Renault MEGANE – Kultaisen ohjauspyörän voittaja 2016

11/2016

renault-megane-header

Renault MEGANE on valittu Kultainen Ohjauspyörä 2016 -palkinnon voittajaksi pienten ja keskikokoisten autojen sarjassa.

Kultainen Ohjauspyörä (Golden Steering Wheel) -palkinto myönnetään 21 eurooppalaisen autojulkaisun lukijoiden sekä alan asiantuntijoiden muodostaman raadin toimesta seitsemälle eri autokokoluokalle.

”Olemme iloisia, että uusi Mégane on voittanut luokassaan Kultaisen Ohjauspyörän. Renaultilla on tänä päivänä Euroopan nuorin automallisto ja uusi Mégane on yksi malliston kulmakiviä. Uusi mallisto on vastaanotettu erittäin postiivisesti niin tyylikkään ulkonäkönsä kuin useiden innovatiivisten ratkaisujensa ansiosta. Kansainvälisesti arvostettu Kultainen Ohjauspyörä –palkinto on upea tunnustus työllemme ja osoittaa, että uusi Mégane on suosikki markkinoilla”, kommentoi Stefan Müller, Renaultin Chief Performance Officer, palkintojenjakotilaisuudessa Berlinissä, Saksassa.

Kultainen Ohjauspyörä -raadin koeajaessa kaikkia ehdokkaita uusi MEGANE sai erityisesti kehuja dynaamisesta muotoilustaan sekä korkealuokkaisista, tässä kokoluokassa, perin ainutlaatuisista teknisistä ominaisuuksistaan.

Renault on voittanut Kultainen Ohjauspyörä -palkinnon aiemmin SCENICillä kompaktien tilaautojen luokassa vuonna 2009 ja neljännen sukupolven CLIOlla vuonna 2012.