RENAULT TOIMITTAA ISS:LLE TUOTANTOAUTOT SUOMESSA 2014 – 2016

04/2014

30.4.2014. ISS Palvelut Oy, Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, on valinnut Renaultin sopimustoimittajaksi ISS:n tuotantoautoille vuosille 2014 – 2016.

ISS:n yli 1000 auton autokanta on Suomen suurimpia, tuotantoautojen osuus tästä on noin 800 autoa. Renault on ollut Euroopan johtava tavara-auto jo 16 vuotta peräkkäin ja Suomessa nyt solmittu sopimus on jo toinen perättäinen Renaultin ja ISS:n välillä Suomessa.

Olemme käyttäneet Renaultin tuotantoautoja vuodesta 2011 ja todenneet niiden sopivan erinomaisesti vaativaan käyttöömme. Esimerkiksi turvallisuuspalveluittemme käytössä oleva kalustomme on liikenteessä miltei vuorokaudet ympäri. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua ja työkalumme tulee tukea tätä pyrkimystä. Kiinnitämme huomiota energiatehokkuuteen kiinteistöhuollossa, miksemme siis tekisi sitä myös käyttämässämme autokalustossa. Renaultin pienipäästöiset moottorit lisäsivät kiinnostustamme entisestään ja uusi hankintasopimus Renaultin kanssa olikin lopulta luonteva valinta,” sanoo ISS Palvelut Oy:n hankintapäällikkö Peter Metsälä.

Olemme iloisia siitä, että Renault yhteistyömme ISS:n kanssa jatkuu pitkälle tuleville vuosille. Tämä on luottamuksen osoitus niin automerkille kuin myös Renault –huoltoverkostollemme. Renault on paitsi tavara-autojen ykkönen Euroopassa, tuoreimman tiedon mukaan myös ykkönen pienipäästöisten henkilöautojen valmistajana Euroopassa. Samaa teknologiaa hyödynnetään soveltuvin osin myös tavara-autoissa ja tämä tuo hyötyjä asiakkaillemme parantaen asiakkaan autokannan kokonaistaloudellisuutta” sanoo Renaultin maahantuoja, Nordic Automotive Services Oy:n johtaja Kai Katavisto.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2013 liikevaihtomme oli 534 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 12 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia , joka toimii yli 50 maassa.

www.iss.fi / www.issworld.com

iss

Kuvassa Peter Metsälä vasemmalla ja Kai Katavisto oikealla.