Uutiset

7.3.2017

Alpinen paluu Geneven autonäyttelyssä 2017

Yli kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen markkinoilla on kompakti ranskalainen urheiluauto. Uusi Alpine A110 kunnioittaa edeltäjiensä rakentamia arvoja. Kaksipaikkainen keskimoottorinen urheiluauto on kevyt, ketterä ja nopea.

Lue lisää

Renaultin uutuudet Geneven autonäyttelyssä 2017

Upea ZOE e-Sport konseptiauto on hämmästyttävä versio Renaultin sähköautosta, joka on Euroopan eniten myyty. Erittäin urheilullinen konseptiauto yhdistää ZOE-perheauton ja kaksi kertaa FIA:n Formula E-sarjan mestaruuden voittaneen Renault-e.damsin parhaat ominaisuudet. Maailman ensiesittelyssä on lisäksi uudistunut Renault Captur.

Lue lisää
3.3.2017

Renault Sport Formula One Team 2017 – Uusi R.S.17 lähtee hakemaan hyviä sijoituksia

Kaudelle 2017 Renault Sport Formula One Team lähtee suurin odotuksin, sillä uusien sääntöjen mukaan rakennettu auto on vallankumouksellinen muutos viime kauteen. Uutta ovat pitkälti tiimi, yhteistyökumppanit ja osin myös kuljettajat, sillä Jolyon Palmerin parina ajaa Force Indialta tullut Nico Hülkenberg. Tiimin tavoitteena on vähintään viides sija valmistajien maailmanmestaruudesta taisteltaessa.

Lue lisää
20.1.2017

Paljon Renault uutuuksia myös vuonna 2017

Renaultin myynti on kolmessa vuodessa kasvanut Suomessa yli kolminkertaiseksi ja uuden malliston myötä kasvun odotetaan jatkuvan edelleen. Tammikuussa aloitettiin uuden Scénicin ja Grand Scénicin myynti ja katumaastureiden valikoima kasvaa syksyllä kookkaalla Koleoksella. Suurta innostusta herättänyt Zoe Z.E. sähköauto saapuu meille maaliskuussa ja syksyllä se saa rinnalleen Kangoo Z.E:n pakettiautomarkkinoille.

Lue lisää

Renault MEGANE – Kultaisen ohjauspyörän voittaja 2016

Renault MEGANE on valittu Kultainen Ohjauspyörä 2016 -palkinnon voittajaksi pienten ja keskikokoisten autojen sarjassa. Kultainen Ohjauspyörä -raadin koeajaessa kaikkia ehdokkaita uusi MEGANE sai erityisesti kehuja dynaamisesta muotoilustaan sekä korkealuokkaisista, tässä kokoluokassa, perin ainutlaatuisista teknisistä ominaisuuksistaan.

Lue lisää

Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä

Renault on uudistanut hurjalla vauhdilla koko mallistonsa ja nyt kierroksen viimeisenä uusi Koleos esitellään eurooppalaisille. Jännittävä konseptiauto Trezor näyttää Renaultin muotoilun tulevaisuuden suunnan. Monipuolisessa Pariisin uutuusvalikoimassa ovat myös uudistunut Clio, Grand Scénic sekä Mégane Sedan.

Lue lisää

Renault-sähköautojen myynti alkaa Suomessa

Renault tuo markkinoille kohtuuhintaisen, ketterän ja tilavan sähköauton. Uutta Renault ZOE:a pidemmän toimintamatkan tarjoaa vain yksi hinnaltaan monta kertaa kalliimpi kilpailija. Sähköautojen Euroopan markkinajohtaja Renault ZOE päätettiin tuoda Suomeen nyt, kun siihen tuli uudistuksen myötä pitkän toimintamatkan takaava Z.E 40 -akku.

Lue lisää