Renault TALISMAN ja Marko Maunuksela yhteistyöhön

06/2016

Marko_Talisman_1000px

Renaultin vauhdikas kevät 2016 uusien mallien lanseerauksessa huipentuu uuden Renault TALISMAN Sport Tourer -farmarimallin esittelyyn kesäkuun alussa. Lanseerauksen kynnyksellä Renault Suomi sekä Tangokuningas 2010 Marko Maunuksela ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä.

Marko Maunuksela on monessa mukana – mm. Mäntyharjun kesäteatterissa pääroolissa ja Seinäjoen Kaupunginteatterissa, tanssikeikoilla ympäri Suomen ja marraskuussa Sinitaivas-konserttikiertueella isäntänä, käsikirjoittajana, juontajana ja solistina. Samalla tavalla Renault TALISMAN sopii monentyyppisille kuljettajille ja on uskomattoman miellyttävä ajaa. Multi-Sense-järjestelmän avulla auton luonnetta voi muuttaa sopimaan eri ajotilanteisiin ja eri kuljettajille.

Markon positiivinen elämänasenne ja hänen juuri julkaistu uusi orkesterinsa, nimeltään Talisman, sopivat mitä mainioimmin Renault TALISMANin kumppaniksi.

– Minulla on nyt hyvin onnellinen olo. Onni on sellainen asia, johon voimme itsekin omilla positiivisilla ajatuksilla vaikuttaa. Monella meistä on myös onneen liittyviä esineitä. Minullakin. Mietin menneen kevään aikana pitkään uusia työkuvioita ja tottakai samalla myös uutta autoa, sillä auto on kuitenkin työssäni yksi tärkeimmistä apuvälineistä. Artistin työ on koko ajan liikkumista ympäri Suomen. Sitten tämä vaan tuli eteeni – Uusi Renault Talisman. Ihan huikea uutuus. Palat loksahtelivat kohdilleen. Tässä se on! Minun uusi onnen Talismaanini. Talismaanihan on tarkkaan harkittu ja huolella valmistettu onnenesine. Kuljetan tätä nyt mukanani ja mielelläni esittelen autoa myös sinulle. Olen tästä autosta niin innoissani. Usko pois, tällä autolla haluaisi vaan koko ajan…ajaa…ja ajaa 🙂 Tuu bongaamaan uusi Talisman myös keikoille!, hehkuu onnentunnetta Marko Maunuksela.

Marko_Talisman_9102_600px