Uutiset

18.6.2019

Täysin uusi Renault Clio – kaikkien aikojen paras Clio

Renault tuo markkinoille viidennen sukupolven Clion, joka jatkaa vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Sen aikana on myyty 15 miljoonaa Clioa ja pidetyn mallin rekisteröinnit ovat kasvaneet jatkuvasti vuodesta 2012 lähtien. Clio on ranskalaisten ylivoimainen suosikki ja vuodesta 2013 alkaen se on ollut luokkansa eniten myyty automalli Euroopassa. Renaultin suosituin malli maailmalla ja Suomessa on Euroopan rekisteröintitilastossa kakkosena kaikki autot mukaan lukien.

Lue lisää
28.5.2019

Uudet Renault Megane R.S. ja R.S. Trophy tulevat Suomeen

Renault Mégane R.S. saapuu meille kahtena vaihtoehtona eli ns. tavallisena mallina ja vielä rajumpana R.S. Trophyna. Viime mainitun ja Nürburgringin Nordschleifen kierrosennätyksen historiat ovat kietoutuneet yhteen jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarinaan on nyt kirjoitettu uusi luku, jonka päähenkilö saadaan ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille.

Lue lisää
5.3.2019

Renault uutuudet Genevessä – täysin uusi viidennen sukupolven Renault Clio

Renault Clio on tehty aivan uudelle perusrakenteelle ja se on täysin uusi tutuista korin linjoista huolimatta. Sisustus on käynyt läpi vallankumouksen, jossa on siirrytty merkittävästi aiempaa ylellisempään tunnelmaan aina digitaalista mittaristoa myöten. Kaikki bensiinimoottorit ovat uusia ja turvavarustus on nostettu erittäin korkealle tasolle.

Lue lisää
8.2.2019

Palveluneuvoja – tule meille töihin!

Renault- ja Dacia-autoja, -varaosia ja -tarvikkeita maahantuova Nordic Automotive Services Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Haemme nyt Renault- ja Dacia-autojen maahantuontiin palveluneuvojaa Vantaan Petikkoon.

Lue lisää
29.1.2019

Viidennen sukupolven Renault Clio – ulkoa evoluutio, sisällä revoluutio

Täysin uusi Renault Clio on, kuten tehdas sitä kuvaa, sekä Evolution että Revolution. Korin veistokselliset linjat on hiottu entistä kauniimmiksi ja vaikka uutuus on helposti tunnistettavissa Clioksi, kaikki on uutta. Sisätiloissa on tehty tekninen, laadullinen ja muotoilullinen vallankumous, jolla Clio nostetaan aivan uudelle tasolle.

Lue lisää
10.1.2019

Renaultin mallivuosi 2019

Vuosi 2019 käynnistyy Renaultin osalta todella vauhdikkaasti. Pääosassa on monin tavoin uudistunut Kadjar, jolla lähdetään hakemaan suurempaa palaa kasvavasta katumaasturikakusta. Lisäksi kaikki suuremmat Renaultit saavat keulalleen aivan uudet bensiini- ja dieselmoottorit. Parannuksista ja kasvaneista tehoista huolimatta hinnat ovat jopa pudonneet.

Lue lisää