Uutiset

Renault MEGANE – Kultaisen ohjauspyörän voittaja 2016

Renault MEGANE on valittu Kultainen Ohjauspyörä 2016 -palkinnon voittajaksi pienten ja keskikokoisten autojen sarjassa. Kultainen Ohjauspyörä -raadin koeajaessa kaikkia ehdokkaita uusi MEGANE sai erityisesti kehuja dynaamisesta muotoilustaan sekä korkealuokkaisista, tässä kokoluokassa, perin ainutlaatuisista teknisistä ominaisuuksistaan.

Lue lisää

Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä

Renault on uudistanut hurjalla vauhdilla koko mallistonsa ja nyt kierroksen viimeisenä uusi Koleos esitellään eurooppalaisille. Jännittävä konseptiauto Trezor näyttää Renaultin muotoilun tulevaisuuden suunnan. Monipuolisessa Pariisin uutuusvalikoimassa ovat myös uudistunut Clio, Grand Scénic sekä Mégane Sedan.

Lue lisää

Renault-sähköautojen myynti alkaa Suomessa

Renault tuo markkinoille kohtuuhintaisen, ketterän ja tilavan sähköauton. Uutta Renault ZOE:a pidemmän toimintamatkan tarjoaa vain yksi hinnaltaan monta kertaa kalliimpi kilpailija. Sähköautojen Euroopan markkinajohtaja Renault ZOE päätettiin tuoda Suomeen nyt, kun siihen tuli uudistuksen myötä pitkän toimintamatkan takaava Z.E 40 -akku.

Lue lisää
28.9.2016

Renault mukana Auto 2016 -messuilla

Auto 2016 -tapahtumassa pääset paitsi näkemään autot ja keskustelemaan niistä asiantuntijoiden kanssa, myös koeajamaan ne. Koeajoajot lähtevät sisätiloista vain muutaman askeleen päästä messualueesta ja palaavat samaan paikkaan sisätiloihin.

Lue lisää
3.6.2016

Renault TALISMAN ja Marko Maunuksela yhteistyöhön

Renaultin vauhdikas kevät 2016 uusien mallien lanseerauksessa huipentuu uuden Renault TALISMAN Sport Tourer -farmarimallin esittelyyn kesäkuun alussa. Lanseerauksen kynnyksellä Renault Suomi sekä Tangokuningas 2010 Marko Maunuksela ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä.

Lue lisää