Renault TALISMAN Sport Tourer – edustusluokan tyylikkyyttä!

Renault__header-takuulla_Talisman-_ST

Upea Renault TALISMAN Sport Tourer. Yhdistelmä mukavuutta, ajamisen iloa ja teknistä etevyyttä.

Renault Talisman Sport Tourer antaa urheilullisuudellaan uudenlaista intohimoa luokkansa vakiintuneeseen tyyliin. Voimakkuutta ilmentävä etuosa, selkeä profiili, näyttävät muodot ja vakuuttava ulkonäkö. Suuret, harmoniset tilat tekevät Talismanista kiehtovan ja dynaamisen farmariauton, joka antaa rohkeasti lupauksen tulevista hienoista hetkistä.

Tunnet tien ja auton liikkeet luonnollisuudella, jota et ole ennen kokenut. Renault 4CONTROL-nelipyöräohjaus ohjaa takapyöriä aina siihen suuntaan, joka palvelee ajotilannetta parhaiten: kaupungissa ketterämmin, maantiellä vakaammin. Apunasi on myös automaattinen taskuparkkeeraus sekä järjestelmät, jotka valvovat puolestasi niitä kulmia, minne silmäsi eivät näe – sekä maantiellä että ahtaissa paikoissa. 

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

 

ULKOASU


Renault_Talisman_ST_header_ulkoasu

Jokainen yksityiskohta ilmentää auton persoonallisuutta. Renault Talismanin korostavat 19” vanteet ja sivuilmanottoaukkojen kromikoristeet auton etuosassa. Tunnistettavissa, selväpiirteisissä ajovaloissa Pure Vision -ledien läpitunkeva katse yhdistyy C-kirjaimen muotoisten huomiovalojen erottuvaan muotoiluun. Lukuisat eri elementit paljastavat auton nykyaikaisen luonteen.

 

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

SISÄTILAT


Renault_Talisman_ST_header_sisatilat

Runsaat sisätilat lisäävät hyvinvointia. Matkustamossa on reilusti tilaa ja matkustaminen on mukavan väljää. Hierovat, lämmitettävät ja tuulettuvat etuistuimet tuovat matkustamiseen ylellisyyden tuntua. Takaistuimillakin on riittävästi tilaa sekä jaloille että hartioille.

Yksilöllisesti muokattava ajokokemus

Talisman_sedan_ohjaamo_heads_up

Head-up -heijastusnäyttö

Käytössä on myös alas kojelautaan painuva head-up -heijastusnäyttö.

Talisman_sedan_ohjaamo_4control

4CONTROL

Renault Talisman hallitsee kaarteet ainutlaatuisen 4CONTROL-nelipyöräohjauksen ja automaattisesti säätyvän iskunvaimennuksen avulla.

Talisman_sedan_ohjaamo_mittaristo

TFT-mittaristonäyttö

TFT-mittaristonäyttö mukautuu Multi-Sense® -teknologian ansiosta valittavaan ajotapaan.

Asettumalla Renault Talisman Sport Tourerin ohjaimiin, saat tuntea vahvan, henkilökohtaisen ajokokemuksen. Kuljettajaympäristön ergonomia on tarkkaan harkittua. Todellista ajotuntuman vaihtelua tarjoava MULTI-SENSE -säädin sijaitsee aivan käden ulottuvilla keskikonsolissa. Ajokokemus muuttuu valitun ajotavan mukaisesti aina moottorin, automaattivaihteiston ja ohjauksen toiminnasta näyttöjen ja sisätilojen valaistuksen sekä kuljettajan hierovan istuimen aktivoitumiseen. Mukavuus on Renault Talismanissa etusijalla.

 

R-LINK 2 -MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄ


Renault_Talisman-sedan_header_R-link

Renault Talisman kutsuu sinut multimedian maailmaan suuren näytön kautta. Hallitse ajoneuvosi kaikkia toimintoja helposti, luontevasti ja suomenkielellä* joko 7” tai 8,7” R-LINK 2 -kosketusnäytöllä, joka on aina yhteydessä ympäristöönsä*. Kuvakejärjestelmän ansiosta aloitussivut ovat muokattavia, joten kaikki suosikkitoiminnot ja eniten käytetyt toiminnot ovat aina helposti saatavilla. Säädä näytön tietoja, lataa suosikkisovelluksiasi* (esimerkiksi Twitter, sähköpostiohjelmia jne.), tallenna istuimen ja taustapeilien säädöt ja voit määrittää muistiin jopa kuusi käyttäjäprofiilia. Valitse haluamasi MULTI-SENSE -tila. Määritä teknisten ajoavustimien ja head-up-heijastusnäytön asetuksia, jotta matkustaminen sujuisi mukavammin. Renaultin innovatiivisuus on aina mukanasi.

* Palveluissa ja sisällössä maakohtaisia rajoituksia. Osa sisällöstä kuten internetyhteyttäkäyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta koeajan jälkeen. Sovellukset eivät välttämättä ole suomenkielisiä, eikä sisältö ole kohdennettu Suomeen. Osa sovelluksista on maksullisia.

MULTI-SENSE -JÄRJESTELMÄ


Renault_Talisman-sedan_header_MULTI-SENSEAinutlaatuinen Renault MULTI-SENSE -järjestelmä mullistaa ajokokemuksesi hyödyntämällä 4CONTROL-nelipyöräohjausta ja siihen yhdistettyä elektronisesti ohjattua iskunvaimennusta. Yhdellä napin painalluksella voit mukauttaa auton ajokäytöksen aina tilanteeseen sopivaksi. Valittavanasi on viisi vaihtoehtoa sporttisesta ajosta mukavuuden maksimoivaan matkantekoon. Kaikki ajotuntumaan vaikuttavat teknologiat yhdistyvät harmonisesti: automaattisesti säätyvän iskunvaimennuksen reagointi, 4CONTROL-nelipyöräohjauksen ketteryys, EDC-vaihteiston vaihtonopeus, moottorin reagointi kiihdytykseen, ohjaustuntuma, sisätilojen valaistus, mittaristonäyttöjen määritykset, moottorin äänimaailma ja istuinmukavuus. Koe viisi ainutlaatuista ajotapaa.

4CONTROL, AUTO ON YHTÄ TIEN KANSSA


Renault_Talisman_ST_header_4CONTROL

Renault 4CONTROL on ainutlaatuinen järjestelmä, jossa neljä ohjaavaa pyörää auttavat ajamaan jyrkätkin kaarteet rennoin mielin. Kaupunkiajossa etu- ja takapyörät kääntyvät vastakkaisiin suuntiin, mikä tekee Talismanista yhtä näppärästi käsiteltävän kuin pienet cityautot. Kun tarvitaan dynaamista ajettavuutta, takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä tekee ajamisesta hyvin tarkkaa ja pidosta erittäin voimakkaan, joten auton ajovakaus on vailla vertaansa. Alustan reagointi mukautuu valitun MULTI-SENSE -ajotilan mukaan.

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT


Renault_Talisman_ST_header_MOOTTORIT

Uusimman sukupolven tekniikoiden ansiosta Renault Talisman Sport Tourerin ENERGY-moottorit ovat sekä suorituskykyisiä että tehokkaita niin ajomukavuuden kuin kulutuksenkin näkökulmasta. Kaikissa on Stop&Start -järjestelmä ja jarrutusenergian talteenottojärjestelmä.

ENERGY TCe 150 EDC & ENERGY TCe 200 EDC
ENERGY TCe 150- ja ENERGY TCe 200 -mallit ovat Renault Sport Technologiesin kehittämiä moottoriversioita. Ne keskittyvät suorituskykyyn ja dynamiikkaan. 7-portaisella EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla varustetut moottorit tarjoavat joustavuutta ja reaktiivisuutta kaikilla käyntinopeuksilla.

TCe 160 GPF – Vahvaa tunnetta
Uuden TCe 160 bensiinimoottorin 160 hevosvoimaa ja 270 Nm vääntö varmistaa mukavuuden ja ajonautinnon. Hiukkassuodattimen (GPF) ansiosta moottori on myös aiempaa ympäristöystävällisempi. Polttoaineen suorasuihkutuksen ja turboahtimen ansiosta moottori reagoi nopeasti ja pitää kulutuksen alhaisena. Tämä uusi moottori on saatavilla 7-vaihteisen EDC-automaattivaihteiston yhteyteen.

TCe 225 GPF – Intensiivinen nautinto
Uusi 1,8 litrainen TCe 225 -bensiinimoottori tarjoaa suorituskykyä ja ajonautintoa. Polttoaineen suorasuihkutus, turboahdin ja 300 Nm vääntö varmistavat ajonautinnon kaikissa ajotilanteissa. Moottori on yhdistetty nopeasti reagoivaan 7-vaihteiseen EDC-automaattivaihteistoon.

ENERGY dCi 160 EDCMiellyttävää dynaamisuutta
Twin Turbo -moottorin ja EDC-kaksoiskytkinautomaatti-vaihteiston ansiosta ENERGY dCi 160 EDC -moottorissa yhdistyvät joustavuus ja eloisuus. Kaikilla käyntinopeuksilla ilmenevä reaktiivisuus tarjoaa odottamattoman miellyttävää ajonautintoa.

ENERGY dCi 110 ECO2  – Hallittua reaktiivisuutta
ENERGY dCi 110 ECO2 -moottori hämmästyttää miellyttävyydellään ja 6-portaisella manuaalivaihteistolla varustettuna sen CO2-päästöt* ovat vain 95 g/km. Korkeatasoisella tehokkuudellaan se täyttää uudet ECO2-vaatimukset. ENERGY dCi 110 - moottori on saatavilla myös EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla varustettuna.

EDC-automaattivaihteisto – Ajomukavuutta
Nykyaikainen automaattinen EDC-kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää perinteisen automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston taloudellisuuden sekä suorituskyvyn. Vaihteisto tarjoaa joustavuutta, suorituskykyä sekä alhaisen polttoaineenkulutuksen.

* EU-yhdistetty. Polttoaineenkulutus- ja CO2 -päästöarvot on mitattu virallisten EU-määräysten mukaisesti. ECO2 on merkki moottorimallista, jolla on Renault-automallin pienin hiilijalanjälki. Nämä ominaisuudet on saavutettu teknisillä ratkaisuilla, joiden ansiosta CO2-päästöjä ja polttoaineenkulutusta on voitu pienentää paremmalle tasolle.

AJOAVUSTIMET


Renault Talisman helpottaa ajamista sekä tuo ajoon tyyneyttä, varmuutta ja tasaisuutta. Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävarusteena olevien ajoavustimien ansiosta nopeuden sääteleminen, kaistalla pysyminen, katvealueiden tarkkaileminen, pysäköiminen sekä lähi- ja kaukovalojen automaattinen vaihto muun liikenteen mukaisesti, ei ole koskaan ollut helpompaa. Talismanilla ajat turvallisesti.

Renault_Talisman_ST_avustimet_vakionopeussaadinMukautuva vakionopeussäädin
Mukautuva vakionopeussäädin on käytettävissä, kun nopeus on välillä 50 -140 km/h. Järjestelmä jarruttaa, kun se havaitsee, että etäisyys on liian lyhyt edelläajavaan ja kiihdyttää, kun tie on jälleen esteetön.
Renault_Talisman_avustimet_Liikennemerkkitunnistin
Liikennemerkkitunnistin
Järjestelmän avulla pystyt sovittamaan ajon kameran tunnistamien liikennemerkkien mukaisesti. Liikennemerkistä tunnistettu nopeusrajoitus näytetään mittaristossa ja järjestelmä varoittaa ylinopeudesta.
Renault_Talisman_ST_avustimet_hatajarrutusjarjestelaAktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta peräänajovaarasta suhteessa edellä kulkevaan ajoneuvoon. Jos kuljettaja ei reagoi tai jos reaktio ei riitä, jarrut aktivoituvat estääkseen tai vaimentaakseen törmäystä.
Renault_Talisman_ST_avustimet_pysakointiavustinAktiivinen pysäköintiavustin
Pysäköinti taskuparkkiin on aktiivisen pysäköintiavustimen avulla helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi.
Renault_Talisman_ST_avustimet_Makilahtoavustin
Mäkilähtöavustin
Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

BOSE-JÄRJESTELMÄN, ÄÄNTÄ PUHTAIMMILLAAN


Renault_Talisman_ST_header_BOSE

Bose® Surround -äänentoistojärjestelmä tarjoaa Renault Talismanin matkustajille sukelluksen musiikin maailmaan. Ääni on rikasta ja tasapainoista kaikkialla matkustamossa. Äänimaailman tarkkuus, voimakkaat ja todentuntuiset bassoäänet... 11 tehokasta kaiutinta antavat vaikutelman, kuin olisit tärkeä kutsuvieras yksityiskonsertissa. Ainutlaatuinen Bose®-järjestelmä tuottaa ääntä huomioiden Renault Talismanin akustiset ominaisuudet. Juuri tätä automallia varten suunniteltu järjestelmä tarjoaa automatkoillesi loputtoman nautinnollista äänentoistoa.