Renault jatkaa SaiPa yhteistyötä kaudella 2015 – 2016

04/2015

Renault on allekirjoittanut Liiga-Saipa Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen jatkamisesta kaudelle 2015-2016.

Renault tulee näkymään vahvasti SaiPan peliasussa, Lappeenrannan jäähallissa sekä luonnollisesti SaiPan käyttämän autokaluston kautta Lappeenrannan liikenteessä myös tulevalla kaudella.

On ollut hienoa olla tukemassa SaiPan vahvaa kasvua. Playoff-paikka sekä Liigassa että Champions Hockey Leaguessa on hieno osoitus systemaattisen työn tuloksista. Haluamme jatkaa yhteistyötämme ja toivotamme SaiPalle vähintäänkin yhtä hyvää menestystä seuraavalle kaudelle, jotta katsojat saavat nauttia jälleen hyvästä jääkiekosta. Me olemme vahvasti Meidän Poikien menossa mukana.”; kertoo Renaultin Suomen maahantuonnin toimitusjohtaja Heikki Vuorinen.

Liiga-Saipa Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemi on iloinen yhteistyön jatkumisesta: ”Pelaajiemme käytössä on tulevallakin kaudella Renault. Olemme erittäin tyytyväisiä sekä uuteen mallistoon että saamaamme palveluun, jotka voimme tarjota meille saapuvien pelaajien käyttöön. Luonnollisesti pääyhteistyökumppanuutemme on merkittävä myös SaiPan ensi kauden kokonaisuuden suunnittelun kannalta”.

Renault Cliosta on saatavilla myös SaiPa Edition erikoismalli, joka on saatavilla vain Renaultin Lappeenrannan jälleenmyyjältä Auto-Kilta Oy:ltä. Renault Clio Saipa Edition on 5-ovinen ja siinä on TCe 90 turboahdettu bensiinimoottori ja se on väriltään metallimusta. SaiPa Editionissa on vakiovarustuksena mm. navigointi, automaatti-ilmastointi, vakionopeudensäädin, sade- ja valotunnistin sekä erikoissisustus, jossa keltamustat värikoristetut hiilikuitu-somisteet. Hinnaltaan SaiPa Edition on 15 990 €.

Renault.fi_Renault_Clio_Saipa_Edition