Uusi Renault ja Dacia jälleenmyyjä Vaasa / Tervajoki -alueelle

09/2015

Arton Auto Oy aloittaa uutena Renault ja Dacia jälleenmyyjänä Vaasa/Tervajoki alueella 1.9.2015 alkaen. Myös merkkihuolto avataan syksyn aikana.

”Olemme iloisia, että saamme aloittaa Renault- ja Dacia- yhteistyön Arton Auton kanssa Vaasa/Tervajoki-alueella. Merkkiemme myynti on Suomessa vahvassa kasvussa; Renault tavara-autojen myynnin kasvu tammi-heinäkuussa viime vuoteen verrattuna on 22 % ja Renault henkilöautoissa kasvu on peräti 43 %! Kasvu jatkuu, sillä kattava tavara-automallistomme on markkinoiden uusimpia ja Renaultin henkilöautomallisto uudistuu ja kasvaa seuraavan vuoden aikana merkittävästi. Tästä esimerkkinä uusi Renault Kadjar, joka tulee markkinoille jo syyskuun alussa. Arton Auto Oy tulee mukaan siis oikeaan aikaan ja olen varma, että heidän asiakaslähtöinen ja yrittäjämäinen toimintatapansa takaa hyvän palvelukokemuksen asiakkaillemme”. sanoo Renault ja Dacia maahantuonnista Suomessa vastaavan Nordic Automotive Services Oy:n toimitusjohtaja Heikki Vuorinen.

”Renault- ja Dacia- tuotemerkit sopivat hyvin yrityksemme tarjontaan; nyt pystymme tarjoamaan ison eurooppalaisen automerkin pitkällä takuulla vanhojen edustustemme rinnalle. Renault Euroopan eniten myytynä tavara-autona tarjoaa asiakkaillemme vahvan vaihtoehdon myös hyötykäyttöön. Nyt kun myös Dacia-mallisto on uudistunut ja laajentunut, on hienoa päästä mukaan merkkien vahvaan kasvuun. Haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki niin nykyiset kuin uudetkin Renault- ja Dacia-asiakkaat Arton Autoon syyskuusta lähtien – samoihin aikoihin aloitamme myös myymälälaajennuksen rakentamisen. Myynti aloitetaan työn merkeissä, mutta kyllä syksyllä vielä avajaiskahvitkin tarjotaan, kunhan ehditään saamaan homma käyntiin”, naurahtaa Arton Auton toimitusjohtaja Arto Ulvinen.