Renaultin saat nyt ostettua myös netistä – Autoverkkokauppa.fi

03/2015

Autoverkkokauppa.fi on Suomen ensimmäisen autokauppa, jossa asiakas voi tehdä uuden auton hankinnan verkossa alusta loppuun saakka.

Print

Juuri avattu Autoverkkokauppa.fi on asiakasystävällinen nettiportaali, jossa uuden auton ostaminen on äärimmäisen yksinkertaista, autot on avoimesti hinnoiteltu, lisävarusteet on helposti valittavissa ja kaikki kampanjat ovat näkyvillä. Vaihtoautostaan asiakas saa heti sitovan hinnan sekä koko kaupasta rahoituspäätöksen; myös ilman käsirahaa. Kaupan voi tehdä loppuun asti omalta kotisohvaltaan mihin kellonaikaan tahansa; asiakaspalvelu toimii 24/7 –periaatteella.

Asiakas voi seurata uuden auton toimitusaikataulua ja auto voidaan toimittaa myös kotiovelle saakka, mikäli asiakas niin haluaa. Luovutuksen yhteydessä kaikki tarvittavat asiakirjat käydään läpi asiakkaan kanssa, lisäksi Autoverkkokauppa.fi edustajat antavat käyttöopastuksen, ja samalla he vievät vaihtoauton mennessään. Kaikille Autoverkkokauppa.fistä myytäville autoille tarjotaan 30 päivän palautusoikeus. Mikäli asiakas ei jostain syystä ole autoon tyytyväinen, hän voi palauttaa sen ja saa rahansa takaisin.

Verkkopalvelun lisäksi Autoverkkokauppa.fi on palveluksessa kaikkialla, missä asiakas haluaa: chatissa, puhelimessa, sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa sekä tarvittaessa myös perinteisessä myymälässä, Helsingin Konalassa. Autoverkkokauppa.com kuuluu Bassadone Automotive Nordic –yhtiöryhmään ja toimii edellä mainittujen merkkien jälleenmyyjänä Helsingissä.

“Autoverkkokauppa.fi -projekti aloitettiin jo kaksi vuotta sitten. Projekti on ollut meille mittava taloudellinen ja henkinen investointi ja uuden Autoverkkokauppa.fi:n avautuminen on hieno sekä historiallinen hetki. Yhtiömme haluaa olla autokaupan edelläkävijänä Suomessa ja jopa koko Euroopassa. Vastaavaa toimintamallia ei tällä hetkellä ole olemassa. Tarjoamme palvelussamme 6 automerkkiä ja lähes 70 erilaista automallia sisältäen sekä henkilö- että tavara-autot. ” kommentoi Bassadone Automotive Nordicin toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

www.autoverkkokauppa.fi