Uutiset

12.9.2017

Renaultin uutuudet Frankfurtin autonäyttelyssä 2017

Renaultin visio auton asemasta vuonna 2030 on SYMBIOZ. Autonomisesti liikkuva sähköauto on integroitunut osaksi ihmisen ekosysteemiä. Auton uutta aikakautta odotellessa voidaan nauttia uudesta Mégane R.S. -mallista, joka tuo nelipyöräohjauksen tähän erittäin suorituskykyisten autojen luokkaan.

Lue lisää
27.6.2017

Uusi Renault Koleos – Renaultilta kookas ja tyylikäs katumaasturi

Uusi Koleos tulee kesän jälkeen Renaultin katumaasturisarjan lippulaivaksi. Se kasvattaa Suomen suosituimman ranskalaismerkin edustavien mallien määrää liittyessään Talismanin, Talisman Sport Tourerin ja Espacen seuraksi. Uusi Renault Koleos on hienostunut katumaasturi, jonka suuret sisätilat luovat upeat puitteet mukavalle matkustamiselle.

Lue lisää
2.6.2017

Renault KOLEOS koeajot käynnistyvät – Suomeen 470 kansainvälistä toimittajaa 29 maasta

Renault-katumaasturien lippulaivan, KOLEOS-mallin, kansainväliset koeajot tuovat Suomeen lähes 500 autotoimittajaa 29 maasta. Suomessa ei ole vuosikausiin järjestetty näin mittavaa koeajotapahtumaa kansanväliselle lehdistölle. Koeajot käynnistyvät 1.6. ja päättyvät juhannusaattona. Yhteensä 50 Koleos katumaasturia liikkuu kolmen viikon aikana niin Helsingin keskustassa kuin eteläisen Uudenmaan alueella, niin lännessä kuin idässä.

Lue lisää
11.4.2017

Renault esittelee kattavasti varustellun Business-malliston

Kolmessa vuodessa Renaultin myynti on melkein nelinkertaistunut Suomessa ja se on noussut nopeasti maamme ylivoimaisesti suosituimmaksi ranskalaismerkiksi. Tänä vuonna jatketaan aseman vahvistamista ja erityiskohteeksi otetaan yritysmyynti. Sitä varten esitellään monipuolinen Business-mallisto, jonka kaikki eri vaihtoehdot tarjoavat upean varustelun kohtuuhintaan.

Lue lisää
31.3.2017

Renault Clio R.S. saapuu Suomeen

Kevät tuo Suomeen jännittävän autouutuuden, kun meilläkin päästään nauttimaan uudesta Renault Clio R.S.-mallista. Renault Sportin kehittämä pieni perheauto omaa paljon kilpaautoissa kehitettyä tekniikkaa, joka varmistaa mainion suorituskyvyn ja upeat ajoominaisuudet. Erittäin urheilullisen auton varustelussa on muistettu myös mukavuus.

Lue lisää
27.3.2017

Renault Zoe Z.E. 40 – Äänetöntä ja päästötöntä autoilua Renault Zoella nyt Suomessa

Renaultin uusi sähköauto ZOE takaa miellyttävän matkanteon, eikä latausta tarvitse jatkuvasti pohtia. Ajaminen on paikallisesti päästötöntä ja kilometrikustannukset ovat erittäin alhaiset. Lisäksi Zoe on tyylikäs ja persoonallinen käyntikortti niin yksityisille kuin yrityksille. Renault Zoen lanseerausnäyttely pidetään tulevana viikonloppuna Autoverkkokauppa.fi myymälässä Vantaan Petikossa.

Lue lisää
7.3.2017

Alpinen paluu Geneven autonäyttelyssä 2017

Yli kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen markkinoilla on kompakti ranskalainen urheiluauto. Uusi Alpine A110 kunnioittaa edeltäjiensä rakentamia arvoja. Kaksipaikkainen keskimoottorinen urheiluauto on kevyt, ketterä ja nopea.

Lue lisää

Renaultin uutuudet Geneven autonäyttelyssä 2017

Upea ZOE e-Sport konseptiauto on hämmästyttävä versio Renaultin sähköautosta, joka on Euroopan eniten myyty. Erittäin urheilullinen konseptiauto yhdistää ZOE-perheauton ja kaksi kertaa FIA:n Formula E-sarjan mestaruuden voittaneen Renault-e.damsin parhaat ominaisuudet. Maailman ensiesittelyssä on lisäksi uudistunut Renault Captur.

Lue lisää