RENAULT E-TECH

Uusinta hybriditeknologiaa suoraan formulamaailmasta

Tervetuloa tutustumaan edistykselliseen Renault E-Tech -mallistoon. F1-maailmasta inspiraationsa saanutta, 150 patentilla suojattua hybriditeknologiaa hyödyntävä Renault E-Tech-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, polttomoottorin sekä älykkään automaattisen monitoimivaihteiston, jonka ansiosta kaikki voimalähteet toimivat täydellisessä yhteistyössä. Renault E-Tech-rakenteessa yhdistyy kaikki hybridit eli järjestelmä toimii niin sarjahybridinä liikuttaen autoa pelkän sähkön voimalla, rinnakkaishybridinä täydentääkseen auton suorituskykyä sekä itselataavana hybridinä keräten talteen mm. hukkaenergian. Ja tämä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti juuri kuhunkin tilanteeseen sopivimmalla tavalla.

E-Tech hybridien lisäksi on saatavilla mild hybrid, joissa on erillisen litiumioniakun avulla toimiva käynnistysgeneraattori. Tämä tekninen ratkaisu ei liikuta autoa puhtaasti sähköllä vaan ainoastaan avustaa liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä. Renaultilla tämä ratkaisu on saatavilla mm. Captur TCe 140 -automaatin yhteydessä.

Älykkään monitilavaihteiston ansiosta vaihteenvaihdot ovat lähes huomaamattomia

Renault E-Tech-malliston moottorien älykäs ohjausjärjestelmä hoitaa energiaa säästävän ajamisen, jossa yhdistyy mukavuus ja turvallisuus – tyylikkyyttä unohtamatta. Ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti moottoreiden toimintaa säästääkseen energiaa ja pienentääkseen hiilidioksidipäästöjä. Samalla se varmistaa, että ajaminen on hauskaa. Järjestelmä valitsee jatkuvasti parhaan moottorien ja vaihteiden käytön teoreettisesti jopa 15 eri vaihtoehdosta. Kuljettajan ei kuitenkaan tarvitse välittää parametrien jatkuvasta laskennasta, sillä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti ja lähes huomaamatta.

Haluatko ladattavan plug-in hybridin vai itselataavan täyshybridin?

Renault E-Tech -lataushybridin ja täyshybridin erottaa teknisesti vain akun koko. Kummassakin vaihtoehdossa on tuo kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin kokonaisuus yhdistettynä älykkääseen monitilavaihteistoon, ja liikkeellelähdöt tapahtuvat aina sähköllä. Ajomukavuus on huippua, sillä auto tottelee kaasupolkimen painallusta viiveettä. Ajaminen on myös ekologista, sillä järjestelmä hyödyntää energian talteenottoa ja lataa akustoa ajon aikana. Vaihteenvalitsimen tavallisen D-asennon lisäksi voit halutessasi tehostaa energian talteenottoa entisestään valitsemalla B-asennon. Tällöin moottorijarrutus/itselataaminen on voimakkaampaa, etkä tarvitse jarrupoljinta kuin voimakkaissa hidastuksissa ja alle 7 km/h nopeuksissa.

Mikä E-Tech on sinun valintasi?

Megane E-Tech 100% electric

Renault Megane E-Tech 100% electric

Megane E-Tech 100% electric, nostaa Renaultin tekniikaltaan ja muotoilultaan aivan uudelle tasolle. Edistyksellisillä varusteilla ja huolellisella suunnittelulla täyssähköinen uutuus kiipeää ajo-ominaisuuksillaan luokkansa huipulle.

Arkana E-Tech

Renault Arkana E-Tech full hybrid

Coupetyylinen katumaasturi Renault Arkana E-Tech full hybrid tarjoaa täyshybridin ajomukavuuden, kunnon tilat sekä silmiä hivelevän kauneuden. Tule tutustumaan!

Clio E-Tech

Renault Clio E-Tech full hybrid

Clio E-Tech full hybrid -mallilla voit ajaa jopa 80 % kaupunkiajosta sähköllä ja siten säästää jopa 40 % polttoainekuluissa. Luokkansa ikoni on selkeästi enemmän kuin kaunis. Tule koeajolle ja ihastu Clio E-Tech full hybridiin!

Captur E-Tech

Captur E-Tech plug-in hybrid ja full hybrid

Captur E-Tech voimalinjojen vaihtoehtoja on kaksi, ladattava plug-in hybrid ja itselataava full hybrid. Plug-in hybridillä pääset nauttimaan yhdellä akullisella hiljaisesta sähköllä liikkumisesta jopa 50 km yhdistetyssä ja jopa 63 km kaupunkiajossa. Toisaalta, jos käytössäsi ei ole latausmahdollisuutta ja haluat kuitenkin nauttia sähköllä liikkumisen nautinnosta, on valintasi itselataava full hybrid.


Valitsemasi auto heti toimitukseen!

Oli valintasi Megane E-Tech 100% electric, Arkana, Clio tai Captur, pääset nauttimaan uudesta autostasi myös nopealla toimituksella. Täältä voit katsoa nopean toimituksen autojen valikoimaa!