. Analysoimalla jatkuvasti matkaasi autosi ennakoi, milloin sinun tulee käyttää polttomoottoria, hybridiä vai 100 % sähköajoa, kun ajat kaupungin halki tai kohtaat tietyn pinnoitteen tai liikenneruuhkat. Tällä tavalla ajoneuvosi parantaa syntyneiden päästöjesi ja vähentää kulutuksesi määrää.

*Austral E-Tech full hybrid


E-Tech plug-in hybrid

teknologia
Plug-in-hybridiautoissamme, jotka tunnetaan myös nimellä PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicles), on sama tekniikka kuin E-Techin täyshybridivoimansiirroissa, mutta niissä on suurempi akkukapasiteetti ja siten suurempi sähköinen toimintamatka. Voit ladata ne kotitalouspistorasiasta tai latauspisteestä. Ladattuina voit ajaa jopa 50 km 100 % sähköllä. (WLTP, todelliset ajoolosuhteet, ajotyyli ja akun tila voivat poiketa testitulosten olosuhteista.) Kun akku on vähissä, se vaihtaa hybriditilaan.

hyödyt
Ladattavalla hybriditekniikalla varustetut ajoneuvomme toimivat, joko 100 % sähköisessä tai hybriditilassa vastatakseen kaikkiin matkoihisi liittyviin tarpeisiin. Kun akku on ladattu, voit ajaa 100 % sähköllä kaupungissa ja vähentää polttoaineenkulutustasi jopa 75 % (WLTP, todelliset ajoolosuhteet, ajotyyli ja akun tila voivat poiketa testitulosten olosuhteista). Sähköiset voimalinjat toimivat yhdessä polttomoottorin kanssa tarjotakseen sinulle nautinnollista ajamista ja samalla alentaakseen auton käyttökustannuksia.


Älykkään monitilavaihteiston ansiosta vaihteenvaihdot ovat lähes huomaamattomia

Renault E-Tech-malliston moottorien älykäs ohjausjärjestelmä hoitaa energiaa säästävän ajamisen, jossa yhdistyy mukavuus ja turvallisuus – tyylikkyyttä unohtamatta. Ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti moottoreiden toimintaa säästääkseen energiaa ja pienentääkseen hiilidioksidipäästöjä. Samalla se varmistaa, että ajaminen on hauskaa. Järjestelmä valitsee jatkuvasti parhaan moottorien ja vaihteiden käytön teoreettisesti jopa 15 eri vaihtoehdosta. Kuljettajan ei kuitenkaan tarvitse välittää parametrien jatkuvasta laskennasta, sillä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti ja lähes huomaamatta.

Haluatko ladattavan plug-in hybridin vai itselataavan täyshybridin?

Renault E-Tech -lataushybridin ja täyshybridin erottaa teknisesti vain akun koko. Kummassakin vaihtoehdossa on tuo kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin kokonaisuus yhdistettynä älykkääseen monitilavaihteistoon, ja liikkeellelähdöt tapahtuvat aina sähköllä. Ajomukavuus on huippua, sillä auto tottelee kaasupolkimen painallusta viiveettä. Ajaminen on myös ekologista, sillä järjestelmä hyödyntää energian talteenottoa ja lataa akustoa ajon aikana. Vaihteenvalitsimen tavallisen D-asennon lisäksi voit halutessasi tehostaa energian talteenottoa entisestään valitsemalla B-asennon. Tällöin moottorijarrutus/itselataaminen on voimakkaampaa, etkä tarvitse jarrupoljinta kuin voimakkaissa hidastuksissa ja alle 7 km/h nopeuksissa.

Mikä E-Tech on sinun valintasi?

Megane E-Tech 100% electric

Renault Megane E-Tech 100% electric

Megane E-Tech 100% electric, nostaa Renaultin tekniikaltaan ja muotoilultaan aivan uudelle tasolle. Edistyksellisillä varusteilla ja huolellisella suunnittelulla täyssähköinen uutuus kiipeää ajo-ominaisuuksillaan luokkansa huipulle.

Arkana E-Tech

Renault Arkana E-Tech full hybrid

Coupetyylinen katumaasturi Renault Arkana E-Tech full hybrid tarjoaa täyshybridin ajomukavuuden, kunnon tilat sekä silmiä hivelevän kauneuden. Tule tutustumaan!

Renault Clio E-Tech full hybrid

Clio E-Tech full hybrid -mallilla voit ajaa jopa 80 % kaupunkiajosta sähköllä ja siten säästää jopa 40 % polttoainekuluissa. Luokkansa ikoni on selkeästi enemmän kuin kaunis. Tutustu ja ihastu Clio E-Tech full hybridiin!

Captur E-Tech

Captur E-Tech plug-in hybrid ja full hybrid

Captur E-Tech voimalinjojen vaihtoehtoja on kaksi, ladattava plug-in hybrid ja itselataava full hybrid. Plug-in hybridillä pääset nauttimaan yhdellä akullisella hiljaisesta sähköllä liikkumisesta jopa 50 km yhdistetyssä ja jopa 63 km kaupunkiajossa. Toisaalta, jos käytössäsi ei ole latausmahdollisuutta ja haluat kuitenkin nauttia sähköllä liikkumisen nautinnosta, on valintasi itselataava full hybrid.

Kangoo E-Tech 100% electric

Renault on ollut Euroopassa edelläkävijä sähköautoissa ja kiistämätön ykkönen ennen kaikkea sähköpakettiautoissa vuodesta 2011 lähtien. Vuosikymmenen aikana yli 70 000 ammattilaista on valinnut täyssähköisen Kangoon omakseen. Useampi kuin joka viides Euroopassa liikkuvista sähköpakettiautoista on Renault Kangoo.


Valitsemasi auto heti toimitukseen!

Oli valintasi Megane E-Tech 100% electric, Arkana, Clio tai Captur, pääset nauttimaan uudesta autostasi myös nopealla toimituksella. Täältä voit katsoa nopean toimituksen autojen valikoimaa!