Uutiset

23.10.2019

Renaultin uusimmat pakettiautomallit toimivat vedyllä

Renault kasvattaa sähkömoottoristen Master Z.E. ja Kangoo Z.E. -pakettiautojensa toimintamatkaa käyttämällä niissä virran lähteenä akun lisäksi vedyllä toimivaa polttokennoa.  Näin toimintamatka pitenee kaksin- ja jopa kolminkertaiseksi ja pitkän latausajan sijaan auton saa tankattua 5-10 minuutissa.

Lue lisää
22.10.2019

Renault Cliosta uusi sähäkämpi versio ja jopa 6 vuoden takuu

Renault Clion viides sukupolvi on ollut syyskuun lopusta alkaen Suomessa ennakkomyynti-kiertueella. Varsinainen esittely uudelle mallille on 15. – 16.11. Ensimmäisenä Suomeen saapuivat TCe 100 -moottorilla varustetut versiot. Nyt saataville tulee myös tehokkaampi isoveli TCe 130 EDC7-aut R.S. Line.
Loppuvuoden ajan Renault tarjoaa enemmän vastinetta rahalle, kun kaikille uusille Clio V -malleille  myönnetään 6 vuoden / 100 000 km takuu.

Lue lisää
10.9.2019

Täysin uudessa Renault Capturissa kaikki nykymallin mainiot ominaisuudet ovat entistä parempina

Aivan uudelle edistykselliselle perusrakenteelle suunniteltu uusi Renault Captur nousee luokkansa huipulle. Korin muotoilu on kehittynyt edelleen ja sisustus on Clion tapaan muutettu ennakkoluulottomasti. Auto ja sen tilat ovat kasvaneet huomattavasti ja modernit moottorit antavat aiempaa paremman suorituskyvyn ja taloudellisuuden. Varustelu, turvallisuus ja yhdistettävyys ovat kaikki uudella, korkeammalla tasolla.

Lue lisää
7.9.2019

Uudet Renault Master ja Trafic – Renaultin pakettiautot nousevat yhä korkeammalle tasolle. Katso uutuuksien kiertueaikataulu artikkelin lopusta.

Vuodesta 1980 lähtien Master ja Trafic ovat olleet merkittäviä malleja pakettiautomarkkinoilla. Yhteensä niitä on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta. Vastatakseen uusien asiakkaiden tarpeisiin, uusi Master ja uusi Trafic ovat saaneet uuden muotoilun, uusia moottoreita, ammattilaisten tarpeisiin suunnitellun ohjaamon, entistä enemmän mukavuutta ja yhdistettävyyden.

Lue lisää
2.9.2019

Täysin uusi Renault Clio – sivistyneempi ja tehokkaampi

Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Vaikka uutuuden linjoissa on paljon tuttua, Clio on kokonaan uusi. Täysin uusi perusrakenne muodostaa lähtökohdan, jolle on asennettu aiempaa tehokkaammat moottorit. Sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu paljon korkeammalle tasolle kuin ennen. Kaikesta tästä huolimatta Clion hinnat ovat säilyneet lähes ennallaan.

Lue lisää
3.7.2019

Täysin uusi Renault Captur – nyt mainiot ominaisuudet entistä parempina

Täysin uusi Renault Captur on tehty edistykselliselle perusrakenteelle. Korin muotoilu on kehittynyt edelleen ja sisustus on Clion tapaan kokenut radikaalin muutoksen. Tilaa on entistä enemmän ja modernit moottorit tarjoavat aiempaa enemmän suorituskykyä ja taloudellisuuden. Varustelu, turvallisuus ja yhdistettävyys ovat kaikki entistä korkeammalla tasolla.

Lue lisää
18.6.2019

Täysin uusi Renault Clio – kaikkien aikojen paras Clio

Renault tuo markkinoille viidennen sukupolven Clion, joka jatkaa vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Sen aikana on myyty 15 miljoonaa Clioa ja pidetyn mallin rekisteröinnit ovat kasvaneet jatkuvasti vuodesta 2012 lähtien. Clio on ranskalaisten ylivoimainen suosikki ja vuodesta 2013 alkaen se on ollut luokkansa eniten myyty automalli Euroopassa. Renaultin suosituin malli maailmalla ja Suomessa on Euroopan rekisteröintitilastossa kakkosena kaikki autot mukaan lukien.

Lue lisää
28.5.2019

Uudet Renault Megane R.S. ja R.S. Trophy tulevat Suomeen

Renault Mégane R.S. saapuu meille kahtena vaihtoehtona eli ns. tavallisena mallina ja vielä rajumpana R.S. Trophyna. Viime mainitun ja Nürburgringin Nordschleifen kierrosennätyksen historiat ovat kietoutuneet yhteen jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarinaan on nyt kirjoitettu uusi luku, jonka päähenkilö saadaan ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille.

Lue lisää
5.3.2019

Renault uutuudet Genevessä – täysin uusi viidennen sukupolven Renault Clio

Renault Clio on tehty aivan uudelle perusrakenteelle ja se on täysin uusi tutuista korin linjoista huolimatta. Sisustus on käynyt läpi vallankumouksen, jossa on siirrytty merkittävästi aiempaa ylellisempään tunnelmaan aina digitaalista mittaristoa myöten. Kaikki bensiinimoottorit ovat uusia ja turvavarustus on nostettu erittäin korkealle tasolle.

Lue lisää