Uudistunut Renault Trafic sai ennakkomyyntihinnat

17.11.2021

Tonniluokassa Suomen markkinaosuuksia viime vuosina valloittanut Renault Trafic uudistuu vuodelle 2022. Juuri julkaistujen ennakkomyyntihintojen perusteella erinomainen hinta-laatusuhde saa jatkoa: nyt 110 hevosvoimaa ja 5,8 kuutiota tavaratilaa tarjoavan L1H1-mallin hinta alkaa 33 690 eurosta.

L1H1-mallien ohella mallistoon kuuluu kokonaispituudeltaan 5,48-metrinen L2H1-korikoko, jossa tavaratilaa on 6,7 kuutiometriä. Myöhemmin mallistoa täydentävät vielä kattokorotetut L2H2-mallit.

Uusi Trafic on saanut päivitetyn keulailmeen ohella täysin uudistuneen ohjaamon, jonka laatuvaikutelmaa ja muotoilua on entisestään parannettu. Kaksilitraisesta Blue dCi -moottorimallistosta on nyt tarjolla neljä tehovaihtoehtoa, joista kahteen voimakkaimpaan on saatavana EDC-automaattivaihteisto.

Jo entuudestaan tonniluokan parhaiten vakiovarusteltu kampanjamallisto on jatkossa vieläkin monipuolisempi. Kampanjahinnoitellun Nordic Edition -malliston runsaaseen vakiovarustukseen kuuluu mm. täys-LED-ajovalot, pysäköintitutkat eteen, taakse ja sivuille, peruutuskamera, 4,2” värinäytöllä varustettu mittaristo sekä älypuhelinpeilaustuen tarjoava 8” Easy Link -tietoviihdejärjestelmä.

Nordic Edition -malliston kattavaa vakiovarustelua on mahdollista täydentää ajomukavuutta, turvallisuutta sekä ulkonäköä parantavilla lisävarusteilla. Saatavilla on esimerkiksi navigointilaitteistolla varustettu Easy Link -järjestelmä, adaptiivinen vakionopeuden säädin, aktiivinen AEBS-hätäjarrutusjärjestelmä, kaukovaloautomatiikka, kaistavahti, katvealueen valvontajärjestelmä, enemmän korin väriin maalattuja osia tarjoavat Design-paketit sekä 17” alumiinivanteet.

Ensimmäiset uudistuneet Traficit saapuvat Suomeen arviolta alkuvuodesta 2022 ja asiakasautoja päästäneen luovuttamaan maalis-huhtikuussa.