Uutiset

10.1.2020

Entistä enemmän Renault Capturia upeaan hintaan – alkaen 19 390 euroa

Renault Capturissa kaikki on uutta. Aiempaa huomattavasti kookkaampi Captur on tehty uudelle perusrakenteelle. Moottorissa on entistä enemmän tehoa ja vakiovarusteita on paljon runsaammin. Ainoa, mikä on säilynyt lähes ennallaan on hinta, sillä uuden toisen sukupolven Renault Capturin hinnat alkavat vain 600 euroa aiempaa korkeammalta.

Lue lisää
3.1.2020

Renault lisäsi suosiotaan niin henkilö- kuin pakettiautoissa

Vaikka vuosi 2019 oli Suomessa vähän mollivoittoinen niin henkilö- kuin pakettiautojen rekisteröinneissä, Renault kulki vastavirtaan nostaen reippaasti markkinaosuuttaan sekä henkilö- että pakettiautoissa. Myös Dacia otti komean loppukirin ja Duster ylsi uuteen myyntiennätykseen.

Lue lisää
23.10.2019

Renaultin uusimmat pakettiautomallit toimivat vedyllä

Renault kasvattaa sähkömoottoristen Master Z.E. ja Kangoo Z.E. -pakettiautojensa toimintamatkaa käyttämällä niissä virran lähteenä akun lisäksi vedyllä toimivaa polttokennoa.  Näin toimintamatka pitenee kaksin- ja jopa kolminkertaiseksi ja pitkän latausajan sijaan auton saa tankattua 5-10 minuutissa.

Lue lisää
22.10.2019

Renault Cliosta uusi sähäkämpi versio ja jopa 6 vuoden takuu

Renault Clion viides sukupolvi on ollut syyskuun lopusta alkaen Suomessa ennakkomyynti-kiertueella. Varsinainen esittely uudelle mallille on 15. – 16.11. Ensimmäisenä Suomeen saapuivat TCe 100 -moottorilla varustetut versiot. Nyt saataville tulee myös tehokkaampi isoveli TCe 130 EDC7-aut R.S. Line.
Loppuvuoden ajan Renault tarjoaa enemmän vastinetta rahalle, kun kaikille uusille Clio V -malleille  myönnetään 6 vuoden / 100 000 km takuu.

Lue lisää
10.9.2019

Täysin uudessa Renault Capturissa kaikki nykymallin mainiot ominaisuudet ovat entistä parempina

Aivan uudelle edistykselliselle perusrakenteelle suunniteltu uusi Renault Captur nousee luokkansa huipulle. Korin muotoilu on kehittynyt edelleen ja sisustus on Clion tapaan muutettu ennakkoluulottomasti. Auto ja sen tilat ovat kasvaneet huomattavasti ja modernit moottorit antavat aiempaa paremman suorituskyvyn ja taloudellisuuden. Varustelu, turvallisuus ja yhdistettävyys ovat kaikki uudella, korkeammalla tasolla.

Lue lisää
2.9.2019

Täysin uusi Renault Clio – sivistyneempi ja tehokkaampi

Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Vaikka uutuuden linjoissa on paljon tuttua, Clio on kokonaan uusi. Täysin uusi perusrakenne muodostaa lähtökohdan, jolle on asennettu aiempaa tehokkaammat moottorit. Sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu paljon korkeammalle tasolle kuin ennen. Kaikesta tästä huolimatta Clion hinnat ovat säilyneet lähes ennallaan.

Lue lisää
3.7.2019

Täysin uusi Renault Captur – nyt mainiot ominaisuudet entistä parempina

Täysin uusi Renault Captur on tehty edistykselliselle perusrakenteelle. Korin muotoilu on kehittynyt edelleen ja sisustus on Clion tapaan kokenut radikaalin muutoksen. Tilaa on entistä enemmän ja modernit moottorit tarjoavat aiempaa enemmän suorituskykyä ja taloudellisuuden. Varustelu, turvallisuus ja yhdistettävyys ovat kaikki entistä korkeammalla tasolla.

Lue lisää
18.6.2019

Täysin uusi Renault Clio – kaikkien aikojen paras Clio

Renault tuo markkinoille viidennen sukupolven Clion, joka jatkaa vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Sen aikana on myyty 15 miljoonaa Clioa ja pidetyn mallin rekisteröinnit ovat kasvaneet jatkuvasti vuodesta 2012 lähtien. Clio on ranskalaisten ylivoimainen suosikki ja vuodesta 2013 alkaen se on ollut luokkansa eniten myyty automalli Euroopassa. Renaultin suosituin malli maailmalla ja Suomessa on Euroopan rekisteröintitilastossa kakkosena kaikki autot mukaan lukien.

Lue lisää