Renault esittelee kattavasti varustellun Business-malliston

31.3.2017

Renaultin asema vahvistuu yritysautomarkkinoilla
Renault esittelee kattavasti varustellun Business-malliston

Kolmessa vuodessa Renaultin myynti on melkein nelinkertaistunut Suomessa ja se on noussut nopeasti maamme ylivoimaisesti suosituimmaksi ranskalaismerkiksi. Tänä vuonna jatketaan aseman vahvistamista ja erityiskohteeksi otetaan yritysmyynti. Sitä varten esitellään monipuolinen Business-mallisto, jonka kaikki eri vaihtoehdot tarjoavat upean varustelun kohtuuhintaan.

Viimeisten vuosien aikana Renault on uudella mallistollaan saavuttanut suomalaisten autonostajien suosion ja luottamuksen. Viime vuonna Renault-henkilöautoja rekisteröitiin melkein nelinkertainen määrä vuoteen 2013 verrattuna. Samalla ajanjaksolla myös pakettiautojen myynti on kasvanut lähes kolminkertaiseksi. Myynnin hurja kasvu on nostanut Renaultin Suomessa korkealle muiden ranskalaismerkkien yläpuolelle.

Renaultin nopean kasvun perustana on nopeasti uudistunut ja kasvanut mallisto, joka on muotoilultaan moderni ja tyylikäs. Monen mielestä Renaultilla onkin tällä hetkellä markkinoiden kauneimmat mallit. Kehitystahti jatkuu hurjana, sillä tänä vuonna ovat tulleet myyntiin täysin uudet Scénic ja Grand Scénic ja kesällä on vuorossa uudistunut Captur.

Yksityiset auton ostajat ovat löytäneet Renaultin ja nyt lähdetään tavoittelemaan vahvempaa asemaa yritysasiakkaiden joukossa.

”Olemme rakentaneet vahvempaa Renaultia askel kerrallaan. Uudet mallimme on otettu erinomaisesti vastaan, kuten nousu suosituimmaksi ranskalaismerkiksi ja lähes nelinkertaistunut myynti kertovat. Pystymme varmasti samaan myös yritysasiakkaiden joukossa, joille olemme rakentaneet oman malliston. Uusien Renaultin Business-mallien hintalaatu-suhde on sanalla sanoen erinomainen”, sanoo Renaultia maahantuovan Nordic Automotive Services Oy:n toimitusjohtaja Heikki Vuorinen.

Yhteistä kaikille Renaultin Business-malleille on korkeatasoinen varustelu. Vakiona ovat muun muassa aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, täysledivalot, vähintään 17-tuumaiset vanteet, Multi- Sense -ajotilan vaihtojärjestelmä, R-Link 2-multimediajärjestelmä kookkaalla 8,7-tuumaisella kosketusnäytöllä ja älyavainkortti. Lisäksi kaikissa Renaultin Business-malleissa Méganea lukuun ottamatta on vakiona EDC-automaattivaihteisto.

Renault Mégane TCe 130 Business -mallissa on lisäksi muun muassa peruutuskamera. Se on saatavissa sekä Hatchbackina hintaan 25 090 euroa että Sport Tourerina hintaan 26 390 euroa.

Talismanin Business-mallista löytyvät perusvarustelun lisäksi peruutuskamera, sivupysäköintitutkat ja mukautuva vakionopeudensäädin. Moottoriksi voi valita mieleisen kolmesta vaihtoehdosta. Hinta on Sedanina dCi 110 -moottorilla 31 090 euroa, dCi 160 Twin Turbo -moottorilla 34 690 euroa ja TCe 200 -moottorilla 35 090 euroa. Sport Tourer -farmari maksaa aina 1 300 euroa enemmän.

Renault Scénicin ja Grand Scénicin Business-malleissa on edessä ja takana pysäköintitutkat sekä kuljettajan väsymystilan valvontajärjestelmä. Hinta on dCi 110 -moottorilla 33 390 euroa ja dCi 160 -moottorilla 37 590 euroa. Grand Scénicin hinnat ovat 2 300 euroa korkeammat.

Uuden Business-malliston huipulla on Renault Espace dCi 160 Twin Turbo EDC-automatti Business, joka maksaa 42 390 euroa. Siinä on Business-perusvarustelun lisäksi mm. sähkösäädöin ja muistipaikoilla sekä hieronnalla varustettu kuljettajan istuin ja kattoikkuna.

Renaultin uuden Business-malliston myynti käynnistyy huhtikuun alussa.