UUSI RENAULT JÄLLEENMYYJÄ PORIIN

03/2014

Autotalo Pelttari aloittaa Renaultin ja Dacian uutena jälleenmyyjä Porissa 1.4.2014 alkaen.

Autotalo Pelttari (Kakkostien Auto Oy) Porin toimipiste vastaa 1.4.2014 alkaen Renault ja Dacia henkilö- ja tavara-autojen myynnistä sekä huollosta Satakunnan ja Sastamalan talousalueilla.

”Olemme iloisia, että saamme kokeneen autokaupan osaajan nyt myös Renault- ja Dacia- merkeillemme Poriin. Merkkiemme myynti on vahvassa kasvussa ja Autotalo Pelttari tulee olemaan tässä kehityksessä vahva toimija. Autotalo Pelttari on yrityksenä meille tuttu konsernin muiden merkkien tiimoilta jo useamman vuoden ajalta. Olen varma, että Pelttarin asiakaslähtöinen ja yrittäjämäinen toimintatapa takaa hyvän palvelukokemuksen myös Renault ja Dacia –asiakkaillemme. On hienoa, että Renault palaa merkkinä alkuperäiseen kotiinsa 25 vuoden tauon jälkeen. Kunnioitamme täten merkin hienoja perinteitä” sanoo Renault ja Dacia maahantuonnin Nordic Automotive Servicen toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

”Renault ja Dacia tuotemerkit sopivat hyvin yrityksemme tarjontaan ja odotamme yhteistyöltä paljon. Molempien merkkien uudistunut mallisto lisää valikoimaamme erityisesti edullisissa farmari ja tila-auto segmenteissä. Renault vahvana eurooppalaisena toimijana on jo menneiltä vuosilta meille entuudestaan tuttu. Nyt kun myös Dacia mallisto on uudistunut ja laajentunut, on hienoa päästä mukaan merkkien vahvaan kasvuun. Haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki niin nykyiset kuin uudetkin Renault ja Dacia asiakkaat Porin Korjuuntien toimitiloihin heti huhtikuun alusta lähtien.” kommentoi Autotalo Pelttarin toimitusjohtaja Jukka Pelttari.