UUTISET

26.2.2024

Renault 5 E-Tech electric – automaailman ikonin sähköinen paluu

Renault 5 E-Tech electric antaa uudet kasvot sähköiselle vallankumoukselle. Renaulution-strategiasta luotu retrofuturistinen uusi sähköauto vie ajatukset sekä merkin historiaan että tulevaisuuteen. Alle neljä metriä pitkä täysin uudelle tekniikalle tehty 5 E-Tech electric tuo mukanaan paljon edistyksellistä tekniikkaa. Edullisimman version hinta jää 25 000 euron tuntumaan.

Lue lisää

Renault Scenic E-Tech 100% Electric on The Car of the Year 2024 -voittaja

Renault Scenic E-Tech 100% electric on eurooppalaisten autotoimittajien valinta vuoden autoksi eli The Car of the Year 2024. Scenic E-Tech 100% electric on kompakti ja kevyt auto kaupunkiliikenteeseen, mutta samalla varustettu huipputeknologialla ja mukavuudella pitkille matkoille. Sen toimintamatka on jopa 625 km (WLTP). Scenic on seitsemäs Renault, joka on valittu vuoden autoksi.

Lue lisää
8.2.2024

RENAULT SYMBIOZ, KOMPAKTI SUV PERHEILLE

Renault esittelee keväällä 2024 täysin uuden maltillisen kokoisen katumaasturityylisen perheauton, jossa ajonautinto yhdistyy tilaviin sisätiloihin sekä E-Tech full hybrid 145 -täyshybridin polttoainetehokkuuteen. Uutuuden nimi on Symbioz.

Lue lisää
23.11.2023

Renault Austral – Katumaastureiden uusi aalto nyt Suomessa

Renault Austral on täysin uusi malli nimeään myöten. Muotoilun lisäksi ohjaamossa on otettu hyppy tulevaisuuteen. Uuden perusrakenteen myötä niin ajettavuus, turvallisuus kuin varustelu sekä liitettävyys ovat edeltäjiin verrattuna paljon korkeammalla tasolla. E-Tech full hybrid esittelyautot ovat nyt saapuneet Suomeen ja myynti voi alkaa. Hinnat on saatu nipistettyä ennakkohinnoistakin edullisemmiksi. 

Lue lisää
12.10.2023

Renault ja pelastajat – Apua onnettomuuden uhreille mahdollisimman nopeasti

Renaultin pidemmän ajanjakson tavoitteena on pudottaa liikennekuolemat nollaan. Sähköautot ovat tuoneet uuden haasteen, minkä takia Renault on ainoana autonvalmistajana maailmassa tehnyt yhteistyötä pelastajien kanssa 13 vuotta. Konkreettisena apuna ovat koulutus ja uudet autot harjoituksiin, joita Renault on toimittanut Suomeen jo viiden vuoden ajan.

Lue lisää