Uutiset

2.9.2020

Käyttövoimavalikoima kasvaa – Renault hybridit saapuvat Suomeen ja ennakkomyynti käynnistyy

Renault on valmistanut sähköautoja jo yli kymmenen vuoden ajan ja se on Euroopassa sektorin johtava merkki. Ensimmäistä kertaa historiansa aikana Renault tuo nyt sähköauton lisäksi mallistoonsa myös muita sähköistettyjä vaihtoehtoja. Renault on kehittynyt niin hybrideissä kuin lataushybrideissä nopein askelin, koska se on voinut hyödyntää ja yhdistää pitkän kokemuksensa sähköautoista ja moottoriurheilun hybridiratkaisuista. Luokkansa ykkösen Renault Captur E-TECH Plug-in hybridin ennakkomyynti alkaa 4.9.2020.

Lue lisää
28.5.2020

Renault mukana tekemässä hyvää

Renault luovutti toukokuun alussa kaksi Kangoo Z.E. -sähköautoa Helsingin Seurakuntayhtymälle käyttöön ruoka-avun kuljettamista varten huonokuntoisille avun tarvitsijoille. Helsingin kaupunki, Helsingin seurakuntayhtymä, Myllypuron elintarvikeapu, Hurstin Apu, AndreasHelps ja Malmin Saalem seurakunta tekevät hienoa yhteistyötä ruoka-avun toteuttamiseksi Helsingissä poikkeusoloissakin.

Lue lisää
28.4.2020

Renault ja Caverion aloittavat yhteistyön Suomessa – Renault toimittaa Caverionin käyttöön vähäpäästöisiä ajoneuvoja

Caverion on valinnut Renaultin huoltoautojensa sopimustoimittajaksi Suomessa. Caverionilla on käytössään Suomessa satoja eri kokoisia paketti- ja henkilöautoja. Pääosa ajoneuvoista on varusteltu kiinteistöjen ja teollisuuden huoltotoimintaa varten. Caverion tarjoaa teknisiä ratkaisuja sekä niiden huoltoa ja kunnossapitoa kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille.

Lue lisää
23.4.2020

Renault E-Tech Hybridit saapuvat Suomeen

Renault on valmistanut sähköautoja jo yli kymmenen vuoden ajan ja se on Euroopassa sektorin johtava merkki. Henkilöautoissa Zoe on edennyt jo kolmanteen sukupolveen ja pakettiautoissa Kangoo Z.E. on markkinajohtaja. Ensimmäistä kertaa historiansa aikana Renault tuo nyt sähköauton lisäksi mallistoonsa myös muita sähköistettyjä vaihtoehtoja. Renault on kehittynyt niin hybrideissä kuin lataushybrideissä nopein askelin. Muutos on todella nopeaa ja ensimmäiset uuden aikakauden Renault-mallit ovat kesän loppupuolella Suomessa. Mikäli haluat lisätietoja heti ensimmäisten joukossa, niin jätä yhteystietosi sivun alaosassa.

Lue lisää
31.3.2020

Renault CLIOLLA aihetta juhlaan

Renault Clio täyttää 30 vuotta ja juhlii sitä olemalla myydyin automalli Euroopassa helmikuussa 2020.

Vastikään esitellyssä uudessa Cliossa on luokkansa parasta tekniikkaa, erittäin korkea perusvarustustaso sekä merkittävästi kehittynyt koetun laadun tuntu. Sen lisäksi uusi Clio sai täydet viisi tähteä Euro NCAP:n uusissa tiukoissa turvallisuustesteissä ollen viime vuoden testatuista luokkansa paras.  

Lue lisää
2.3.2020

Renault siirtyy nopeaan tahtiin sähköiseen tulevaisuuteen

Renault sähköautojen pioneerina Euroopassa laajentaa valikoimaansa uudella Twingo Z.E:llä. Renaultin jo aiemmin esiteltyjen Clio hybridin ja Captur lataushybridin joukkoon liittyy Mégane E-Tech Plug-in lataushybridi. MORPHOZ on Renaultin futuristinen visio tulevaisuuden henkilökohtaisesta tai jaettavasta tavasta liikkua vuoden 2025 jälkeen.

Lue lisää

Renault MORPHOZ – futuristinen tulevaisuuden visio tarpeen mukaan muuntautuvasta autosta

MORPHOZ on Renaultin futuristinen visio tulevaisuuden henkilökohtaisesta tai jaettavasta tavasta liikkua vuoden 2025 jälkeen. Siinä on Allianssin kehittämä CMF-EV-perusrakenne, joka on muunneltavissa monipuolisesti tehon, ajoakun energiasisällön ja sen päälle suunniteltavan kokonaisuuden suhteen. Samalla Moprhoz antaa viitteitä siitä, miten Renaultin tulevina vuosina esiteltävät sähköautot muotoillaan.

Lue lisää
7.2.2020

Uusi Renault Mégane ja Mégane E-TECH – Edistyksellistä tekniikkaa ja enemmän ajamisen iloa

Renault uudistaa koko Mégane-mallisarjan. Mukana ovat korimallit Hatchback ja Sport Tourer -farmari. Urheilullista antia ovat uusi R.S. Line sekä edelleen kehitetyt R.S. sekä R.S. Trophy. Kaikille on yhteistä moderni teknologia ja parantunut ajokokemus. Aivan uutena mallisarjaan liittyy erittäin vähäpäästöinen lataushybridi Mégane E-TECH Plug-in. Myyntiin uusi Mégane-mallisto tulee kesällä 2020.

Lue lisää