Uutiset

12.11.2020

Uudet Renault Kangoo ja Renault Express – Kaksi vallankumouksellista pikkupakettiautoa ja tyylikäs tila-auto  

Täyttääkseen asiakkaiden kaikki toiveet Renault esittelee uuden sukupolven Kangoon ja sen rinnalle edullisemmaksi vaihtoehdoksi Expressin. Ikoniseen Kangoohon on kehitetty ennen näkemättömiä oivalluksia, jotka helpottavat sen käyttöä ja antavat uusia mahdollisuuksia lastaukseen. Moottoriksi Kangoohon voi valita bensiinillä, dieselillä tai sähköllä toimivan vaihtoehdon.

Lue lisää
11.11.2020

Renault CAPTUR on Vuoden Auto Suomessa 2021 -finalisti!

”Finaaliin pääsykin on merkittävä saavutus. Jokainen finalisti on paikkansa ansainnut, ja tässä vaiheessa on tarjolla ehdokkaita eri hintaluokissa. Valitsee näistä minkä tahansa, niin kyseessä on pätevä auto”, toteaa VAS-toimikunnan puheenjohtaja Ragnar Mehisto.

Lue lisää
3.11.2020

Uusi Renault Trafic Combi ja Renault Trafic SpaceClass – Henkilökuljetuksen uusi mukavuus

Uudet Renault Trafic Combi- ja SpaceClass -versiot tuovat henkilökuljetusluokkaan uusinta muotoilua mm. päivitetyn keulailmeen, Carmin -punaisen värin ja uudistettujen sisätilojen muodossa. Mallistoon tulee saataville viimeisimmän sukupolven ajoavustimet ja Renault EASY LINK –multimediajärjestelmä. Tarkemmat tiedot uutuudesta julkaistaan vuoden 2021 alussa ja myynti alkaa keväällä.

Lue lisää
2.11.2020

Renault Clio E-TECH Hybrid sai hinnat

Renault Clio E-TECH Hybridin myynti käynnistyy Suomessa. Clio hybridissä on sama ainutlaatuinen kahden sähkömoottorin, bensiinimoottorin sekä nerokkaan monitilavaihteiston yhdistelmä, kuten uudessa Captur Plug-in hybridissä. Hyvin varustellun Clio Hybrid -mallin hinta alkaa 23 990 eurosta ja tarjolla on kolme varustetasoa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen tämän vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää
29.10.2020

GREAT PLACE TO WORK® -sertifiointi ensimmäistä kertaa autoalan yritykselle

Bassadone Automotive Nordic on ensimmäisenä autoalan yrityksenä Suomessa saavuttanut kansainvälisestikin arvostetun Great Place to Work® -sertifioinnin. Sertifikaatti myönnettiin heti ensimmäisen henkilöstölle ja johdolle osoitetun tutkimuskierroksen perusteella tutkimustulosten paljastettua yhtiön työntekijäkokemuksen erittäin hyväksi.

Lue lisää
16.10.2020

Timosen Auto on Renaultin jälleenmyyjä Joensuussa

Joensuulainen Timosen Auto vastaa jatkossa Renault ja Dacia henkilö- ja tavara-autojen myynnistä sekä huollosta Pohjois-Karjalan talousalueella. Toiminta käynnistyy välittömästi ja esittelyautojen kautta uusiin tuotteisiin pääsee tutustumaan parin viikon sisällä.

Lue lisää
15.10.2020

Renault MÉGANE eVISION – Sähköauton tulevaisuus

Renault aloittaa uuden kappaleen yhtiön historiaan Mégane eVisionilla. Kyseessä ei ole tulevaisuuden tutkielma, vaan Mégane eVision paljastaa paljon ensi vuonna esiteltävästä uudesta sähköautosta. Samalla se saa kunnian esitellä täysin uuden sähköautoihin suunnitellun CMF-EV -perusrakenteen. Aiemmin tänä vuonna Renault esitteli vallankumouksellisen konseptiauton. MORPHOZ oli moneksi muuttuva autonomisesti liikkuva sähköauto, joka kertoi yksilöllisen liikkumisen uusista muodoista. Nyt on vuorossa MÉGANE eVISION, joka tuo konseptiauton lähemmäs todellisuutta niin muotoilun kuin tekniikan osalta. Mégane eVisionilla on valtava merkitys Renaultin tulevaisuudessa, sillä se luo uudelleen tärkeän autoluokan markkinoilla.

Lue lisää
24.9.2020

Uusi Renault Arkana tuo ranskalaista tyyliä katumaasturimarkkinoille

Renault kilpailee jo nyt mallistollaan kauneimman merkin tittelistä ja pian valikoimaan saadaan uusi coupémainen katumaasturi, Arkana. Upean ulkonäön lisäksi autossa on runsaasti tilaa ja kaikki voimalinjat ovat sähköistettyjä. Eurooppaan ja Suomeen Arkana saapuu vuonna 2021. Tähän saakka vain premium-merkit ovat valmistaneet tyylikkäitä, coupémaisia katumaastureita. Renault haluaa filosofiansa mukaisesti tarjota kauneutta ja uutta tekniikkaa kaikille autonostajille. Niinpä se tuo Renault Arkanan myyntiin myös Euroopassa. Uusi Arkana on Renaultin maailmanauto, joka räätälöidään sopivaksi kullekin markkina-alueelle.

Lue lisää
2.9.2020

Käyttövoimavalikoima kasvaa – Renault hybridit saapuvat Suomeen ja ennakkomyynti käynnistyy

Renault on valmistanut sähköautoja jo yli kymmenen vuoden ajan ja se on Euroopassa sektorin johtava merkki. Ensimmäistä kertaa historiansa aikana Renault tuo nyt sähköauton lisäksi mallistoonsa myös muita sähköistettyjä vaihtoehtoja. Renault on kehittynyt niin hybrideissä kuin lataushybrideissä nopein askelin, koska se on voinut hyödyntää ja yhdistää pitkän kokemuksensa sähköautoista ja moottoriurheilun hybridiratkaisuista. Luokkansa ykkösen Renault Captur E-TECH Plug-in hybridin ennakkomyynti alkaa 4.9.2020.

Lue lisää