Renault ja Caverion aloittavat yhteistyön Suomessa – Renault toimittaa Caverionin käyttöön vähäpäästöisiä ajoneuvoja

04/2020

Kuvassa luovutustilaisuudessa oikealla Jan Huhta, huoltopäällikkö ja keskellä Jori Westman, huoltoasentaja Caverionilta sekä tuotepäällikkö Olli Koistinen Renault maahantuonnista.

Caverion on valinnut Renaultin huoltoautojensa sopimustoimittajaksi Suomessa.

Caverionilla on käytössään Suomessa satoja eri kokoisia paketti- ja henkilöautoja. Pääosa ajoneuvoista on varusteltu kiinteistöjen ja teollisuuden huoltotoimintaa varten. Caverion tarjoaa teknisiä ratkaisuja sekä niiden huoltoa ja kunnossapitoa kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille.

Ajoneuvojen päästöt muodostavat merkittävän osan Caverionin hiilijalanjäljestä. Yhtiö on pyrkinyt pitkäjänteisesti vähentämään ajoneuvojensa aiheuttamaa hiilijalanjälkeä valitsemalla mahdollisimman vähäpäästöisiä automalleja.

”Ympäristöarvot ovat meille erittäin tärkeitä ja olemmekin iloisia siitä, että Renault tarjoaa meille mahdollisuuden pilotoida täyssähköistä pakettiautoa meidän tyyppisessä toiminnassa,” sanoo Caverion Suomen hankintajohtaja Tero Ikola.

Pilotin tavoitteena on saada käyttökokemuksia Kangoo-malliston täyssähköisistä autoista Caverionin tulevia ajoneuvohankintoja varten.

Ilmastotavoitteet ovat nyt ja tulevaisuudessa erittäin merkittävässä roolissa sekä Caverionin että Renaultin strategiassa. Renault on valmistanut paikallisesti päästöttömiä sähköautoja jo yli 10 vuoden ajan ja on johtava sähköautojen valmistaja Euroopassa.

”Caverionin päätös on luonnollisesti meille ilouutinen. Renault on ollut Euroopan johtava tavara-autovalmistaja jo yli 20 vuoden ajan ja tavara-automyyntimme Suomessa on muutamassa vuodessa yli kaksinkertaistunut. On hienoa huomata, että päämiehemme ja oman osaamisemme avulla olemme onnistuneet vakuuttamaan näin korkeasta laadusta tunnetun yhtiöryhmän.”, mainitsee Nordic Automotive Service Oy:n tavara-autojen myyntijohtaja Antti Foudila.

Caverion
Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin vuoden 2019 liikevaihto oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 11 toimintamaassa. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Caverionin osake (CAV1V) on listattu Nasdaq Helsingissä.

Lisätietoja:
Tero Ikola, hankintajohtaja, Caverion Suomi Oy, puh. 050 305 7469, tero.ikola[at]caverion.com
Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi Oy, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila[at]caverion.com

Nordic Automotive Services Oy
Renault -autoja, varaosia ja tarvikkeita maahantuova Nordic Automotive Services Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Bassadone Automotive Nordic on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä.

Lisätietoja: Antti Foudila, myyntijohtaja tavara-autot, puh 040-518 9962, antti.foudila@renault.fi